Здраве

Интервю с Пепа Игнатова, за първия брой на списание ,,Живота в света на поезията“.

1. Бихте ли представили себе си? Как и кога започнахте да работите с компания ,,Vision“?

Казвам се Пепа Игнатова и от 5 години си сътруднича с компания ,,VISION International People Group“. Имах моите здравословни проблеми и търсех начин за една добра профилактика. Взех решение да пробвам продукцията на Vision, получих уникални резултати и това е причината вече 5 години да съм в тази компания.

2. Разкажете нещо повече за продуктите на „Vision“?

Когато се запознах с продуктите на Vision, аз не знаех нищо за тях. Търсех продукти за профилактика и моето единствено изискване тогава беше: това, което ще приемам, да е натурално и безопасно. По-късно разбрах, че има и други важни критерии, по които човек трябва да избира натуралните витамини или добавки, както още те се наричат. Тези критерии са важни, защото човек може да сравнява и да преценява. Още в началото аз разбрах за тези критерии, както и за преимуществата на продуктите на Vision пред други такива на пазара и затова избрах именно Vision.

Ще ви споделя само някои основни черти, по които ги избрах:

Натуралност
Безопасност
Ефективност – клинично доказана и потвърдена с многобройни положителни отзиви на потребители и експерти (това е доста рядък случай сред добавките).
Технологията на производство е наистина уникална: раздробяване на суровината в нискотемпературна среда в атмосфера на неутрален газ – азот. Тя позволява да се запазят полезните свойства на растителните компоненти, без да се унищожава животворната сила на растенията. Това е най-щадящата технология спрямо растенията.
Компанията използва и други иновационни технологии, които позволяват да се запазят полезните свойства на природните суровини и да се осигури максимален ефект при използване на продуктите.
Стандарт GMP на производството. Става дума не за „хранителен”, а за най-високия фармацевтичен стандарт и е много рядък случай добавки да го удовлетворяват. Базира се само на използване на екологично чисти суровини, което гарантира безопасността на продукцията.
Продуктите на Вижън се използват от космонавтите.
Вижън е единствената компания, която си сътрудничи със Световната здравна организация по съвместен проект, носещ името: ,, Междукултурно изследване качеството на живот. Здраве и хранене“. С никоя друга компания за 65 годишното си съществуване, Световната здравна организация не е сключвала подобно споразумение за сътрудничество. А това е признание, доверие и пристиж. Реализацията на този проект СЗО възлага на консултантите на Vision, а това е доказателство за репутация и основание за гордост.
Не става дума за отделни ценни продукти, а за цялостна система от продукти, която се подбира индивидуално за всеки отделен човек.
3. Купува ли българинът био продукти и хранителни добавки?

Да. Определено все повече хората в България се ориентират към търсене на качествени хранителни добавки. Свидетели сме на много болни хора около нас, както и на смъртта на известни и много близки нам хора, които си отиват от този свят не навреме. Все повече хора се замислят за това, дали не можеше да се промени нещо, дали не можеше да не идва толкова рано болестта или смъртта. И те намират отговора в профилактиката, която трябва да започва още от майчината утроба. Био-добавките на Вижън са мощен инструмент в тази посока.

4. Според Вас, вярват ли хората в едно такова лечение с продукти, като например натуралните билкови чайове, или залагат на предписаните лекарства от лекаря?

Медицината нарича „лечение” употребата на химични препарати (лекарства), ние искаме да сме здрави и да възстановяваме здравето си с натурални продукти. А лекарствата да са само в краен случай. Преди 10 години хората вярваха и търсеха само лекарите и стриктно спазваха техните предписания. Днес все повече хора търсят алтернатива в поддържане и възстановяване на здравето си. Все повече хора приемат натурални витамини, а усетили веднъж какво сътворяват те, как здравето измества постепенно болестта без антибиотици и как заедно с проблема с високото кръвно например, е изчезнала миомата, или приемайки натуралните витамини заради едно, отшумяват още два-три още по-сериозни проблема, които човек е имал. И тук няма нищо магическо. Това просто е „перфектно” клетъчно хранене. Продуктите изчистват клетките от токсините, хранят с витамини и минерали, защитават ги от свободните радикали и ги балансират енергийно. Здравата клетка, ражда здрава клетка и така обновявайки клетките, се обновява и организмът ни. Това е „тайната”. Това е възможно само поради технологията на производство.

5. Има ли някаква тайна или хранителна добавка, която използвате, за да изглеждате толкова красива и млада?

Да, разбира се че имам. Казвам го с усмивка, но то е самата истина, защото аз това го търсех дълго. Аз не искам да остарявам. Искам да съхраня колкото се може младостта и да изглеждам добре. Красотата отвън, започва със здравето отвътре. Веднъж разбрала какво могат да ми дадат продуктите на Vision, аз реших, че ще използвам тази възможност, независимо какво ще ми струва това. Що се касае конкретно на въпроса Ви, ще ви отговоря честно. Аз обичам тези продукти и ги ползвам с удоволствие. Няма продукт, който да не съм опитала и да не съм пробвала. Ако можех да си го позволя, бих пила всеки ден и всички. Знам всеки един от тях какво ми дава и защо ми е нужен и не бих се лишила от нито един от продуктите, които предлага компанията. Те са вече около 60. Но нещата не стоят така и затова ще ви кажа честно. Ежедневно ползвам класическата серия. Имам си и любими, които добавям към нея, а това са предимно прекрасни антиоксиданти и такива, насочени директно към красотата, кожата, косата и ноктите, а те са важни не само за жената. С уважение и любов приемам тези, които са насочени за профилактика на туморите и защита на сърдечно-содовата система. Не забравям да храня мозъка, защото той командва всички системи в организма ни. А лятото, моят любим сезон, през който обичам да съм на морето и на плажа дълго, не забравям за специалната защита от слънчевите лъчи. Или казано накратко – това е начинът ми на живот – моят и на стотици хиляда колеги от цял свят. На мен ми харесва да живея по този начин, да се грижа да здравето си и това на близките за мен хора. Да се радваме на този здрав начин на живот.

6. Защо хората трябва да използват продуктите на „Vision“? Какво бихте им казали сега, за да ги убедите в лечебната сила и качество на продуктите?

Няма да ги убеждавам. Здрав начин на живот не става с убеждение. Или го искаш, или – не. Искаш ли го, ти го търсиш и го намираш. Аз разказвам за моя здрав начин на живот и на този, на когото му хареса, той сам ме търси и пита, и задава въпросите си, купува продуктите, ползва ги и се радва на добро здраве. Но за всички, които очакват от мен нещо по-конкретно, ще кажа: здравето е от растенията. Всеки е отговорен лично за собственото си здраве и за това на близките си хора, а Vision дава възможност на всеки да го направи по най-добрия начин. Vision е избор на перфектно качество и отлично здраве.

Накрая ми позволете да ви разкажа съвсем накратко моята история. С компанията се запознах по време, когато сериозно търсех начин за профилактика. Имах своите здравословни проблеми, които ме измъчваха от много години. Един ден се замислих, че аз бях през ден в аптеката – днес за едно, утре за друго и парите, които аз оставях там, не бяха малко…Това ме накара да се замисля сериозно. Давах си ясна сметка, че ако нищо не направя по въпроса, нещо като профилактика, няма на какво да се надявам.А така не харесвам обяснението, което се шири и което много хора използват – ,,Ами това е от ЕГН-то“.

Аз съзнавах, че трябва да направя нещо, да започна профилактика, защото така исках да не се разболявам и да не тичам постоянно по болници и доктори. Знаех много добре какво искам, но не знаех как. Влизах и излизах от аптеката и не можех да се ориентирам в това море от предлагане. Не знаех за кой мой проблем какво да купя и с кое за започна – дали за дископатията и парезата на крака ми, дали за стомаха, за гърлото и гнойните сливици или за да спра да се разболявам от всеки грип и настинка и все нещо да ме боли. Да искаш и да не знаеш как да го направиш е проблем, който в този момент аз осъзнах. Но има поговорка – когато ученикът е готов, се появява учителят.

Един непознат за мен човек в интернет ми разказа за продуктите на Vision. Не знам какво ми е казал, за да го ,,чуя“, но аз и до днес помня три неща, които тогава чух: Натурални, безопасни, ефективни – действат на организма като на единно цяло. Не трябваше за всяка моя болест да търся отделен продукт. Това ме впечатли силно и аз на минутата реших да опитам. А когато само след седмица аз имах вече резултати, повярвайте ми, искаше ми се да разкажа на целия град.

Разбира се, че имах своите съмнения и подозрения, но толкова ми се искаше да разбера как действат тези витамини и дали е вярно това, което моят учител ми разказваше. Да, аз имах учител до мен. В буквален и преносен смисъл, защото човекът, който ми разказа за продуктите, беше преподавател във висше учебно заведение и на практика, той беше лидер във Вижън и ползваше продуктите повече от 10 години. – той стана и мой учител във Вижън. И колкото повече научавах, толкова повече ми ставаше интересно и исках да знам повече. Всъщност това е пътят на личностното израстване, което ме правеше знаеща, укрепваше вярата ми, даваше отговори на всички въпроси и притеснения, които се появяваха.

С времето ставам по-здрава, имам енергия и тонус, нямам кризи и болки. Вече не ме е страх от грип и настинки, намерих баланса на костните си проблеми и всеки ден, аз ходя по 5 км, до подножието на Балкана. Чувствам се здрава и това е прекрасно, а когато знам тайната за това, то не мога да мълча. И всичко това го дължа на Vision. Аз знам, че много хора като мен преди, се лутат и не могат да намерят правилния път към здравето. Убедена съм в това, защото аз самата така се лутах и не преставам да разказвам на хората – на близките си, на познати и непознати за правилния път към здравето, който аз намерих заедно с Vision и който препоръчвам на всеки: На тези, които имат сериозни здравни проблеми и на тези, които само тук-там нещо ги боли, но смятат че не е сериозно. На здравите – за да продължават да са здрави и това е най-правилният път, най-добрата профилактика. Не забравяйте – пари за здраве се дават, но здраве с пари не се купува. Има поговорка: ,,Здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо“. Затова бъдете здрави, за да изживеете един красив живот! Благодаря Ви, че прочетохте интервюто ми.

Здравето често не го оценяваме когато го имаме, защото го мислим за даденост и защото не сме го купували и не сме давали пари за него. Горчиво съжаляваме, когато го загубим и сме готови да даваме и мило и драго, както казва народа. Има и друга поговорка: Пари за здраве се дават, но здраве с пари не се купува. Ето защо трябва добре да си помислим за една добра профилактика, преди да е станало късно.

Винаги на празници си пожелаваме здраве, защото това е в основата на щастлив и пълноценен живот. Здравето ни дава възможност :
Да се радваме на живота, на близките си и на семейството си
Дълъг и пълноценен живот
Да преодоляваме трудностите
Да се реализираме като личност и да сбъднем мечтите си.

Но живота ни показва, че за това се сещаме едва тогава, когато вече имаме проблеми и тръгваме да търсим начин да се справим с тях. А може да предотвратим тези заболявания, ако водим здрав начин на живот и правим добра профилактика.

С уважение,

Пепа Игнатова – сертифициран участник в съвместния Международен проект на Световната здравна организация, компания ,,VISION International People GROUP“ и Института по хранене към Руската Академия на медицинските науки, който проект носи името: ,,Междукултурно изследване качеството на живот. Здраве и хранене

ОНЛАЙН ДОСТАВКА на БАД Вижън (Vision) се осъществява във всички градове и села в БЪЛГАРИЯ – София, Пловдив, Карлово, Бургас, Созопол, Ахтопол, Приморско, Царево, Синеморец,Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Обзор, Варна, Силистра, Добрич, Русе, Велико Търново, Габрово, Троян, Ловеч, Плевен, Лом, Враца, Видин, Монтана, Благоевград, Сандански, Дупница, Велинград, Банско, Смолян, Кърджали, Асеновград, Свиленград, Хасково, Сливен Казанлък, Златица, Пирдоп, Карнобат.

ОНЛАЙН ДОСТАВКА се осъществява в Русия – Москва, Санкт Петербург както и във Виена, Прага, Кипър, Гърция, Испания, Италия, Турция, Малта, Бостън – САЩ. Общо над 200 страни по света.

ПОРЪЧАЙ ВЕДНАГА – БЪРЗО, ЛЕСНО и КОРЕКТНО и ПОЛУЧИ в рамките на 2 дни.

Вход към магазина: http://goo.gl/CwFa1H

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *