Детско зравеЖенско здравеЗдраве

4 –те големи ползи от Женшенa

Женшенът, е един от най-ценните подаръци от природата. Коренът от женшен не само притежава общоукрепващо и профилактично действие, но успешно се справя и с много заболявания. И по тази причина го наричат ,,Корен на живота”.

Познат от векове в Китай и в Корея в последните години, той стана хит на световния пазар за здравословни продукти. В списъка с всички растения в света женшенът е с най-високо съдържание на антиоксиданти в състава си. Вещества, чиито свойства са насочени към премахване на преждевременното стареене на организма.

Още преди много години хората са използвали женшен, за да подобрят здравословното си състояние.

Няколко са основните му действия върху човешкия организъм:
  • Справяне със стреса
  • Защита на сърцето – Намаляване кръвното налягане и нивата на холестерола
  • Възстановяване на енергията
  • Подобряване състоянието при диабет
С какво се отличава Императорският корен Бинг Хан от всички останали на пазара?

,,Императорският корен „е най-висококачествения женшен, отглеждан в насажденията на компанията“ Бин Хан „, при спазване на най-старите традиции и се обработва при възможно най-ниски температури и е в състава на най-новия продукт DayLonger . Това е шестгодишно растение, което е засадено по склоновете на планините и се събира изключително на ръка. Ето защо „императорският женшен“ се различава от другите видове женшен с уникалните си лечебни и подмладяващи свойства, които му осигуряват най-високата популярност в света от много векове.

Медицински изследвания показват, че правилното култивиране и добиване на Императорски женшен „Бинг Хан“ не причинява странични ефекти и съдържа необходимите витамини за човека, микроелементи и биологично активни вещества.

Процесът на култивиране на „императорския корен“ е цяло изкуство и философия на „Бинг хан“. Отглеждането на женшен става в Китай, при създадени най-благоприятни условия за зреене. Обработката става в Тайван. Там се опакова „императорския корен“ в известната опаковка „Бинг Хан“, която също допринася за правилното съхранение на продукта.

Една от най-важните особености на отглеждането на женшен е подготовката на почвата, тъй като женшенът е може би единственото растение по рода си, чието култивиране трябва да започне с подготовката на почвата, а не с търсенето на семена.

Императорския женшен на Бинг Хан се засажда в почва, където до 30 години преди това са расли прекрасни борове. След първото засаждане трябва да минат две години, след което той се пресажда по-нагоре в планините, където ще расте още две години. В края на тези две години женшенът отново се присажда още по-високо, където узрява през следващите две години. Тъй като растението претърпява присаждане на всеки две години, общо „имперския корен“ расте 6 години. Това е идеалното време, през което растението да може да натрупва всички лечебни свойства, активни съставки и фитохимикали (вещества от растителен произход).

За обработката на женшен, Компанията Бинг Хан не използва никакви пестициди, фунгициди, хербициди и минерални торове, което е документирано в официални документи.

„Императорския корен“ се суши при ниски температури за около 4-5 месеца. Това помага да се запазят всички полезни микроелементи, минералите и подобрява лечебните свойства на женшен. Използвайки целия корен, а не само основната му част, както правят другите компании, при Императорския женшен се запазват максимално полезните вещества. Ето защо той е различен от другите продукти на женшен, които се предлагат на пазара.

Женшенът се използва  и дава резултати още при:

–          При храносмилателната система- при диария или загуба на апетит, както и за изчистване на черния дроб от прекомерно използване на алкохол.

–          Мощен имуностимулатор, бори се с настинки и грип, възстановява след заболяване и претоварване.

–          Женшенът действа върху функциите на мозъка, релаксира ума и ни прави по-концентрирани. В същото време дава спокойствие и премахва постоянното напрежение. Прилага се и при депресия, униние и безсъние.

–     Възстановява енергията  и е много добро средство, когато се чувствате уморен и изтощен. Изключително подходящ за постоянно спортуващи. Дава енергия преди тренировката. Дава възможност за повече издръжливост, тонус и мускулна сила.

–          Възстановява нервните клетки

–          Нормализира работата на червата

–          Профилактика на ракови заболявания. Предпазва клетките от мутация и се счита за добър онкопротектор.

–          Има подмладяващ ефект. Бори се с признаците на стареенето. Дава сила и енергия, облекчава болките в ставите и костите, подсилва артериите, бори се с болестите на сърдечно-съдовата система, облекчава колит и други стомашни неразположения

–          Подобрява сексуалността, като засилва сексуалното желание.

–          Регулира уврежданията на тестисите

–          Подобрява спортното представяне при спортистите.Повишава издръжливостта.

–          Бръз и остър антистресов ефект, при внезапен стрес.

–          Депресивно състояние, вследствие хронична умора, напрежение и стрес.

–          Силен антиоксидант.

–          Действа противовъзпалително

–          Уникален тонизиращ ефект.

–          Спомага за оттеглянето от наркотични вещества

–          Засилва растежа на косата, подобрява състоянието на кожата

–          Подобрява слуха

–          Стимулира познавателните способности на човек без значение от възрастта.

–          Спира прогресията на състоянието на деменция и болестта на Алцхаймер.

–          Нормализира обмяната на веществата. Борба с  излишните килограми

–          Стимулира обмяната на веществата

–          стимулира нервната система, намалява общата слабост, умора, сънливост, повишава кръвното налягане, подобрява умствената и физическата работоспособност

И това не е целият списък на чудодейните свойства на „Корена на живота“. Женшенът е катализатор за важни процеси на живот, които се случват в тялото. Опитът от хилядолетия, непрекъснати експерименти на много поколения лекари направи възможно да се разкрият лечебните свойства на това растение. Сега, благодарение на съвременните технологии за обработка, уникалните свойства на женшен са достъпни за всички.

Днес ви представямe  DayLonger – продукт от Ново поколение с ектракт от императорския женшен Бинг Хан.

КУПИ БЪРЗО И ЛЕСНО на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287  

или на имейл: office@visionbiobg.com

#DayLonger  #DayLongerrelaks # DayLongerforsaj #женшен #императоркиженшен #женшенБингХан #БингХан  #стрес #нервнасистема #диабет #обмянанавеществата #активност #работоспособност #сърце #мозък

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *