Uncategorized

1-на  Основна причина за инсулта! Причини, симптоми, лечение, профилактика

Инсултът е една от водещите причини за смъртта в Европа. Около 800 000 човека получават инсулт всяка година. Инсултите се дължат на проблеми с кръвоснабдяването на мозъка: или кръвоснабдяването се блокира, или кръвоносен съд в мозъка се разкъсва. Учените констатирали, че основната причина за инсулта е възпалението на съдовете.

Има три основни вида инсулт:
  • Исхемични инсулти – причиняват от стесняване или блокиране на артериите до мозъка.
  • Хеморагични инсулти – се причиняват от кръвоносните съдове в и около мозъка.
  • Преходни исхемични атаки (ТИА), наричани също мини-удари

Инсултът е ,,мозъчна атака”. Това може да се случи на всеки и по всяко време. Това се случва, когато кръвният поток към областта на мозъка е прекъснат. Когато това се случи, мозъчните клетки са лишени от кислород и започват да умират. Когато мозъчните клетки умират по време на инсулт, способностите, контролирани от тази област на мозъка, като например паметта и контрола на мускулите се губят.

Лечението зависи от вида инсулт.

В предвид, че основната причина за инсулта се явява възпалението на съдовете, то продукта за профилактика трябва да бъде такъв, че да действа на възпалението на съдовете.

Каква профилактика е препоръчителна

Кардио Драйв е перфектния продукт за цялостната сърдечно-съдова система. Изключително мощен супер продукт, натурален и много ефективен за работата на цялостната сърдечно-съдова система, както и за оптималното функциониране на абсолютно всички системи и органи в човешкото тяло.

Кардио Драйв е разработен в сътрудничество с професор Мартин Мидеке – един от изтъкнатите специалисти в Европа в областта на кардиологията.

Нормализира кръвното налягане, разрежда кръвта, намалява възпаленията на стените на кръвоносните съдове, подобрява липидния профил на кръвта. Оптимизира работата на сърдечния мускул, регулира сърдечния ритъм, намалява съдържанието на кръвната захар.

Кардио Драйв има и общо-укрепващо въздействие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система.

Продуктът съдържа голям брой съставки, получени от естествени  пречистващи суровини. Не съдържа консерванти, глутен и ГМО. Това е изключително мощен продукт с максимална бионаличност и ефикасност. Прилагане на иновативен подход в борбата с холестерола. Неговата цел не е да се намалят нивата на холестерола, а да влияе на причините които причиняват атеросклероза.

Кардио Драйв (CardioDrive) Компонентите на две различни форми в двете капсули имат двоен ефект. Само една капсула не е възможно да свърши цялостната работа за здраво сърце, а двете имат синергизъм. Една капсула съдържа твърди водоразтворими хранителни вещества. В другата мастноразтворими съставки, които  са течни. Необходими са двата вида концентрирани хранителни вещества за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система.

Съставки на Кардио Драйв:

Твърди съставки: екстракт от грозде прах, екстракт от цвекло (5: 1), екстракт от зелен чай, екстракт от чесън на прах, сух екстракт от женшен (на Panax), сух екстракт от листа и цветове на глог екстракт от кората на Арджуна (5: 1), екстракт от листа градински чай, черен пипер екстракт.

Течните съставки: крил петрола, ленено масло, коензим Q10, витамини А, D3, E.

КУПИ БЪРЗО И ЛЕСНО Кардио Драйв на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287  

или на имейл: office@visionbiobg.com

#CardioDrive #кардиодрайв #сърце # сърдечносъдовасистема #храна #суперхрана #лек #инсулт #възпалениенасъдовете #лечение #профилактика #суперпродукт

споделяне на връзка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *