Детско зравеЖенско здравеМъжко здравеОтзиви и резултатипаразити

4-те важни стъпки в борбата с глистите

Симптоми при заразяване с глисти и паразити и тяхното лечение

За вирусите и бактериите се говори непрекъснато. Те са опасни, заразяването с тях може да е животозастрашаващо. За глистите и паразитите публично се говори значително по-малко. Даже се смята срамно, да се оплаква човек, че страда от тях. Но при не лекувано заразяване състоянието ви може да е не по-малко опасно.

Смята се, че лошата хигиена е основната причина за заразяване с глисти и различни видове паразити. Тя е особено характерна за малките деца, които още нямат формирани хигиенни навици, и играта в пясъчниците може да се окаже опасна.

Ето някой симптоми при заразяване с глисти и паразити:

Чести боледувания, свързани с дихателните пътища, отслабване,главоболие,болки в корема,сърбеж около ануса, скърцане на зъби по време на сън, възпаления в отделителната система и сексуални дисфункции, дерматологични проблеми (коса, нокти, кожа), ставни болки, анемия и др.

 

Какво трябва да направим, за да се отървем веднъж и завинаги от този проблем?

 

Първо.  Направите анализ.

Второ.  Изрежете късо нокти.
Третото.  Измийте и дезинфикцирайте  всички врати и дръжки.
Четвърто. Започнете с Vision – класическата серия в обичайната доза 1 × 2 пъти + съдържащи омега. Всичко за пълнолетни, без значение дали са деца!

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ и лична програма за вас, както и за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *