DR – DIRISET

DR – железен имунитет

    Моят имунитет е моята крепост –

Рестартирай имунитета си с Диресет!

Продуктът DR е уникален комплекс от естествени съставки, който защитава вашия имунитет. Той ще помогне в борбата с вирусите и вредните бактерии и ще укрепи бариерата, която стои между вас и болестта. Ферментиралата хранителна съставка на базата на дрожди Lalmin® Immune има уникални имуностимулиращи и антиоксидантни свойства. Селенът, бета-глюканът, инулинът и витамините Е и D помагат не само за поддържане на високо ниво на здраве, но и за повишаване на клетъчния имунитет и защита срещу вирусни инфекции.

Свойства

- Допринася за нормализирането на имунната система.

- Предпазва клетките от оксидативен стрес.

- Позволява да се намали тежестта на симптомите при инфекции на горните дихателни пътища.

- Има положителен ефект върху чревната микробиота.

Предимства  на DR

DR – железен имунитет, вируси, бактерии, настинка, грип, естествен антибиотик, селен, горнидихателни пътища, инфекции, бял дроб, черен дроб, автоимунни заболявания, тумори, рак, черва, микробиота, метаболитен синдром и нарушенията на  липидния метаболизъм и хиперлипидемията. Сваля излишните килограми, прави фигурата стегната и красива

- Усилено действие - Един комплекс са събрани основните активни компоненти, които допринасят за развитието и поддръжката на умствена дейност

- Бързо действие - Използването на високоактивни екстракти с повишена биодостъпност

- Произведено във Франция - продуктът отговаря на международните и европейските стандарти.

- Ефективност- Комплексът включва добре познати и добре проучени компоненти, преминали дългосрочни клинични проучвания.

- Уникалност - съставът на продукта включва уникална комбинация от инактивни култури.

Основни компоненти:

ЛАЛМИН® ИМУН - Уникална ферментирала, пълноценна здравословна хранителна съставка на основата на дрожди, формулирана да предпазва тялото чрез допълнителните имунни и антиоксидантни свойства на неговите съставки. Съдържа Lalmin® Se, обогатена със селен мая с високо съдържание на бионаличен селен, както и Lalmin® Vita D - мая, съдържаща повишено естествено ниво на витамин D2, и Glucans-30, активирани дрожди ß-1.3 / 1.6 глюкани.

ВИТАМИН D Lalmin® Vita D е суха инактивирана целоклетъчна мая (Saccharomyces cerevisiae), която съдържа повишени нива на витамин D2, произведени от излагане на ултравиолетова светлина. Безопасна, естествена веган форма на витамин D с доказана бионаличност. Витамин D е от съществено значение за нормалната имунна функция.

ИНУЛИН- Има положителен ефект върху чревната микробиота.

СПИРУЛИНА - Използва се като безопасна и ефективна добавка в случай на метаболитен синдром Насърчава подобряване на нарушенията на липидния метаболизъм и хиперлипидемия

LALMIN® SE - ЕСТЕСТВЕНО ФЕРМЕНТИРАН Lalmin® Se е изсушена инактивирана пълноклетъчна мая (Saccharomyces cerevisiae), съдържаща повишени нива на селен в естествената му диетична форма, L (+) селенометионин. Селенометионинът се намира естествено в диетичните растителни протеини и е силно бионаличен и безопасен в сравнение с неорганичните форми на селен. Селенът играе важна роля за повишаване на клетъчния имунитет и помага за защита срещу вирусни инфекции.

GLUCANS 30 - клинично доказана имунна подкрепа. GLUCANS-30 е естествена фракция от клетъчната стена на Saccharomyces cerevisiae, съдържаща повишени нива на β-1,3 / 1,6-глюкани. Тези естествено срещащи се полизахариди помагат да се поддържа имунната система "грундирана" за бърз отговор на инфекция и бързо възстановяване.

 

ДИРЕСЕТ е биологично активна хранителна добавка за стимулиране дейността на имунната система, детоксикацията на организма, нормализацията на храносмилателните функции.

Помага да изчисти организма на клетъчно ниво меко и комфортно. Всички компоненти в състава му са натурални и от естествен произход, което позволява на организма да ги приеме като свое и усвои максимално. Съставът на ДИРЕСЕТ е подбран прицизно, точно и научно  обоснован с цел да създаде хармонично и оптимизирано хранене на човека в зависимост от неговите индивидуални потребности.

Слабият имунитет е в основата на всички заболявания и това болшинството хора знаят и си дават сметка за това. Той улеснява проникването на вредни агенти в тялото, влошава общото състояние на човека и е причина за появата на много хронични заболявания.

Как да разчетем името на продукта?  DiReset може да бъде интерпретирано по следния начин: «Рестартирайте и обновете имунната си система чрез иновативни технологии за защита на организма“.

Диресет е изклюбчително важен за профилактика  на онкологични заболявания, за предотвратяване на хроничните заболявания и в борбата с всякакви грипни вируси и настинки.

Състав:

В една капсула:

Инулин 100 мг (4%)*
Спирулина прах 50 мг
Бета 1,3/1,6 глюкан 14 мг (7%)*
Витамин Е 6 мг (40%)*
Селен 50 мкг (М67%-Ж91%)*

Начин на употреба: възрастни — по 1 капсула веднъж дневно.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към съставките на продукта, бременност и кърмене.

Форма: 30 капсули.

Условия на съхраненение: да се съхранява при стайна температура (< 25°С) на сухо и недостъпно за деца място.

Срок на годност: 3 години.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

 

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

Купи Продукт DR /DIRISET/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287

#vision #projectvпродукция #shopvisionbiobg #visionbiobg #kupibiodobavki #biodobavkiikozmetika #vitaminivision #vitamini #naturalnivitamini #detox #kupivevropa