SV_Classic Hit

SV /Свелтформ/- Стройна фигура и здраве

 

 Вижте кратко видео: http://u.to/iDvoGg

Продуктът CB помага за възстановяване на нормалния метаболизъм, като по този начин елиминира основната причина за наднорменото тегло.

Благодарение на идеално балансираната си формула ускорява метаболизма до ниво, което му позволява интензивно да изгаря мазнините и да ги превръща в енергия. Забавя превръщането на въглехидратите в мазнини и ги извежда от тялото.

Свойства:

– Възстановява метаболизма.

– Намалява апетита и притъпява глада.

– Укрепва ефекта от диетите.

– Нормализира процеса на храносмилане.

– Регулира функцията на ендокринната система.

Преимущества:

– Бързо действие , благодарение на високо активни екстракти с повишена биологична достъпност

– Ефективност В състава на Комплекса SV влизат известни и добре изучени компоненти, преминали дългосрочни клинични изследвания

– Растителна капсула Подходящ за вегетарианци, без парафиново масло

Основни компоненти

ЕКСТРАКТ ОТ ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА  – Екстрактът от Гарциния Камбоджа силно повишава енергията, удължава чувството за ситост и помага за изгарянето на мазнини. Активната съставка – хидроксилимонена киселина, инхибира превръщането на хранителните вещества в мастни киселини в организма. Благодарение на това свойство гарцинията се използва за отслабване.

FUCUS – е род кафяви водорасли Повишава активността на ензимите, участващи в превръщането на холестерола в жлъчни киселини, предотвратява отлагането на холестерол в стените на кръвоносните съдове. Поради съдържанието на органично свързан йод, той помага за нормализиране на функцията на щитовидната жлеза. Алгиновите киселини, притежаващи желиращи свойства, насърчават постепенното усвояване на въглехидратите и мазнините в кръвта и по този начин регулират апетита.

ХРОМ ПИКОЛИНАТ – Регулира метаболизма на мазнините, понижава кръвната захар и „лошия“ холестерол, притъпява глада и регулира апетита. Хромовият пиколинат също участва в регулирането на вътреклетъчните метаболитни процеси, които спомагат за намаляване на телесното тегло.

ЗЕЛЕН ЧАЙ – Съдържа полифеноли и кофеин за възстановяване на термогенезата (производство на топлина от тялото) и стимулиране на окисляването на мазнините. В резултат на това скоростта на метаболизма се увеличава. Благодарение на катехините в състава, които намаляват окислителните процеси в мускулите, зеленият чай помага да поддържаме мускулите в тялото в добра форма.

 

Купи Продукт SV /Свелтформ/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287