Детско зравеЖенско здравеЗдраве

5-те най- силни преимущества на Грифония

Грифония – Griffonia Simplicifolia е родом от Западна и Централна Африка със зелени цветове и семеннициТочно семената са тези, които съдържат съединението 5HTP,  важно за производството на серотонин, който контролира настроениетоапетита и съня. Когато серотонинът се увеличава, чувството на безпокойство и депресия намалява.

Тъй като тази добавка е от естествен билков произход, изцяло безопасна тя е най-популярната и търсена, защото осигурява множество здравословни ползи.

 Днес семената на Грифонията се използват за повишаване на настроението по естествен път. Поради изключително малкото отрицателни ефекти, грифонията е предпочитан избор пред другите антидепресанти.

Грифония е в състава на един от най-новите натурални продукти на BihgHan (Бинг Хан) DayLonger

Как действа екстрактът от семена от Грифония?

Серотонинът е изграден от триптофан, който се набавя от нашата диета или чрез хранителни добавки.Много по-ефективно е да се добави и 5-HTP, който го има в Грифония-та, защото той по-бързо се превръща в серотонин. Грифония е един от малкото естествени източници на 5-HTP, което скоростно увеличава нейната популярност.

Грифония контролира допаминовите нива. Когато нивата на допамин падат, повишените нива на серотонин имат допълнителни предимства. Чувството на доволство се увеличава, гарантирайки различни ползи за вашето психическо състояние.

Предимства на Griffonia

Благодарение на въздействието върху серотонина, приемът на грифония ни носи чувство на спокойствие, увереност и повишено благополучие, освобождава напрежението, като същевременно се подобряват симптомите на депресия.

Едно от нейните основни предимства е че е естествен начин за подобряване на настроението, но това не е всичко. Може да осигури облекчаване на главоболието и на мускулното напрежение, като най-вероятно това се дължи на въздействието й върху напрежението и стреса.

Грифония идва и в помощ на отслабването, тъй като има свойството да потиска апетита. При прием  вие се чувствате сити, предотвратява се чувството на глад и консумацията на големи количества храна.

5-те преимущества на Гифиния:

·         Естествен антидепресант. Бори се с депресията. Дава добро настроение, балансирани емоции, спокоен сън.

·         Естествена защита на организма при стрес

·         При мигрена

·         При различни прояви на главоболие

·         При физическа отпадналост и тежест в мускулите на тялото

За да се възползвате максимално от полезните качества на Грифонията, препоръчваме ви да ползвате само качествени натурални добавки като тези на Vision и Бинг Хан!

Грифония е в състава на най-новия продукт на Vision и Bing Han

DayLonger – продукт от Ново поколение!

КУПИ БЪРЗО И ЛЕСНО на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287  

или на имейл: office@visionbiobg.com

#Грифония #подобряванастроението #натураленантидиприсант #спокойствие #стрес #серотонин #безпокойство #депресия #BihgHan #бингХан #Vision #DayLonger #DayLongerrelax #DayLongerforsage

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *