Бизнес
Пепа и Антоанета Игнатови

ОНЛАЙН БИЗНЕС
БЕЗПЛАТНА Книга - БИЗНЕС в интернет от РАЗ !

Моята безплатна книга - Как да стартираш бизнес от раз

 Антоанета Игнатова и Пепа Игнатова 

Подробно ръководство
за мощно стартиране на собствен бизнес в интернет
2018 год.
Тайната формула да стартираш бизнес онлайн от раз!

Как за 30 дни да създадеш бизнес в интернет от нулата и да получиш неограничен поток от клиенти и партньори на автомат?

А аз съм Антоанета Игнатова, специалист по клетъчно здраве и развитие на мрежата. Привлече ме възможността за допълнителен доход, като използвам свободното от основното ми занимание време, по няколко часа на ден, използвайки интернет. Изключително впечатлена останах от използване на последните технологии в бизнеса, което ясно осъзнавам, че е предимство. Като майка на две близначета оценявам свободата и това, да бъда с децата си, да работя когато те спят, да имам финансовата възможност да живеем по-добре, да пътешестваме заедно с тях. В същото време да получавам уважението и признанието, което съм заслужила, от колеги и партньори, от хора, на които съм помогнала да променят качеството на своя живот.

Аз използвам продукцията на компанията от 10 години, но за бизнес не съм и мислила, защото имам своята любима работа. Но когато дойдоха децата разбрах, колко важно е да имам повече пари, за да можем да живеем по-добре и да си позволяваме повече неща, повече време да съм с тях и да имам свобода. За своите постижения в живота, ще Ви разкажа по-късно, а по-нататък слушаме  Пепа Игнатова.

Аз съм Пепа Игнатова и се явявам участник в Международен проект ,,Business Workshop", Спикер в проекта ,,Управлявай теглото си", Сертифициран участник в Международен проект ,,Междукултурно изследване качеството на живот. Специалист по здраве и качество на живот. VIP консултант, Член на Премиум клуб Vision с 10 годишен опит в системата на МЛМ и работа с БАД. Развивам собствен интернет проект, като си партнирам с известни международни бизнес личности и участвам в съвместни проекти.

Сега е важно да ви покажа тайната формула да стартираш бизнес онлайн и как само за 30 дни, да създадеш бизнес в интернет от нулата и да получиш неограничен поток от клиенти и партньори на автомат.

В сътрудничество с голяма международна компания, аз се занимавам с изграждане на онлайн бизнес. Още в самото начало аз видях възможността и реших, да изграждам бизнеса си именно в интернет. Това, че много неща не знаех и не можех, не ме отчайваше, напротив, мобилизираше ме и аз започнах сериозно да се обучавам. Трябваше да изуча и овладея нужните навици и умения, както и всички нужни инструменти за правилното построяване на бизнеса в интернет, със всичките правила и закони. Имах щастието да имам едни от най-добрите учители в областта, в която бях решила да се занимавам.

Днес си давам сметка, колко важно е това и как, когато човек не знае и не може, взема лесното решение, че това не е за него. Днес много хора се обръщат към мен за съвет и помощ, как да направят това или онова. Споделят своите страхове и притеснения, защото искат да променят своя живот, като започнат свой бизнес в интернет.Именно за това реших, че мога да бъда полезна на много хора, като споделя моите знания и опит.

А тук ясно и категорично ще Ви кажа - щом аз го мога, всеки го може!

Аз не съм програмист и не съм професионален уеб-дизайнер. Аз не съм гуру в интернет. Аз не съм милионер все още.

Аз съм такава, като всички вас. И не точно такава. Нали в това се състои гениалността на всеки от нас. Всеки е индивидуален и с това превъзхожда всички, със своята индивидуалност, със своята уникалност.

Като повечето от Вас и аз работех като наемен работник, на заплата. Цели 40 години. Когато вече приключих с работата констатирах, че имам още мечти, които не успях да сбъдна. Все още ми се пътешестваше както и преди, исках да почивам на екзотични места, да се обличам добре, да изглеждам добре. Живота продължаваше.

Защо Ви разказвам всичко това?

Защото все още има хора, които са се отрекли от мечтите си, задраскали са ги, като невъзможност, а други просто смятат, че няма друг начин на живот, по-добър от това, което те познават.

Скъпи мои приятели,

Аз съм тук за да Ви кажа - не се отказвайте от мечтите си! Спомнете си ги! Напишете си ги и помислете, как може да ги сбъднете. Вие можете! Вие сте родени Победители и за да се радвате на постигнатите си мечти!

Защо смятам така? Защо съм убедена, че можете? Защото, аз самата бях на това положение, когато смятах така, и че да посетя Москва, голямата моя мечта от дете, няма да е през тоя живот. Но когато отново мечтата излезе на дневен ред, тя се сбъдна.

Днес аз мога да ви кажа, че всяка година един-два пъти съм в Москва, където присъствам на международни семинари и се обучавам от най-добрите в света.

Обученията, които се провеждат в различни градове в България по няколко пъти в годината аз не ги пропускам.

Онлайн бизнеса ми дава възможност да  пътешествам със семейството си, имам много време да сме заедно. Имаме красив автомобил, с който се наслаждаваме по време на път.

Имам достатъчно пари и 500-1000 лв, всеки месец влагам за профилактика на здравето ми и това на семейството ми.

И всички разходи са за моя сметка. И всичко това, благодарение на сътрудничеството ми с компанията и моето решение да променя начина си на живот, като създам свой бизнес в интернет. Бизнес, който носи остатъчен доход.

Всичко това, което ми дава онлайн бизнеса  ме кара да се чувствам щастлива и това предавам с готовност на хората, които искат да променят своя живот и искат да сбъднат мечтите си.

Толкова за мен.

Сега да се съсредоточим на Вас и на това, как конкретно Вие можете да създадете нов стил на живот, как Вие можете да промените своя живот, как Вие може да пътешествате по света, ако това Ви харесва, създавайки свой бизнес в интернет на автомат.

Като начало, бих искала да се замислите над пет неща, които бихте искали да направите, да купите, или бихте се занимавали с удоволствие, ако не ви се налага да мислите за пари.

Аз искам Вие действително да помислите за това, къде и как искате да живеете? Какво искате да научите? Какви страни искате за посетите? Какъв автомобил искате да карате? На кой и как Вие искате да помогнете?

Помислете за това точно сега. Аз не знам, какво бихте искали да направите. Но Вие сте длъжни да знаете какво Вие искате. Вие сте длъжни точно да знаете, за какво мечтаете. Защото в противен случай всичко, което Вие сега ще разберете, няма да има за Вас голямо значение.

Какъв доход на месец е нужен на Вас, за да реализирате мечтите си?

Аз не знам какви са Вашите амбиции, но ако Вие го правите грамотно и професионално, последователно и регулярно, то Вие можете да забогатеете.

А тайната на формулата за онлайн бизнеса изглежда така:

1. Напишете своята история. Кой сте, към какво се стремите, защо Вие се занимавате с това, което се занимавате? Определете и запишете 5 ваши преимущества, които Вие смятате , че притежавате.

2. Определете своята ЦЕЛ! Как да го направите? Седнете на тихо и удобно място с лист и химикал. Запищете 10 свои мечти, цели, които Ви дойдат на ум. Това, което силно искате да се случи. Десет цели. На другия ден, седнете отново и от всичките 10, изберете една. Тази, която най-много Ви вдъхновява. Вие трябва да изберете само една своя цел. Запишете я. Тя трябва да бъде написана на хартия.

Важно: Пишете, не за това, с което се занимавате, а ЗАЩО Вие се занимавате именно с това. В какво се заключава Вашата мисия, Вашата Цел. Каква полза имат от Вас другите хора от това, че вие съществувате и каква ценност вие може да дадете на хората.

В какво е Вашата страст и какво искате да постигнете с Вашите действия. Какъв човек Вие искате да станете?

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ: Хората ги привличат силните и знаещите пътя, по който могат да ги водят и да им показват правилните стъпки към успеха.

3. Създайте си акаунт:

- в Google www.gmail.com

- в ютуб http://www.youtube.com

- в фейсбук http://www.fasebook.com

- в Твитер www.twitter.com

- Инстаграм www.instangram.com

- в Контакте www.vk.cim

4. Създайте свой блог

5. Създайте свой сайт

Откриваме завесата докрай в Тайната на създаване онлайн бизнес в интернет :

1. Важно е да се знае

Хората избягват това, което им носи болка и неприятности и се стремят към това, от което могат да получат наслаждения. Ако те искат нещо, то те искат да го получат днес и сега.

2. Хората мечтаят за това, да живеят щастливо, да пътешестват, да обичат и да бъдат обичани, да са здрави и да забавят процеса на стареене. Те искат да изглеждат прекрасно, да се обличат красиво, да се хранят вкусно, да живеят комфортно. На тях им харесва, когато им се обръща внимание и получават комплименти.

3. Пригответе и дайте някаква безплатна ценност на хората. Измислете заглавието, привлечете внимание, за да искат хората да знаят повече.

4. Създавайте доверителни отношения с потенциалните си клиенти и партньори.

5. Създайте рекламна страница, сайт, където да анонсирате ваш продукт или услуга, като включите имейл пощата, с предварително подготвени писма.

6. Когато сте дали поредната порция полезна информация, обикновено 4-5 писма, разкажете за Вашите уникални продукти и покажете страницата в магазина, от където могат да си го купят по социална цена и само в определеното време.

Акцията трябва да бъде не повече от 72 часа.

На Вас Ви трябва очакване. Създавайте конкурси, давайте подаръци, възможност да пробват продукта.

Накарайте интернет да говори за Вас като експерт. Вашето име (бренд) - това трябва задължително да се свързва с Вашата дейност на подсъзнателно ниво във вашите клиенти. Накарайте Google да ви дава на първа страница, а защо не и на първо място, когато човек търси в поиска Вашата услуга или продукт.

Използвайте всички възможни способи за да създадете трафик на своя сайт - анализирайте, давайте реклами.

И ако всичко това Ви се струва много сложно и неизпълнимо, то аз ще Ви кажа, че се тревожите напразно. Щом четете тази книга, вие вече сте се регистрирали, което означава, че имате помощник в разбирането си по всички точки, за които говорихме до сега.

Ако и това не Ви устройва, то се свържете с мен, както на Вас е удобно и аз ще Ви помогна. Аз ще ви помогна да се разберете във всичките тези моменти и с готовност ще Ви помогна, за да бъде старта Ви успешен.

Ако създадох у Вас впечатление, че може да разчитате на мен и да бъдем партньори, не се колебайте да се свържете с мен веднага. Днес и сега.

В случай, че вече имате решение и се свържете с мен 24 часа след като четете тези редове, то за Вас ще има специален бонус - и това е готова система за бизнес в интернет + личен наставник + безплатна консултация по скайп.

Аз ще се радвам да работя с Вас, за да получите и Вие уникални резултати в интернет бизнеса и да създадете нов стил на живот за себе си и на Вашето семейство.

С уважение,

Пепа Игнатова

Може да ме намерите:

Fasebook: https://www.facebook.com/pepa.miteva1

E-mail: pepaignatova@gmail.com

Skype: pepa..ignatova1

Сайт:  www.visionBioBg.com

http://vipignatova.boosterhit.com

Присъединете се!

Има ли цел- има и път!

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *