N_Classic Hit

 N /Нутримакс/ - мощен антисептик

 

  Вижте кратко видео: http://u.to/FjvoGg

Базиран на естествени органични компоненти с антимикробно и диуретично действие  на продукта N  eфективно се справя с различни инфекциозни процеси в пикочно-половата система, като възстановява пълната й функционалност.

Свойства:

- Противовъзпалителен и антибактериален ефект

- Нормализира пикочо-половата система

- Диуретично действия

- Насърчава отстраняването на пясък и малки камъни от бъбреците

- Не изхвърля калай от тялото, съдържа витамини и минерали

Преимущества:

NЗдраве за покочо-половата система

Инфекции, възпаления, спокойствие, увереност, премахва болката, отоците, хормоналния дисбаланс, поддържа репродуктивната система, възпаления на пикочо-половата система, детоксикация на вътрешната среда, токсини, желязо, анемия, умора, бързо мислене, енергия, подпухналост, оток, противотъбично, антибактериално, енергиен метаболизъм, стрес, неврологични и психиатрични заболявания. Ефективно, меко и комфортно отстранява пясък и малки камъни от бъбреците. Не изхвърля калай от тялото, съдържа витамини и минерали, които подпомагат цялостно здравето на организма

- Бързо действие , благодарение на високо активни екстракти с повишена биологична достъпност

- Ефективност В състава на Комплекса влизат известни и добре изучени компоненти, преминали дългосрочни клинични изследвания

- Растителна капсула Подходящ за вегетарианци, без парафиново масло

Препоръчва се:

Като общоукрепващо средство:

За повишаване устойчивостта на организма към инфекциозни заболявания, при състояния след прекарани инфекциозни заболявания.
За профилактика на развитието на инфекциозни процеси при диагностични и лечебни манипулации на бъбреците и пикочо-половата система (катетаризация, цистоскопия), следоперативни инфекции.

За профилактика и потенциране на ефекта на медикаментозната терапия:

При заболявания на пикочо-половата система (пиелонервит, цистит, уретрит, възпалителни гинекологични заболявания, миома на матката, предменструален синдром, климактерен синдром и други).
При анемии.
При заболявания на нервната система (неврити, радикулити, невралгии).
При заболявания на дихателните органи (бронхити, пневмонии, плеврити, бронхоектатична болест).
При заболявания на сърдечно-съдовата система (исхемична болест на сърцето, хипертонична болест, атеросклероза).
При съдови патологии (варикозно разширения на вените, хемороиди и други).
При заболявания на пикочния мехур и жлъчогонните пътища (холецистити, дискинезии на жлъчогонните пътища).
При заболявания на стомашно-чревния тракт (гастрити, язва на стомаха и дванадесетопръстника, ентероколити).
При заболявания на зрителните органи (ирит, кератит, конюктивит, язва на роговицата, катаракта).
При ендокринна патология (захарен диабет).
При кожна патология (дерматити, лишеи, невродермити, псориазис, ексседативна диатеза, екзема).
При бавно зарастващи язви и рани.
При ставни заболявания (артрити, бурсити, артрози).
При остеопороза с различна етиология.
При лъчева болест.

Основни компоненти

- КИТАЙСКА АНГЕЛИКА Има тонизиращо и аналгетично действие. Има антимикробно и диуретично действие и се използва при възпалителни заболявания на пикочо-половата система. Фитоестрогените в китайската ангелика поддържат репродуктивната система на женското тяло и премахват хормоналния дисбаланс.

- ЧЕРЕШОВИ СТРЪКОВЕ Те имат антисептично и диуретично действие. Черешовите дръжки подобряват циркулацията на междуклетъчната течност, стимулират елиминирането на токсините и излишната течност от тялото, осигуряват детоксикация на вътрешната среда на тялото и дрениране на тъканите.

- ЖЕЛЕЗЕН ПИДОЛАТ Една от високо смилаемите форми на желязо. Желязото в тялото е необходимо за производството на енергия; действа като антиоксидант, предпазвайки клетките от свободните радикали. Желязото помага и при умора, анемия и за бързо мислене.

- ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА ХАМАМЕЛИС Силно антибактериално и противогъбично средство, ефективно срещу всеки възпалителен процес. Хамамелисът също стимулира отделянето на течностите, помага да се отървете от подпухналостта.

- ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В - В1, В2, В3, В5, В6, В8, В9, В12,  Всички витамини от тази група осигуряват нормалното функциониране на нервната система и са отговорни за енергийния метаболизъм, поддържат храносмилателната система в нормално състояние, повишават устойчивостта на стрес и помагат за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Те също така допълват добре лечението на анемия, неврологични и психиатрични заболявания.

Купи Продукт N /Нутримакс/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287

#vision#projectvпродукция#shopvisionbiobg#visionbiobg#kupibiodobavki#biodobavkiikozmetika#vitaminivision#vitamini#naturalnivitamini#detox#kupivevropa