A_Classic Hit

A /Антиокс/-  Клетъчна защита

Продукт А

Вижте кратко видео: http://u.to/QgroGg

Продукт А е биологично активна добавка, която помага да се балансира необходимото равновесие, предоставяйки на организма най-мощните известни антиоксиданти: полифеноли, каротиноиди, витамини и микроелементи. Продуктът А е направен специално, за да поддържате тялото си младо и здраво. Той съдържа комплекс от антиоксиданти с различна сила и насоченост на действие. Благодарение на продукт А ще можете да подобрите общото състояние на организма си и да предотвратите разрушителното действие на свободните радикали

Продукт А е уникален комплекс с набор от най-ефективните антиоксиданти, който предпазва клетките на тялото ви от вредното въздействие на свободните радикали, атакуващи тялото почти всяка секунда.

Антиоксидантният комплекс създава мощна бариера срещу вирусите, негативните ефекти от радиацията, UV лъчението и атмосферното замърсяване.

Свойства:

- Мощен антиоксидант.

- Насърчава регенерацията на клетките.

- Забавя процеса на стареене.

- Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

- Подобрява имунитета.

Преимущества:

- Бързо действие, благодарение на високо активни екстракти с повишена биологична достъпност

- Ефективност -  В състава на Комплекса влизат известни и добре изучени компоненти, преминали дългосрочни клинични изследвания

- Растителна капсула - Подходящ за вегетарианци, без парафиново масло

Основни компоненти

- Екстракт от гроздови семки -  Гроздовите семки съдържат полифеноли - мощни антиоксиданти, които блокират свободните радикали и ги отстраняват от тялото, докато клетките остават здрави и структурата им не се променя. Също така екстрактът от гроздови семки укрепва кръвоносните съдове и капилярите и ги прочиства от излишния холестерол, има благоприятен ефект върху работата на сърцето.

- Екстракт от гинко билоба - Благодарение на съставките си, гинко билоба има многостранен ефект върху човешкото тяло: активира периферното кръвообращение, увеличава доставката на кислород в тъканите и органите, има антиоксидантен ефект, помага да се поддържа нормалното кръвно налягане, предотвратява образуването на тромби и ускорява процесите на възстановяване в мозъчните клетки.

- Селен - Селенът има силни антиоксидантни свойства. Основната функция на този микроелемент е да забави процеса на липидно окисление. Освен това селенът стимулира образуването на антитела и блокира токсичните ефекти на тежките метали.

- Бета каротин - Естественият антиоксидант бета-каротин инхибира свободните радикали, предотвратявайки увреждането на клетките. По този начин ни предпазва от преждевременно стареене.

 

  1. Споделени здравни резултати

    29 февруари 2020 г. ·
    Благодарение на продуктите на Вижън, нашата голяма любов и търпение имаме прекрасна дъщеря на 7 дни . Казвам се Радостина и съм на 41 години , възстановена съм благодарение на продуктите на Компания Вижън!!!!! Въпреки "лекарски прогнози диагнози " . Изчистени фиброми на двете гърди ,естествена бременност, леко раждане, възстановяване без болка благодарение на Детокс А /Антиокс./...И абсолютно всички безценни продукти на Вижън !!!!! Новите класически продукти ,наречени Project V са още по -пречистини , по -биоактивни, изискват по -ниско дозиране , в пъти по -ефективни и разбира се абсолютно безопасни!!!! Вижън ,обичаме те !

 

Купи Продукт А /Антиокс/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287