Детско зравеЗдравеКрасотаМъжко здраве

D4X : високи технологии – умни продукти

Защо умни продукти и защо храна на бъдещето?

Болшинството хора които се интересуват от здравословен начин на живот познават тези продукти. Познават ги и ги обичат, търсят ги и много ни липсваха, защото след като компания Vision представи своята нова разработка – колекцията D4X, в чиято основа залягат най-новите тенденции и разработки в индустрията на здравето и удължаването на младостта, най-напредналите технологии за производство и съставки с най-високо качество, клиентите и партньорите на Vision оцениха тези нови продукти, заради чудесния им вкус, лесния начин на използване и прекрасни резултати..

Приятели, радваме се да споделим, че смартфуд D4X се връща в продажба.

Днес искаме да разкажем на нашите нови партньори и клиенти за тази уникална умна храна в асортимента на Vision..

Smart Food често биват наричани «храната на бъдещето».

Продуктите D4X са създадени с помощта на нанотехнологии с използване на органични и екологично безопасни съставки.

Използването на нанотехнологиите в производствения процес позволява използването на микроскопично малки частици здравословни хранителни вещества (по-малки от 100 нанометра), което осигурява по-ефективно усвояване на биологично активните вещества, заложени в матрицата на нашите продукти.

Продуктите от линията D4X Smart Food се произвеждат от най-съвременните видове наночастици – липозоми, които обвиват клетките на растителните извлеци.

Липозомите повишават съпротивата срещу течностите в храносмилателния тракт, подобряват усвояването на активните съставки и така повишават тяхната концентрация в кръвта и подобряват ефективността на продуктите от линията Smart Food.

Всеки от продуктите е подсилен с уникални компоненти (superfood) – Спирулина, плодове Акай бери, чай Матча, мед от Манука 20+ и други растителни екстракти.

Всички компоненти се събират в най-екологично чистите региони в света. Качеството на продуктите изцяло съответства на международните стандарти ISO и GMP.

Комплексът D4X е изключително ценно допълнение към вашето меню. Няма никакви ограничения за употребата на «умната храна» – можете да я ползвате когато и колкото искате (както и обичайните храни).

Не се колебайте да сте креативни – правете си D4X с вода, с чай, сок, прясно или кисело мляко и той ще се превърне в изключително вкусна и полезна междинна закуска в правилно съставеното ви меню за хранене.

ЕКСКЛУЗИВЕН СБОР ОТ РАЗЛИЧНИ СОРТОВЕ МЕД

Във всяка капка мед има около 70 необходими на човешкото тяло вещества. Това е широк спектър от витамини и минерали, включително ниацин, рибофлавин, пантотенова киселина, калций, мед, желязо, магнезий, манган, фосфор, калий и цинк..

За постигането на по-ярко изразен ефект всички продукти D4X съдържат в състава си уникален сбор от изискани сортове мед – от манука, елда, манов мед, горски, рапичен, лавандулов, слънчогледов, липов и мед от камбанки (Кампанула).

Всеки от сортовете мед има цял арсенал от присъщи за него качества.

Така се оказва, че горският мед ефективно неутрализира бактериални щамове в рани и травми; мануката по изумителен начин подпомага заздравяването на рани и изгаряния, а по своята ефективност да потиска нощните пристъпи на кашлица и осигурява спокоен сън, медът от елда превъзхожда Декстрометрофана - медицинско средство срещу кашлица (според резултатите от проведени изследвания)..

Мановият мед се отличава от нектарния мед с по-високо съдържание на антиоксиданти и с по-голяма концентрация на полифеноли – един от основните класове антиоксидантни съединения.

Всеки продукт D4X е сам по себе си «суперкоктейл» от различни сортове мед с активни съставки, които подпомагат изхвърлянето на токсините и изпълват тялото с незаменими хранителни вещества. При това всеки член от семейството D4X има собствени уникални качества и поддържат определени функции в организма.

GET ACTIVE

undefinedD4X Get Active

Get Aktive
Get Aktive

Зареди се с енергия по всяко време! Комплексът Get Active, съставен от хранителни вещества, растителни екстракти и целеви препарати, създава в тялото оптимално съчетание от всички елементи, необходими за здравето и за поддържане на енергията на високо ниво.

Състав: сбор от различни сортове мед, Спирулина на прах, екстракт от канела, перга (пчелен хляб), L-карнозин, растителни фосфолипиди (от соев лецитин), янтарна киселина, L-аргинин.

Морското водорасло Спирулина е най-мощният източник на бета каротин и калций; този продукт от асортимента на «умните храни» помага за запазването на енергията при физическа активност, насища тялото с необходимото количество протеини, укрепва имунната система и дава сила за справяне с ежедневната рутина.

Високата степен на усвояване на протеина означава, че тялото ви ще е в състояние ефективно да разгради и усвои всички аминокиселини.

Спирулина-супер фуд

В 1 г спирулина се съдържа същото количество хранителни вещества, колкото има в 1 кг зеленчуци.

Съдържа всички най-важни аминокиселини.

Тя е един от най-добрите източници на протеин

Има 10 пъти повече бета каротин от морковите.

Свойства на D4X Get Active

Повишава запаса от енергия, необходима за ежедневната физическа и умствена активност.

Насища с енергия при занимания с физическа дейност.

Източник на аминокиселини - укрепва мускулите.

Намалява болката в мускулите след тренировки.

Подобрява работата на сърдечно-съдовата система.

Подобрява вътреклетъчната обмяна на веществата.

Укрепва имунната система.

GET DETOX

undefinedD4X Get Detox

Мощна подкрепа за възстановяване на физиологичното равновесие.

Благодарение на уникалния състав, комплексът Get Detox мобилизира ресурсите на организма и рязко стартира процес на прочистване, като запазва всички функции на здравословни нива.

Състав: сбор от различни сортове мед, манука +20, екстракт от хибискус, екстракт от глог, екстракт от глухарче, екстракт от кордицепс, екстракт от ацерола (Барбадоска вишна), янтарна киселина, растителни фосфолипиди (от соев лецитин).

Комплексът регулира и активизира дейността на всички органи с детоксикиращи функции и зарежда тялото с естествена жизнена сила и здраве.

Медът манука, залегнал в основата на D4X, се характеризира с висок фактор UMF (Уникален Манука Фактор) – 20+, който го прави «Цар на всички видове мед» с най-силно антибактериално действие в сравнение с другите видове мед. Този «умен»продукт обновява организма, укрепва вътрешните му сили и влияе изключително благотворно на имунната система.

Медът манука - е много специален монофлорен мед - съдържа вещества с мощни антибактериални свойства. ЭТози продукт от линията Smart Food обновява организма, укрепва вътрешните му сили и влияе изключително благоприятно на имунната система. В него има 4 пъти повече минерали от обикновения полифлорен мед..

Много производители използват подобие на мед от манука от Китай и други страни при производството на аналогични и по-евтини продукти, но за разлика от тях, медът манука, влаган при производството на D4X, се доставя само от Нова Зеландия, където той се добива от нектара на цветовете на едно точно определено дърво от семейство Миртови (Манука).

Пчелите, които опрашват цветовете не се захранват със захар, и това изключва и най-малкия риск от поява на каквито и да било синтетични вещества в продуктите от гамата на D4X на VISION.

Свойства на D4X Get Detox

Get DetoX
Get DetoX

Подобрява функцията на черния дроб и спомага за извеждането на токсините от организма.

Подпомага възстановяването след хранителни отравяния.

Спомага за възстановяването след сериозни заболявания, травми и операции.

Укрепва организма и ослабената имунна система след продължително излагане на стрес.

Повишава издръжливостта на организма, възстановява естествените енергийни сили на организма.

GET SMART

undefinedD4X Get Smart

Великолепен начин за активизиране на мозъчната дейност!

Get Smart съдържа хранителни вещества, растителни екстракти и целеви препарати за оптимизиране на когнитивните (познавателни) функции на мозъка, за укрепване на паметта и подобряване на способностите за учене..

Състав: сбор от различни сортове мед, матча, екстракт от розмарин, екстракт от какаови зърна, растителни фосфолипиди (от соев лецитин), екстракт от женшен, екстракт от прополис, екстракт от орех.

Комплексът снема стреса и умората, подобрява настроението, зарежда с енергия и повишава концентрацията на вниманието.

Матча е най-важният «умен» продукт, необходим за осигуряването на правилната работа на мозъка. Направеният на прах зелен супер чай стремително насища мозъка ви с максимална енергия без странични ефекти, като главоболие или повишаване на кръвното налягане. Матча е цял арсенал от витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини.

Чаят Матча, влаган при производството на D4X, се отглежда в Япония. Уникалната технология за обработка на чаените листа позволява да се запази по-голямата част от благотворните компоненти, които обикновено се губят при обичайното производство на зелен чай.

Няколко седмици преди брането на чаените листа, дърветата се покриват, за да се предпазят от слънцето и те продължават растежа си на сянка. Така растенията натрупват повече полезни вещества (хлорофил и аминокиселини, включително L-теанин) и листата придобиват специфичен вкус. Матча се приготвя от най-нежните и растящи бързо чаени листенца, в които има висока концентрация на хранителни вещества.

В чая Матча се съдържат 137 пъти повече антиоксиданти, отколкото в състава на обикновения зелен чай

Свойства на D4X Get Smart

Get Smart
Get Smart

Подобрява основните функции на главния мозък – паметта, концентрацията, разбирането на задачите и скоростта на изпълнение на необходимите действия.

Активизира кръвообращението в главния мозък.

Предпазва нервната тъкан от свободните радикали и други токсини, забавя процеса на стареене на мозъка.

Подпомага концентрацията на вниманието и нейното поддържане.

Подобрява настроението, изпълва със спокойствие и възстановява душевното равновесие.

Повишава устойчивостта на организма на стрес.

Снема чувството на тревога и усещането за потиснатост.

GET YOUNG

undefinedD4X Get Young

Get Young
Get Young

Ефективно и вкусно средство за борба с времето.

Комплексът Get Young съдържа хранителни вещества и растителни екстракти с различна насоченост, имащи за цел да се борят със стареенето.

Състав: сбор от различни сортове мед, екстракт от плодове на Акай и Амла, екстракт от Бъз, ресвератрол, екстракт от Карамфил, растителни фосфолипиди (от соев лецитин), пчелно млечице.

D4X Get Young предотвратява възрастовите промени, увеличава продължителността на живота, стимулира регенерирането на клетките и подобрява общото самочувствие.

Плодът от Акай е световна сензация, призната от всички експерти в областта на храненето. Акай създават «защитна крепост» в тялото, изградена на практика от комплекс от всички познати витамини, минерали и антиоксиданти. Освен това, плодът от Акай като че ли е най-вкусният начин за борба с остаряването.

Плодовете Акай Бери, влагани в D4X, се берат в условия на висока влажност в заблатените зони на бразилската селва. Качествата на плодовете се запазват посредством сублимирането им и без използването на каквито и да било добавки.

Лиофилизирането (изсушаването чрез сублимация) позволява да се съхранят всички хранителни свойства и свежестта на плодовете така, сякаш те са току-що откъснати от дървото. Плодовете на Акай Бери от този регион на света са известни с обилното количество хранителни вещества и продължителното запазване на ценните си биоактивни свойства.

Плодовете Акай Бери имат 10 пъти повече антиоксиданти от гроздето, а така също високо съдържание на Омега-6 и Омега-9 мастни киселини

Свойства на D4X Get Young

Предотвратява пагубното въздействие на свободните радикали, предпазва клетките от разрушаване.

Помага за запазване на гъвкавостта и еластичността на кожата..

Стимулира растежа и възпроизводството на клетките.

Спомага за изравняването на съдържанието на «лошия» и «добрия» холестерол в кръвоносната система.

Има антибактериален и противовъзпалителен ефект.

Намалява пагубното влияние на УВ-радиацията.

Укрепва имунната система и засилва съпротивата срещу вируси и токсини.

Подобрява храносмилането и усвояването на витамините.

Желаем ви да ги ползвате по приятен за вас начин и да постигнете прекрасни резултати!

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО на телефон: 0889 433 668/ 0888 219 287

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *