гъбичкиДетско зравеЖенско здравеЗдравеКрасота

3-те важни условия, жената да изглежда перфектно

Всяка жена иска да изглежда добре, да излъчва здраве и да сияе от щастие. Кои са тези три условия, жената да изглежда перфектно?

Кои са тези три условия, за да изглежда жената перфектнo:

–   Да има стройна фигура

–  Да има красива кожа, коса и нокти

– Да е здрава и да може да роди наследник

Woman care създадена от Vision, е онова чудо, което отговаря едновременно на всичките тези условия. Woman care е синбиотик, което означава съвкупност от пробиотик и пребиотик в едно. Създадени по иновативна технология, Woman care е продукта за жената на 21 век. Много търсен и желан от всяка жена, която търси възможност да съхрани емоционалното си състояние и баланс в организма за по-дълго.

Woman care спомага за поддържането на здравословна микрофлора на покочо-половата система при жените: предотвратява инфекции на пикочо-половите пътища, вагината и възстановява баланса на чревната микрофлора.

Спомага за отделянето на млечна, оцетна и други киселини, които поддържат естественото ниво на PH. Укрепва имунната система и помага в борбата с патогените. Нормализира теглото, като подобрява обмяната на веществата.

Woman care подобрява процесите свързани със стомашно-чревния тракт, контролира напрежението и нервната система, забавя процеса на стареене, като действа в посока подмладяване на организма.

 Защо да използвам Woman care? – защото:
  • Унищожава лошите бактерии и гъбички
  • Възстановява и укрепва имунитета
  • Изчиства тежките метали и токсините
  • Възстановява и подобрява храносмилането, премахва поддуването на стомаха и други нежелани проблеми.
  • Подтиска алергиите
  • Повишава усвояването на полезните вещества.
  • Контролира количеството на холестерол в организма
  • Помага за хармонично и емоционално състояние на организма и дава прилив на енергия през целия ден.
  • Възстановява естествения алкално-кисел баланс в организма.
  • Забавя процеса на стареене.

Всички компоненти на Woman care  оказват специфическо положително въздействие на половата система при жените, за хормонален баланс. Възстановяват и поддържат емоционалното самочувствие, премахват неприятните  усещания.

Woman care  е част от персонализираната пробиотична програма на компания Vision и може да се намери и закупи единствено от консултантите на компанията.

В случай, че вие сте на тази страница и сте прочели всичко да тук, имате уникалната възможност да направите БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ  със специалист и да си поръчате Woman care  по телефона – 0889 433 668 / 0888 219 287 

#Vision # Womancare #синбиотик  #пробиотици #хормоналенбаланс #стомашночревентракт #емоционалносъстояние #обмянанавеществата #нормализираненатеглото #отслабване #Вижън #добавки #антиоксиданти #женскоздраве #имунитет #чревнамикрофлора #инфекции #цистит #хранителнидобавки

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *