OS- Остеосанум

OS – силни кости

 

Вижте кратко видео:http://u.to/d9HpGg

OS /Остеосанум/е уникална формула, която защитава вашите кости и мускули. Навяхванията и фрактурите не са необичайни наранявания, но те могат да бъдат избегнати, ако предварително се погрижите за здравето си. Калцият и цинкът в OS помагат за укрепване на минералния състав на костите, докато витамините D, B и K помагат да поддържаме мускулите си в тонус

Свойства

– Намалява дискомфорта в ставите по време на тренировка

– Помага за намаляване на риска от фрактури и други наранявания

– Нормализира минералния състав на костите

– Насърчава метаболизма на протеините

Предимства

– Уникалната формула работи в няколко посоки наведнъж: укрепва структурата на костите, поддържа мускулната функция и нормализира състава на кръвта.

– Съдържа революционен витамин К2, който осигурява транспортирането на калций директно до костната тъкан и предотвратява натрупването му в кръвоносните съдове.

– Подходящ за спортисти, тъй като нормализира усвояването на протеините и растежа на мускулната тъкан.

Основни компоненти

КАЛЦИЙ И ВИТАМИН D Помага за намаляване на загубата на костна минерална плътност при жени в менопауза Ниската минерална плътност на костите е рисков фактор за остеопоротични фрактури От съществено значение за растежа и развитието на костите при деца Насърчава нормализирането на мускулната функция От съществено значение за поддържане на нормален костен състав

ВИТАМИН К2 Помага за поддържане на нормален състав на костите, помага за лечение на остеопороза Помага за поддържане на костната здравина в областта на тазобедрената става при жени в менопауза

ВИТАМИН В6 Насърчава нормалния протеинов метаболизъм

ЦИНК Помага за поддържане на нормална костна химия Помага за поддържане на нормални нива на тестостерон в кръвта Ускорява процеса на епителизация и синтез на протеини Използва се като съединения за профилактика и лечение на остеопороза

ВИТАМИН D3 Помага да се поддържа нормален състав на костите Допринася за нормалните серумни нива на калция Допринася за поддържането на мускулната функция От съществено значение за растежа и развитието на костите при деца.

OS _ ОстеоСанум – Вашата защита от остеопороза

 • Намалява риска от остеопороза.
 • Подобрява структурата на костите, увеличава тяхната минерална плътност.
 • Предотвратява извличане на калций от костите.
 • Помага бързо да зарастват костите от фрактури.
 • Предпазва от деформация на гръбначния стълб, като предотвратява неправилната стойка.
 • Участва узряването на най-важния протеин в костната тъкан – колаген.
 • Укрепва зъбите, косата и ноктите.

Преимущества на OS

 • Оригинална и ексклузивна формула в синергичен ефект работи в няколко направления едновременно: укрепване на структурата на костите (остеопороза) превенция, защита на сърдечно-съдовата система и регенерацията на тъканите на кожата, ноктите, косата и ставите.
 • Съдържа витамин К2 революционер, който осигурява транспорт директно калция в костната тъкан и недопуска дасе отлага по стенита на съдовете.

Кой трябва да приема OS

 • Хората за профилактика на недостиг на калций и / или витамин D3.
 • Хората на възраст над 50 години, особено за жените в менопауза.
 • Тези, които имат фрактури.
 • Тези, които се грижат за здравето си и които, в зависимост от генетичното наследство и иска да се дистанцира напълно да предотврати развитието на остеопороза.
 • Тези, които трябва да подсилят зъби, коса и нокти.

 

Купи Продукт OS /Остеосанум/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287