N_Classic Hit

 N /Нутримакс/ – мощен антисептик

 

  Вижте кратко видео: http://u.to/FjvoGg

Базиран на естествени органични компоненти с антимикробно и диуретично действие  на продукта N  eфективно се справя с различни инфекциозни процеси в пикочно-половата система, като възстановява пълната й функционалност.

Свойства:

– Противовъзпалителен и антибактериален ефект

– Нормализира пикочо-половата система

– Диуретично действия

– Насърчава отстраняването на пясък и малки камъни от бъбреците

– Не изхвърля калай от тялото, съдържа витамини и минерали

Преимущества:

– Бързо действие , благодарение на високо активни екстракти с повишена биологична достъпност

– Ефективност В състава на Комплекса влизат известни и добре изучени компоненти, преминали дългосрочни клинични изследвания

– Растителна капсула Подходящ за вегетарианци, без парафиново масло

Основни компоненти

КИТАЙСКА АНГЕЛИКА Има тонизиращо и аналгетично действие. Има антимикробно и диуретично действие и се използва при възпалителни заболявания на пикочо-половата система. Фитоестрогените в китайската ангелика поддържат репродуктивната система на женското тяло и премахват хормоналния дисбаланс.

ЧЕРЕШОВИ СТРЪКОВЕ Те имат антисептично и диуретично действие. Черешовите дръжки подобряват циркулацията на междуклетъчната течност, стимулират елиминирането на токсините и излишната течност от тялото, осигуряват детоксикация на вътрешната среда на тялото и дрениране на тъканите.

ЖЕЛЕЗЕН ПИДОЛАТ Една от високо смилаемите форми на желязо. Желязото в тялото е необходимо за производството на енергия; действа като антиоксидант, предпазвайки клетките от свободните радикали. Желязото помага и при умора, анемия и за бързо мислене.

ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА ХАМАМЕЛИС Силно антибактериално и противогъбично средство, ефективно срещу всеки възпалителен процес. Хамамелисът също стимулира отделянето на течностите, помага да се отървете от подпухналостта.

ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В – В1, В2, В3, В5, В6, В8, В9, В12,  Всички витамини от тази група осигуряват нормалното функциониране на нервната система и са отговорни за енергийния метаболизъм, поддържат храносмилателната система в нормално състояние, повишават устойчивостта на стрес и помагат за стабилизиране на нивата на кръвната захар. Те също така допълват добре лечението на анемия, неврологични и психиатрични заболявания.

Купи Продукт N /Нутримакс/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287