Детско зравеЖенско здравеКрасотаМъжко здравефигура

Как да се избегнем травмите през зимата?

Живот без болки в ставите

Как да се предпазим от травми през зимата?

Зимата без травматични изживявания
Зимата тази година ни изненада - имахме топли дни, проливни дъждове, а сега и много сняг, преспи, срутища, лавини. Зимата е опасна не само с изненадите, които може да поднесе, но и високия риск от травми с различна тежест. Как да направим така, че да знаем за травмите само на теория и да се предпазим?

Ако следваме съветите на нашите родители и по-възрастните поколения, а и според рецептите на народната медицина, трябва да наблегнем на телешкия бульон, пачата или супите от свински крачета, уши и опашки, които съдържат много желатин, а той е добър източник на колаген. Разбира се, това е свързано и с дълги часове готвене за тези, които обичат подобни ястия, но какво да правят останалите?

За щастие, днес вече имаме възможност да попълним запасите в тялото с колаген, витамини B,C, D, K и други полезни микро- и макроелементи, необходими за здрави кости и гъвкави мускули и връзки.

Линията Direct Hit на Project V съдържа комплекси от витамини и минерали и предлага решение на тази задача — продуктите ENT и OS.

  Продуктът ENT пази костите на скелета от възрстов и травматичен артрит и артрози.

Основни съставки:

Глюкозамин и хондроитин-МСМ (Метилсулфонилметан) — тази комбинация от вещества стимулира производството на ставна течност, бори симптомите на болка и възпаленията на ставите, възстановява ставния хрущял.

Глюкозаминът също намалява усещането за болка, има структурно-модифициращо действие при остеоартрит, поддържа нормалното състояние на гръбнака и ставите.

Екстрактът от бамбук подпомага лечението на ревматоиден артрит и други често срещащи се възпалителни хронични състояния, има противовъзпалително действие.

Витамин С се бори с умората, подобрява синтезирането на колаген, полезен е както за профилактика, така и за възстановяване.

Морски хидролизиран колаген. Той не само спомага за регенерирането на хрущялната тъкан, но и подобрява състоянието на кожата и забавя процесите на стареене.

Ексклузивната формула на продукта OS работи едновременно в няколко посоки: укрепва структурата на костите, поддържа мускулните функции и спомага за нормализирането на състава на кръвта. Комплекс от витамини в действие — поддържа също нормалния химически състав на костите, тестостерона в кръвта и ускорява синтезирането на белтъчини.

Основни компоненти:

Минералите на кораловите водоросли (Corallinales) насищат организма с калций и витамини група В;

Богатият на силиций бамбуков ексудат ускорява натрупването на калций в костите и заздравява ставите;

Витамин D3 стимулира синтезирането на колаген и укрепва връзките;

Витамините K2 и B6 подпомагат метаболизма на белтъчините;

Цинкът поддържа в норма химическия състав на костите.

Продуктът е идеален за спортисти, тъй като нормализира правилното усвояване на белтъчините и спомага за растежа на мускулната тъкан. Растеженията и счупванията са травми, за които знаят всички спортисти — те могат да бъдат избегнати, ако човек се погрижи навреме за здравето си.

Продуктите на Project V съответстват на най-строгите европейски стандарти за качество и са сертифицирани във Франция. Можете да направа полезна за здравето ви покупка ТУК:

Не пренебрегвайте нещо толкова важно като грижата за ставите, костите и мускулите! Нека рентгените и кабинетите за гипсиране останат празни, а да запомним тази зима с приятните моменти!

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.