ENT – Енджой НТ

ENТ – комплексна защита на ставите

 

ЕнджойНТ  – Свобода на движението

ENT продуктът е уникална защита срещу възрастов и травматичен артрит или артроза. Болката при движение и страхът от свиване на коленете е проблем, който за съжаление е познат на много хора. Но травмата или възрастта вече не са присъда. Вече е възможно да се възстановят ставите, да им се върне гъвкавост и подвижност без операция. Глюкозаминът и хондроитинът предотвратяват разграждането и стимулират естественото обновяване на хрущялната тъкан, като ви държат млади и енергични за дълго време.

Свойства

– Способства образуването на колаген за нормалната работа на хрущялите и костите

– Има противовъзпалително и обезболяващо действие

– Осигурява активна реминерализация на костната тъкан, предотвратява нейното изтощаване

– Способства нормалното образуване на съединителна тъкан и поддръжка на ставите

Предимства

– Двойно действие – Компонентите на иновативния продукт спомагат за връщане на ставите във физиологично състояние и укрепване на костната тъкан.

– Усилена формула – В допълнение към комбинацията хондроитин + глюкозамин, тя съдържа МСМ, което засилва тяхното действие.

– Съдържа естествен хондропротектор- Екстрактът от бамбук осигурява активна реминерализация на костната тъкан и предотвратява нейното изчерпване.

– Произведено във Франция – Продуктът отговаря на международните и европейските стандарти.

– Активно предотвратява стареенето на тялото –

Основни компоненти

ГЛЮКОЗАМИН – ХОНДРОИТИН – МСМ (МЕТИЛСУЛФОНИЛМЕТАН) Метилсулфонилметанът (MSM) е добавка, съдържаща органична сяра, която също стимулира производството на ставна течност, облекчавайки болката и възпалението в ставите. Комбинацията от глюкозамин-хондроитин сулфат-метилсулфонилметан има засилен ефект върху възстановяването на ставите

ГЛЮКОЗАМИН – Помага за облекчаване на болки в ставите и има структурно-модифициращ ефект върху модела на остеоартрит, поддържайки нормалното състояние на ставите и гръбначния стълб

ВИТАМИН С – Има ефект на намаляване на умората, подобрява синтеза на колаген и е полезен за предотвратяване на наранявания и възстановяване на тъканите

ЕКСТРАКТ ОТ БАМБУК – Има противовъзпалителни свойства и помага за лечение на ревматоиден артрит и други често срещани хронични възпалителни състояния. Осигурява активна реминерализация на костната тъкан.

 • Поддържа в здравословно състояние ставите и гръбначния стълб, като ги предпазва по време на активни товари.
 • Предпазва съединителната тъкан на ставите от разрушаване.
 • Противовъзпалително и аналгетично действие.
 • Осигурява активна реминерализация на костната тъкан и предотвратява нейното изчерпване.
 • Помага за възстановяване на повредения хрущял в ставите и гръбначния стълб.
 • Предотвратява разрушаването и стимулира естествено обновяване на хрущяла.
 • Въстановява подвижността и гъвкавостта на  ставите, облекчава сутрешната скованост на ставите.
 • Стимулира производството на колаген и ставната течност.
 • Позволява да водите активен начин на живот, на всяка възраст.

Преимущества на ЕнджойНТ

 • Компонентите на иновационния комплекс ЕнджойНТ има двоен ефект: Способства възвръщането на ставите във състояние на физиологическата норма и укрепва костната тъкан.
 • За разлика от други комплекси за стави, които не притежават някаква видима уникалност , като в определени пропорции има комбинация от традиционни съставки – глюкозамин, хондроитин, EnjoyNT в допълнение към комбинацията от глюкозамин съдържа хондроитин + МСМ което усилва техния ефект и екстракт от бамбук , който осигурява активното кост реминерализация и предотвратяване на изчерпване.

Кой трябва да приема ЕнджойНТ:

 • Тези, които страдат от заболявания на ставите, включително тези, които поради възрастови промени в организма или тежки физически натоварвания.
 • Тези, които водят активен начин на живот, или професионално се занимават със спорт.
 • Тези, които гледат на своето здраве и предпочитат да подготвитвят стави и мускули към тренировка, за да се улесни натоварването  след това.
 • Тези, които са ориентирани към предотвратяване на стареене като цяло.
 
Състав: глюкозамин, хондроитин, MSM, екстракт от бамбук.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

 

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

Купи Продукт ENT /Енджой НТ/ лесно, бързо и удобно от ТУК!