BY-Бюти

BY- красота на кожата и косата

 

   Въпросът, как да запазим младостта и красотата си без да ходим на специални процедури винаги е бил актуален. Изберете BY и след секунди ще стартирате процесите за разкрасяване от вътре! BY е уникален комплекс от компоненти, подбрани хармонично по такъв начин, че да се радвате на сияйния си външен вид всеки ден. Екстрактът от пшеница и аргановото масло спомагат за възстановяването на баланса на влагата на кожата, маслото от пореч е естествен антидепресант, а витамините Е и С насърчават производството на колаген.

BY/Бюти/ е истински подарък за вашата кожа, коса и нокти.

Свойства

– Хидратира кожата

– Стабилизира емоционалното състояние

– Подпомага поддържането на здравето и младостта на косата, кожата и ноктите

– Предпазва кожата от влиянието на UVA и UVB лъчения.

Преимущества

– Висока ефективност- съставките на комплекса, поради своята висока ефективност, могат да отидат директно в дълбоките слоеве на кожата, за да подобрят тена, да изгладят бръчките и да поддържат кожата в здравословно хидратирано състояние.

– Подходящ за всеки тип кожа- Комплекс от полезни витамини е подходящ за всяка жена, която иска да запази естествената красота и здраве.

– Произведено във ФРАНЦИЯ – Продуктът отговаря на международните и европейските стандарти.

Състав

БОРАГО МАСЛО – Той е антидепресант – помага да се увеличи производството на бета-ендорфини (хормони на радостта), което помага за подобряване на настроението и стабилизиране на емоционалното състояние. Помага за възстановяване на влагата на кожата, прави я гладка, облекчава дразненето, сухотата и подмладява.

ВИТАМИН Е – поддържа бариерната функция на кожата и се бори със сухата кожа

БИОТИН – способства за поддържането на здрави коси и кожа, нокти

БЕТА КАРОТИН – частично предпазва от негативното влияние на UV лъчите. Бета-каротинът може да повлияе на липидната пероксидация в човешката кожа, като абсорбатор на свободни радикали, има най-голяма подкрепа за младостта на кожата.

ВИТАМИН С – Намалява признаците на стареене (бръчки), насърчава образуването на колаген, регулира баланса колаген / еластин в дермата и подпомага заздравяването на рани.

 

Купи BY лесно, бързо и удобно от ТУК:

или на телефон: +359/889 433 668 / +359/888 219 287