БизнесЗдравеКрасота

F3 — безпрецедентно мероприятие

Вие искате, търсите, защото сте амбициозен? Това е за вас.
Никога не сме правили нещо подобно. Но това е случай, когато един нов формат обещава не просто да ни изненада приятно, но и да разкрие огромни перспективи пред нашата компания.

Но ние не се страхуваме от новото и сме готови да приемаме в нашата общност нови и интересни проекти. Затова очакваме всички, които имат идеи, мечти и желание да ги реализират и постигат. Убедени сме, че всеки може да открие за себе си практическата ценност на F3!

За нас традициите са много важно нещо и ние не искаме да ги нарушаваме. Всеки бранд отбелязва тържествено своята годишнина: Millenium — за Vision, Runway — за Coffeecell. Най-добрите места за провеждане, шоу, изказвания на Президента и топ лидерите, ексклузивни обучения и тържествени вечери в компанията на най-успешните — ние ще запазим всичко това!

При това, форматът F3 е продиктуван от новите проекти, натрупания бизнес опит и предстоящия Петербургски международен икономически форум (ПМЭФ). Ние също имаме какво да кажем за себе си на света, какво да споделим, какво да обсъдим и на какво да научим.

Freedom Group развива проекти в различни сфери, а F3 има мисията да обедини и интензифицира различните бизнеси и аудитории. В момента готвим мероприятията, които ще са общи за всички:

Ден Първи — за младежите и феновете на кибер спорта, Ден Втори — за стартъпи, за бизнесмените, които са отскоро в бизнеса, за любителите на върхови технологични решения и за тези, които искат да пренасочат бизнеса си в друга посока. Ден трети — за членовете на общностите, които вече са направили своя избор и използват системата и проектите.

Freedom Group е успешна бизнес-общност, обединила в себе си както проекти с дълга история, така и такива, които са съвсем отскоро. По-младите на възраст проекти стават успешни защото имаме база, ресурси и голям опит. Проектите с дълга история зад гърба си са основата, върху която градим - те са базата, фундаментът.

Най-младата аудитория може да определи в процеса на обучение новите насоки за развитие в рамките на динамично развиващите се бизнеси във Freedom Group - те могат да са първите в новите видове бизнес и да усвоят приложението Sessia максимално бързо.

Тези, които познават брандовете на Freedom Group и са активни участници в общността и вече не за първи път чуват за sharing economy (т.н. споделена икономика), могат да разчитат, че ще получат своя дял от признанието.

На всички, които избират свой собствен път на развитие, имат свои идеи и наработки в този аспект, но имат нужда от ресурсите, притежавани от Freedom общността — от най-широкия кръг на тази общност до подкрепата от световно известните брандове и лидери на мнения ние казваме "Добре дошли при нас"!

На F3 можете да получите:
— знания за новите динамично развиващи се международни брандове;
— достъп до широко представената общност Freedom Group, където ще намерите съмишленици и партньори;
— безценни съвети от експерти и топ мениджъри от най-известните компании и лидери на мнения във Freedom Group.

Програмата на Freedom Future Forum съдържа следните блокове:

Day 1 (21 август) – Cyber legacy Cup – битката на шампионите на DOTA2 на площадката във Vegas City Hall с награден фонд $ 50 000.

Day 2 (22 август) – Freedom Future Forum (F3) – това безспорно е най-важната част на форума!
Основните събития в този ден предвиждат:
— Изказвания на топ мениджърите от водещите в sharing economy компании.
— Презентация на приложението SESSIA и брандовете на компания Freedom Group.
— Церемония по признаване и изказвания на лидерите на мнения във Freedom Group.
— Дефиле на модния бранд и колекцията NRK1987 и конкурс за красота.
— Изказване на президента на Freedom Group Нарек Сираканян.
— Великолепен заключителен вечерен концерт.

Day 3 (23 август) – закрита за участие част на F3 за всички, които градят активно бизнес вътре в Sessia и за членовете на общностите, които вече са направили своя избор в полза на брандовете на Freedom Group.
Не искате да пропуснете това грандиозно събитие? Тогава запазете билети за Freedom Future Forum и бъдете сред първите!

Искате да знаете повече - Сесия ще ви разкаже повече за това. Тя вече разказва.

Намерете ни в Сесия, като използвате линка: https://u.to/3_JOFA

Или направете своята консултация на телефон: 359 889 433 668 / 359 888 219 287

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *