LV /ЛивЛон/

LV –Секрета на младостта

 

 Вижте кратко видео:https://u.to/utHpGg

LV е уникален комплекс  за подмладяване от естествени антиоксиданти, които се борят със стареенето и дори могат да върнат годините назад. Младост, здраве, сияние на кожата – всичко това е LV.

Мощен антиоксидант, бори се с възрастовите изменения.

Комплексът осигурява мощна защита срещу вредното въздействие на свободните радикали. Продуктът LV стартира антиоксидантните механизми на клетъчно ниво и следователно противодейства на ефектите от стареенето, регулира функционирането на сърцето, укрепва капилярите и съдовите стени и помага в борбата със стреса и умората.

Свойства

– Помага за забавяне на процеса на стареене в организма.

– Има комплексен антиоксидантен ефект.

– Има имуномодулиращо и противовъзпалително действие.

– Помага за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания.

– Подобрява качеството на живот чрез облекчаване на чувството за умора.

Предимства

– Високата ефективност на комплекса се осигурява от формулата, която е максимално наситена с активни съставки от естествен произход.

– Бързо действие

– Използването на високоактивни екстракти с повишена биодостъпност.

– Подходящ за вегетарианци

– Не съдържа парафиново масло.

– Растителна капсула

Активно предотвратява стареенето на тялото

Основни компоненти

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ – Мощен антиоксидант, който забавя процеса на стареене. Предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали. Регулира метаболизма и сърдечната функция. Извежда токсините от тялото.

АСАЙ БЕРИ ЕКСТРАКТ – Неутрализира вредното въздействие на свободните радикали. Забавя процесите на стареене. Стимулира регенерацията на кожните клетки. Съдържа полиненаситените мастни киселини Омега 3, Омега 6 и Омега 9, които са от съществено значение за организма, както и фибри, фитонутриенти и аминокиселини.

ГОДЖИ БЕРИ ЕКСТРАКТ– Това е адаптоген, който помага за справяне със стреса и увеличава физическата издръжливост. Полизахаридите и антиоксидантите спомагат за забавяне на процеса на стареене и премахване на чувството за умора. Помага за укрепване на имунната система поради високото съдържание на аскорбинова киселина и желязо. Той е ефективен за профилактика на респираторни заболявания. Той помага за премахването на токсините, прочиства кръвта, укрепва белите дробове и регулира бъбречната функция.

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМЕНА – Той е източник на антиоксиданти като проантоцианидини. Има антиоксидантни свойства, които могат да предпазят клетките от увреждане. Има положителен ефект върху кръвното налягане, затова се използва при лечение на сърдечно-съдови заболявания.

ЦИНК – Той участва в синтеза на различни анаболни хормони в организма, включително инсулин, тестостерон и растежен хормон. Помага за нормализиране на функционирането на имунната система.

СЕЛЕН – Селенът предпазва ДНК, протеините и липидите от окислително увреждане. Подпомага имунната система и функционирането на щитовидната жлеза.

ЛИКОПЕН – Той помага за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания. Поглъща кислорода от антиоксидантните каротеноиди и има противовъзпалителен ефект. Помага за намаляване на маркерите на оксидативен стрес при хората.

РЕСВЕРАТРОЛ Има антиоксидантно, противовъзпалително и антиапоптотично действие. Намалява развитието на тумори. Има кардиопротективно действие. Има антидиабетно действие.

СОД – Супероксиддисмутазата принадлежи към групата на антиоксидантните ензими, които предпазват човешкото тяло от постоянно генерираните токсични кислородни радикали. Той помага в борбата с признаците и симптомите, свързани със стреса (болка, проблеми със съня, липса на концентрация, умора, раздразнителност).

 • Подпомага естественото подмладяване на целия организъм.
 • Предпазва от UV лъчи (фотостареене)
 • Бори се с външни признаци на стареене
 • Неутрализира свободните радикали.

Преимущества на LV

 • Съставките в  комплекса LV /LiveLon /+  имат синергичен ефект върху всички органи и тъкани.
 • Убихинол, ресвератрол, селенометионин и хлорофил – мощни природни антиоксиданти, които са в състава на LV /LivеLon/, възприпятстват стареенето (анти-стареене на тялото), запазват еластичността на кожата, предпазват от свободните радикали.
 • Екстракт от зелен чай, астаксантин, ликопин съдържа каротеноиди, мощен антиоксидант, който защитава тялото от оксидативен стрес, предотвратява фотостареене на кожата, намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и поддържа здравето на очите.
 • Екстракти от  Ягода Acai и амарант за  забавяне процеса на стареене, уплътняване стените на кръвоносните съдове и намаляване на тяхната чупливост, защитават клетъчната ДНК, понижават нивото на холестерола в кръвта.

Вижте тук, как нагледно е показано какво съдържа LiveLon.

A Кой трябва да приема LV?

 • Всеки, който се грижи за своето здраве;
 • Тези, които искат да се забави процеса на стареене;
 • Тези, които искат да се удължи младостта;
 • Тези, чиято кожа е изложена на продължително излагане на ултравиолетови лъчи;
 • Тези, които не поддържат  балансирана диета и консумират бързо хранене;
 • Тези, които пушат и пият алкохол.
Съставки: екстракт от Асай, екстракт от зелен чай, хлорофил, екстракт от амарант, ресвератрол, кверцетин, убихинол, астаксантин, ликопин, L-селенометионин.

LV /ЛивЛон/ – комплекс за подмладяване!

 • Бори се с възрастовите изменения на организма, модулира имунитета, регенерира тъканта и мускулите, тонизира и зарежда с енергия. Действа за сваляне на излишните килограми, защитава очите.
 • Способства за унищожаване на раковите клетки и облекчение на страничните ефекти от лечението на рака, защитава ДНК на клетките,
 • Усилва изработката на колаген, овлажнява кожата, понижава лошия хорестерол, стимулира дейността на сърцето, защитава  сърдечно съдовата система, извежда шлаките и токсините, защитава при работа  с компютър.
 • Въстановява запасите от енергия,неутрализира свободните радикали, агент при заболявания на кръвта, урология, гинекология,онкология, блокира нови образувания,  агент при мотация на ДНК, важен не само за бъдещите майки.
 • Насочен в борбата с остеопорозато и целулита, грижи се за хормоните при жената и лек климакс. Увеличава активността на половите клетки, подобрява съня, нормализира апетита, подобрява настроението.

Комплекса ЛивЛон способства за подмладяването на целия организъм и в частност на кожата. В една балансирана формула  включва 13 от най-мощните антиоксиданти, които имат механизъм на каскадно действие.

Съставки: екстракт от Асай, екстракт от зелен чай, хлорофил, екстракт от амарант, ресвератрол, кверцетин, Коензим Q, астаксантин, ликопин, L-селенометионин, Цинк, Селен

ЛивЛон+ оказва комплексен синергичен ефект върху всички органи и тъкани, стимулира естественото подмладяване на организма, борейки се с външни признаци на стареене и предпазва от вредните ултравиолетови лъчи.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

Купи Продукт LV /ЛивЛон/ лесно, бързо и удобно от ТУК!

или на телефон: +359/889 433 668  / +359/888 219 287