Здраве

Защо умната храна на Vision е толкова търсена?

Smart Food – ,,Умна храна” Vision

Защо Умна храна и до колко тя е популярна?

Все още малко популярна, но все повече използвана от хора, които искат да променят начина си на живот, да живеят  и се хранят здравословно, да решат някой здравословни проблеми и премахнат някой вредни навици.

Срещали ли сте хора, които постоянно се оплакват от умора, липса на енергия и тонус, ниско самочувствие, нервност, стрес, чести болки на едно или друго място? Как смятате, даваме ли си сметка в каква среда на замърсена екология живеем, какъв е въздуха, който дишаме, водата която пием, земята, където отглеждаме зеленчуците си? А всичко това влияе на нашето здраве.

Разбира се, причините за всичките тези проблеми могат да бъдат различни. Често, причина се явява храната и начина ни на хранене. За никой вече не е тайна, че храната, която употребяваме е с ниска или нулева хранителна ценност. Всичко това влияе зле на състоянието ни и правилното хранене е важен елемент за нашето здраве. Забързани в ежедневието си,често нямаме време да закусим или да обядваме и се налага да ядем на бързо каквото имаме под ръка. Така ли е?

Екологията в която живеем
Екологията в която живеем

Точно в този момент, на помощ идва  иновацинно научно решение, за храната на съвременния човек. Днес все повече хора разбират и използват биологично-активни добавки към храната, защото днес, повече от всякога е нужно на човек да бъде здрав.

Какво е това Умна храна?

Смарт Фуд ,,умна храна „ Шейк е нова, уникална формула, разработена от учените на лаборатория ДЕМ4, която ни помага да организираме нашето правилното хранене. Вкусна, хранителна и не само безвредна за организма тя е с много полезни качества.

Защо е Умна храна? 

Това е иновационно решение за хранене на съвременния човек. Функционална храна, с приятен вкус, проста за употреба, съдържа множество жизнено важни елементи за организма. Шейка е натурален и единствения Smart Food продукт, който замества едно хранене.

Какво ни дава Шейк Умна храна Vision?

Smart Food — «умната храна»Shakes Vision
Smart Food — «умната храна»Shakes Vision

 • повишава обмяната на веществата 25%
 • Дава енергия
 • Укрепва имунитета, съдържа много нужни витамини и минерали
 • Повишава общия тонус
 • Помага да се съблюдава диета и да се поддържат килограмите в норма
 • Помага за правилен начин на хранене

 

Шейк Смарт Фуд дава възможност:

 • за здрав начин на живот,
 • икономия на време,
 • Простота при използване
 • Замества едно хранене
 • Има страхотен вкус и е полезен за здравето 
  Smart Food — «умната храна» Shakes Vision
  Smart Food — «умната храна» Shakes Vision

Как се предлага шейка?

Шейк Vision е с два вкуса - ванилия и шоколад. Предлага се в кутия, където има 14 единични дози, в екологично чиста опаковка всяка една, лесно се отваря и лесно се приготвя. Всяко пакетче се разтваря в 200 мл. вода, топла или студена като може да се използва и мляко. По желание може да добавите различни плодове, ядки, стафиди всичко  съобразено с вашия вкус. 

ВАЖНО: Шейк Vision дава резултати, когато искаме да регулираме теглото. Когато искаме да напълнеем или когато искаме да свалим някой килограм!!?? 🙂

 В първия случай, използваме шейка преди храната или по време на храна, а във втория...:) Във втория случай, когато искаме да свалим килограми, използваме шейка на мястото на вечеря. Разбира се, че с него не се чувстваме така сити, но той убива глада и не чувстваме оня зверски глад, а и съня ни е много по-спокоен.  В това направление, шейка дава добри, изпробвани резултати, които остават трайно, като с това нямаме стрес от диети и гладуване.

Шейка се търси и използва много от спортисти и хора, които се занимават с физически упражнения, които имат проблеми със стомаха и съня. Той е един от много търсените и купуваните продукти, затова и неговото количество е ограничено. Бързо се изчерпва от магазините ни и ако решите да купувате от шейка, имайте в предвид това и заявете навреме своето намерение. Ние сме готови винаги да ви помогнем. 

Направете и своята БЕЗПЛАТНА консултация със специалист, как шиейка може да помогне и на вас, за вашето самочувствие и тонус.  Това е бонус от нашия екип, който има мисия, да помогнем на хиляди хора да подобрят своето качество на живот.

Позвънете ни, а ние ще ви наберем. 0889433668

 

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *