Моята история – Пепа Игнатова

МОЯТА ИСТОРИЯ

 

Онлайн бизнес -Пепа Игнатова

Казвам се Пепа Игнатова, на 72 години от Карлово, България.

Бях на 2г, когато умря татко. Израснах на село с майка и по-големия ми брат. Не сме гладували, но много неща не ни достигаха. Трябваше много рано да започна да работя. Да помагам на майка у дома и на полето, защото тя не беше много добре със здравето, а батко, беше постоянно по болници.
А имах толкова мечти!!!
Мечтаех да пътешествам, да видя Венеция, Париж и Москва!!?? Мечтаех да живея в града, а не на село, да имам семейство и собствен дом, където да мирише на уют и топла храна.

Нямах на кого да разчитам и трябваше отрано да се справям сама в живота?! Нямах 17 години, когато отидох по разпределение в София и започнах да работя по строежите като електротехник. Продължих да уча и да работя, защото нямаше кой да ме издържа, а основната ми храна беше един геврек на път за училище. Истината беше, че ме крепеше спорта и големите мечти, които имах и които исках да постигна.

Завърших образованието си в София, а после работих 40 години на управленска позиция в енергетиката. Имах авторитет и уважение. Обичах работата си и контакта с хората. Вече имах своето семейство и своя дом, където хладилника беше пълен и миришеше на топла храна и уют и това ме правеше щастлива.
Аз сбъднах всичките си мечти! Посетих Венеция и Париж.
Мечтата за Москва си остана вътре в мен. Няма да бъде в този живот. Вече бях пенсионер и със сигурност нямаше да мога да осъществя тази мечта.

Аз се смятам за щастлив човек и знаете ли защо?
Защото винаги съм имала мечти, които съм искала да постигна. Когато сбъдна една, се появява друга. И търся начини да постигам мечтите и целите си, без да очаквам от някого нещо. Разчитала съм винаги единствено на себе си и никога не съм пропускала дадено предложение, преди да го огледам от всички страни, как аз мога да го използвам.

 

Откакто се помня, винаги съм търсила нови възможности, които да подобрят живота ми и да сбъднат мечтите ми. Вече на 60, непознат човек в интернет ми разказа за възможности, които променят живота на човек и те могат да променят и моя. Той каза: " Вчера се върнах от безплатно пътешествие от Тунис и заминавам за Москва!" И аз искам!!!!!!, му казах. И това беше решаващото! Мечтата да видя Москва отново изскочи пред мен и бях готова да я постигна.
Доверих му се и взех бързо решение, а този човек стана моя учител, наставник и бизнес - партньор във Vision - Project V.
Повече от 12 години, това се оказа моят втори живот!

Аз успях да видя Москва и не един път! И винаги с много вълнение, трепет и ново очакване. Днес съм още по-щастлива, защото имам голямо семейство съпруг и деца, реализирани в своята професия и две прекрасни внучки - близначките Белослава и Жаклин, които се родиха благодарение на продукцията на компания Вижън, когато традиционната медицина беше категорична, че Тони не може да има деца. А те се родиха! Чудото стана!!!

Работете с нас - Пепа и Антоанета Игнатова

И тези деца изпълват нашите дни с много радост и голямо щастие. Обичам тези витамини, обичам тези вкусни и полезни неща, те правят чудеса и не мога да не говоря за тях и да не разказвам. Първата ми работа сутрин като стана е да приема моите витамини. А Бели и Джаки вече са на 4г.8м, ги пият още от втория месец, след като бяха един месец в кувьоз, родени в края на 6-я месец, едва по 1,470 кг. Обичат ги, търсят ги, искат ги, растат здрави и не отстъпват на връстниците си. Днес Тони е мой бизнес партньор в компания Freedом Group и това ме изпълва с радост и гордост. Днес аз съм много по-здрава от преди, имам енергия и тонус, пътешествам и осъществявам новите си мечти, без значение от възрастта си.
Благодарна съм за всичко, което имам. Искам да помогна на възможно повече хора да променят качеството на своя живот – да бъдат по-здрави, по-красиви, да живеят по-дълго и активно!
Това е моята Мисия и тя започна с мен и моето семейство.