Детско здравеЖенско здравеЗдраве

Как да накараме тялото да не трови живота ни

На билото на Стара планина

Възрастта не е порок, тя е привилегия, която не се дава на всеки. Как да направим така, че да живеем по-дълго и активно?
Възможно ли е да живеем активно да 110 години? А до 120?

109-годишен кардиолог разкрива тайната на своето дълголетие и отлично здраве
Знаменитият български кардиолог, изобретателят Страхил Вачев се пенсионирал на 70 г., но това не го превърнало в пенсионер нито душевно, нито физически. Вече повече от 39 години Страхил Вачев е пенсиониран, а пенсионният фонд вероятно го ненавижда! Днес академикът е на 109 години, а изглежда и се чувства на 60.
Доктор Вачев казва, че Тайната на дълголетието е в кръвоносните съдове. Ако те са чисти и здрави, то човек може да живее 120 години и дори повече, като при това се чувства в отлично здраве. Засега пенсионираният кардиолог е живо доказателство за своите твърдения.

Тайната на дълголетието, споделена от доктор Вачев
Тайната на дълголетието, споделена от доктор Вачев

Доктор Страхил Вачев описва подробно своята методика за прочистване на кръвоносните съдове и удължаване на живота.
Много хора поздравиха 109-годишния Страхил Вачев по случай неговия рожден ден. Снимка на работното място на доктор Вачев.

— Доктор Вачев, вие неведнъж сте заявявали, че чистите кръвоносни съдове са основата на доброто здраве. Защо смятате така?

— Отговорът е очевиден. Работата на всички вътрешни органи и системи зависи от качеството на кръвообращението. Какво всъщност представлява кръвоснабдяването – това е доставяне на кислород и хранителни вещества, както и извеждане на въглеродния двуокис и отпадъчните продукти от обмяната на веществата във вътрешните органи. В детството, юношеството и младостта си човек се движи активно, кръвоносните съдове са млади, еластични и чисти – храненето на всички органи е оптимално. Но с напредването на възрастта ние се движим все по-малко, а в съдовете започват да се натрупват замърсявания. Това се дължи на различни фактори – не само вредни (например тютюнопушене, неправилно хранене, замърсена околна среда, застоял начин на живот), но и напълно естествени (например отлагане на липиди,което се случва при всеки човек).

Запушени съдове
Запушени съдове

А какво представляват запушените съдове? Представете си тръби, които са пълни с ръжда. Какъв е крайният резултат? Резултатът е, че се повишава налягането, а вкусът на самата вода се разваля. Същото става и с кръвоносните съдове. Когато в тях се отлага холестерин или други вещества, се повишава кръвното налягане (замърсените съдове са основната причина за хипертония!), самата кръв е с примеси, кръвообращението се влошава. В крайна сметка страдат всички органи и системи, а те, взети заедно, съставляват човека. Защото дори кожата е определена система.

Постепенно човек започва да старее. Ако кръвоносните съдове се почистват периодично, човек може да живее най-малко 120 години, при това без никакви заболявания – нито на органите, нито на ставите и най-важното, мозъкът му ще работи нормално. Това означава, че очистването на кръвоносната система може да удължи значително живота и да подобри здравето. И това не е само теория. Навремето го препоръчвах на моите пациенти, а аз го практикувам до днес. Всички, които се вслушали навреме в моите съвети, са преживели връстниците си.

Така протича постепенно запушване на кръвоносните съдове. Ако не сте ги чистили нито веднъж и вече сте прехвърлили 40 години, то артериите и вените ви са силно замърсени. Това скоро ще се отрази негативно на здравето ви, ако вече не се е случило.

— До какви заболявания води запушването на кръвоносните съдове?

— Както вече казах, от това страда целия организъм. Но на първо място заболяват онези органи и системи, които са непосредствено свързани с кръвообращението, а именно сърдечно-съдовата система.

Замърсяването на кръвоносните съдове предизвиква и други заболявания, като:

Атеросклероза на кръвоносните съдове. Съдовете престават да функционират, най-малките вени се запушват напълно, а в големите се наблюдават големи отлагания на холестерин.
Исхемична болест на сърцето. Появява се вследствие на редовен дефицит на кръв в коронарни съдове, който на свой ред се развива на фона на васкулярно замърсяване на вените и артериите.
Инсулт. При постоянно увреждане на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани започват да умират нервни окончания, което води до загуба на определени функции.
Хипертония. При стесняване на кръвоносните съдове вследствие на задръстването, се повишава налягането.
Варикозно разширяване на вените. Засяга не само краката (което често притеснява жените), но и вътре в организма. Едно от последствията на варикозното разширение на вените са хемороидите.

Запушени артерии
Запушени артерии

Венозна и артериална тромбоза. При продължително замърсяване могат да се образуват кръвни съсиреци в кръвоносните съдове, което води до пълно унищожаване на съда, което от своя страна може да причини смъртта на отделни клетки в един или друг орган. Ако тромбът се откъсне и попадне в кръвта, това може да доведе до запушване на кръвоносните съдове в сърцето, тоест инфаркт, който в 70% от случаите завършва със смърт.
И все пак, това се случва навсякъде! От сърдечносъдови заболявания умират 4 пъти повече хора, отколкото от всички други причини взети заедно. Лекарите са наясно с това, знаят, че почистването на кръвоносните съдове е необходимост, но по някаква причина тази практика не присъства в нашата медицина. При хипертония повечето лекари предписват хапчета за намаляване на кръвното налягане. Само че хапчетата не лекуват, а дават само временен ефект. А просто трябва да почистите съдовете. Между другото, на Запад всички хора се занимават с това след 35-40 годишна възраст вече повече от половин век. Там всички са наясно с важността на почистването на кръвоносните съдове. Защо ние тънем в невежество – за мен това остава без отговор.

— Има ли някакви симптоми, по които може да се разбере, че съдовете са замърсени?

— Да, разбира се. Основните симптоми включват:

 • Мигрена
 • Отслабване на паметта
 • Хронична умора
 • Безсъние
 • Проблеми в интимната сфера
 • Влошаване на зрението и слуха
 • Повишено кръвно налягане
 • Задух и стенокардия
 • Бледа кожа на краката
 • Болки в мускулите и ставите
 • Но дори да нямате такива симптоми, пак е
 • необходимо да почиствате съдовете поне веднъж на 5 години след 30-годишна възраст.
 • Така ще се радвате на отлично здраве.

Всъщност кръвоносните съдове се замърсяват доста бързо, особено при възрастните хора. Не мислете, че това се дължи на тъпчене с бургери или пържени картофки. Достатъчно е да хапвате от време на време колбас или дори яйца, за да получите отлагания от холестерол. С течение на времето замърсяванията се натрупват

— Бихте ли ни разкрили вашата тайна за чистене на кръвоносните съдове?

— Доскоро процесът на очистване на кръвоносните съдове ми отнемаше няколко месеца. Аз лично берях билки, търсех ги на пазара или ги поръчах по интернет, а после ги приготвях. Вече не правя това. На пазара и от скоро и в България се появи Кардио Драйв, който е създаден точно за това, да изчисти съдовете, да работи по възпаленията и по подръжката на цялостната сърдечно-съдова система.

Кардио Драйв за здраво сърце
Кардио Драйв за здраво сърце

Кардио Драйв има и общо-укрепващо въздействие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система.
Продуктът съдържа голям брой съставки, получени от естествени пречистващи суровини. Не съдържа консерванти, глутен и ГМО. Това е изключително мощен продукт с максимална бионаличност и ефикасност. Прилагане на иновативен подход в борбата с холестерола. Неговата цел не е да се намалят нивата на холестерола, а да влияе на при

Професор Мидеке
Професор Мидеке – един от създателите на Кардио Драйв

чините които причиняват атеросклероза.

Съставки на Кардио Драйв:
Твърди съставки: екстракт от грозде прах, екстракт от цвекло (5: 1), екстракт от зелен чай, екстракт от чесън на прах, сух екстракт от женшен (на Panax), сух екстракт от листа и цветове на глог екстракт от кората на Арджуна (5: 1), екстракт от листа градински чай, черен пипер екстракт.
Течните съставки: крил петрола, ленено масло, коензим Q10, витамини А, D3, E.

ОТЗИВИ– резултати, от използването на Кардио Драйв, може да прочетете ТУК:

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО Кардио Драйв на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287 

#CardioDrive #кардиодрайв #сърце # сърдечносъдовасистема #храна #суперхрана #лек#инсулт #възпалениенасъдовете #лечение #профилактика #суперпродукт

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *