Uncategorized

Отслабни като премахнеш причината за наднорменото си тегло

Свелтформ - влияе на причината за напълняването
Нормализира обмяната на веществата, изгаря мазнините, сваля килограми.
   SVELTFORM +
Действа на причината за наднормено тегло.

Нормализира обмяната на веществата, изгаря мазнините, намалява теглото

Растителният комплекс Sveltform + възстановява нормалния метаболизъм на клетъчно ниво, като по този начин елиминира основната причина за наднорменото тегло. Благодарение на перфектно балансираната формула тя ускорява метаболизма до ниво, което осигурява интензивно изгаряне на мазнините и ги преработва в енергия.

Забавя трансформацията на въглехидратите в мазнини и мазнините се отстраняват от тялото. Предотвратява задържането на течности в тялото, намалява отока. Намалява апетита, глада за брашно и сладко. Укрепва ефекта от диетите. Намалява нивото на захарта и холестерола в кръвта. Благоприятно засяга функционирането на щитовидната жлеза

 

  • Той възстановява метаболизма.
  • Помага да се свалят излишните килограми.
  • Укрепва ефекта от диетите.
  • Намалява апетита, притъпява чувството на глад.
  • Нормализира храносмилателния процес.
  • Регулира функциите на ендокринната система
  • Намалява нивото на захарта и холестерола в кръвта.
  • Подпомага пречистването на кръвоносните съдове, възстановява еластичността на капилярите.

 

Защо да изберем Свелтформ?
Свелтформ+ е естествен катализатор без странични ефекти!

Благодарение на уникалните растителни компоненти комплексът има висока доказана ефективност и безопасност. Действа меко, без да причинява странични ефекти.

 

Комплексен ефект върху метаболитните процеси

Sveltform + на клетъчно ниво изпълнява положителни регулаторни и възстановителни функции, като същевременно въздейства върху всички причини за наднорменото тегло.

 

Преобразуване на мазнините в енергия

Sveltform + не само ускорява процеса на изгаряне на мазнини, но и превръща тази излишна мазнина в енергия. Използването му за дълъг период предотвратява образуването на мазнини.

 

 

Кога да използваме Свелтформ+?

– При излишно тегло като последица от метаболитни нарушения.
– Недохранване, заседнал начин на живот.
– Заедно с диетата, за ускоряване на свалянето на килограми.
– Дисфункция на щитовидната жлеза.
– Запек, проблеми със изпражненията.
– Често подуване на корема.
– Предпазване от диабет.
– Проблеми с храносмилането.

 

Както вече казахме Свелтформ+ влияе добре на ендокринната система и в комбинация с Хромвитал + , е прекрасно средство за нормализиране на кръвното налягане.

Препоръка:

В случай, че страдате от хипертония, незабавно се свържете с нас или с човека, който ви е дал информация за продуктите на компания Vision, за да ви даде точна програма по приемането на тези два продукта в комбинация, за да може бързо и ефективно да решите вашия проблем с хипертонията.

Свелтформ+ $ Хровмитал+ са част от програма и за защита и профилактика, както и за подобряване състоянието на щитовидната жлеза, без странични ефекти , както и за подобряване общото здравословно състояние на организма, като цяло.

Консултирайте се и поискайте програма лично за вас, ако искате да свалите повече килограми или имате сериозен проблем свързан с метаболизма на вашия организъм.

Ето и някой резултата от приема на продукта Свелтформ+

Емилия И..   42г,  София

Когато поради начина си на живот качиш няколко килограма и искаш да ги свалиш, то пътищата са два:

  1. да не ядеш въобще и да живееш в залата за фитнес или
  2. да промениш начина си на живот, като ядеш повече плодове(без банан и грозде) и зеленчуци, ходиш повече пеша, 1-2 дни в седмицата и като помогнеш на организма да се справи.

Проблем: Наднормено тегло вследствие заседнал живот

Продукти: Свелтформ+ КГ ОФФсапресант + КГ ОФФ Абсорбер

Резултат: Сваляне на излишните килограми, без стрес и гладни диети.

Свелтформ+ е прекрасната възможност, която на мен ми помогна при свалянето на 6 кг за 60 дни, като при това не се чувствах гладна и нямах настървеност към сладко и други изкушения.

 

Йонка Ш..  на 45г,  Карлово

Свелтформ+ ми помогна да сваля излишните 5 кг, без дори да се замисля за това. Използвах продукта в комбинация с Хромвитал, за да реша проблем със щитовидната жлеза. Скоро усетих подобрение в тази посока, продължих, като Свелтформ беше станал вече мой любим продукт, а удоволствието приятелите ми да забележат, че съм свалила килограми и изглеждам по-добре ме накара да проверя и да се уверя за това. И днес аз го използвам за профилактика заедно с Хромвитал и в комбинация с други продукти.

 

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.