UncategorizedДетско здравеЖенско здравеЗдравеКрасота

Артемида – вашата младост и най-изгодна инвестиция

През този период Артемида, става вашата най-изгодната инвестиция.

И ако вие, скъпи дами, никога не сте опитвали Артемида – сега е моментът и вие сте големи късметлийки! Именно сега вие можете да си позволите най-добрата и най-изгодната инвестиция във вашата красота, привлекателност, младост, във вашето женско здраве.

Защо ли?

Артемида за хормонален баланс
Артемида за хормонален баланс

Артемида е комплекс, който дава отговор на двата най-важни въпроса в живота на всяка жена – как да удължи максимално младостта и как да запази здравето си като жена за цял живот?

Работата е там, че Артемида е диригент на хормоналната система на жената.

Колкото по-правилен и отговарящ на женските цикли е хормоналният ни фон, толкова по-бавно ще остаряваме, а това значи, че ще запазим за по-дълго привлекателността си като жени.

Всяка дама иска да отложи максимално във времето моментът, в който кожата й ще започне да повяхва и губи свежестта си, да се покрива с пигментни старчески петна, да започне да губи стегнатия си овал, а ноктите да се чупят и разслояват. Хормоналният баланс отговаря и за това.

Здравословният хормонален баланс удължава репродуктивните възможности на жената и възможността тя да има здраво потомство, тъй като съдържа растения с прохормонално действие, т.е. всичко, което повтаря действието на собствените хормони на жената и усилва чувствителността на рецепторите на клетките към хормоните, произвеждани в тялото.

За никого не е тайна, че днес храната ни не ни осигурява никаква възможност да поддържаме здравословен хормонален баланс.

Именно по тази причина лекарите предписват, а огромна част от жените използват синтетични хормони, които далеч не са толкова безопасни за здравето на жената.

И така, на кого бихме могри да препоръчаме комплекса Артемида? Разбира се, на всички дами, които искат да запазят своята младост и красота и да ги удължат далеч във времето напред.

Защо да се лъжем – когато жената има достатъчно женски хормони на младостта, тя продължава да е все така харизматична, привлекателна, шармантна и запазва своето несравнимо с нищо влияние върху мъжете.

Всички жени знаят, що е това цикъл. И че нормализирането му, отстраняването на симптомите на ПМС е една много важна част от здравето на жената, за да не се налага да излизаме извън рамките на обичайния ни активен начин на живот.

Не по-малко важна е и профилактиката на възпалителните процеси в женската полова сфера. За това спомагат етеричните масла от Китайска ангелика и Мечо грозде. Те подобряват кръвоснабдяването на органите малкия таз, премахват елементите, които могат да предизвикат възпаление на пикочните пътища при жените. По тази причина, редовният прием на този комплекс ще предпази жената от всякакъв род възпалителни процеси в женската полова система.

Естествено, препоръчваме този комплекс на всички жени, които искат да имат безпроблемна бременност и функционално раждане. Днес сме свидетели на това, колко често има различни форми на недоизносване на плода и или безплодие. Артемида ще помогне на огромен брой жени да имат щастието да станат майки.

За мен като жена е изключително важно да мога да споделя с вас предимствата на този  комплекс за защита на женския организъм от туморни процеси, възникващи в резултат на продължителни мастопатии. В наше време това е истински бич за здравето на жената. В състава на Артемида има растение с онкопротекторно действие и това е Червената детелина – уникално растение, чието изображение можете да видите на флакона на Артемида, което е и негов символ. Именно това целенасочено онкопротекторно действие за гърдите на жените е и символ на майчинството и женското начало. Трябва да се поклоним пред създателите на този продукт, които са включили в състава му тази билка.

При редовна употреба, редовна повтарям, мили мои дами и ви призовавам да не отказвате на себе си този продукт, а да го включите в ежедневието си, Артемида ще подпомага профилактиката на огромен брой женски проблеми, възникващи на фона на хормоналния дисбаланс, като миома, мастопатия, ендометриоза и онкологични заболявания.

С една дума, днес Артемида не просто се препоръчва, а е необходима на всички дами, които поне за миг се замислят за състоянието на женското си здраве и не иска никога да вижда от вътрешната страна вратите на онкодиспансерите, защото всички сме чували и знаем, че онкологията на женската полова сфера заема челното място сред всички онкологични заболявания.

Да не забравяме, че в Артемида има още добавена стабилна порция органично желязо. Така например, 200% от нормата за денонощието помага да се възстанови синтезирането на червените кръвни телца и да се поддържа стабилно нивото на хемоглобина дори след опредерени фази на цикъла, бременност и раждане.

Мили дами, Артемида е най-вкусната и полезна добавка за женска красота и здраве и е гръбнакът на нашия комплекс, предназначен за жените.

И ако вие искате подобно на Артемида да бъде повелителки на мъжките сърца, задължително сложете един флакон на бюрото си и още един в дамската си чанта. Нека Артемида стане стане ваша постоянна спътничка по пътя ви към здравословния ви начин на живот като жена, дама, майка, съпруга и дъщеря.

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

 

бутон за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.