Детско зравеЖенско здравеЗдраве

Хроничният стрес и депресивните състояния- бич за сърцето!

Здраво сърце с Кардио Драйв

Защо трябва да се погрижем за сърцето си?

Всяка година в България над 70 000 души годишно умират от сърдечно-съдови заболявания, като в около две трети от случаите причината е внезапна сърдечна смърт.
Хроничният стрес и депресивните състояния ускоряват развитието на атеросклерозата!

3-те важни неща за защита на сърцето

1. Движи се
2. Наспи се
3. Грижи се

Когато говорим за профилактика на сърцето, болшинството хора си казват, аз сега съм добре, нямам проблем със сърцето и нямам нужда от нищо. Така ли е на практика?

Дълбоките бръчки на челото показват, 10-то кратно завишен риск от сърдечно-съдов проблем.

На всеки 2 секунди, някой, някъде по света умира от сърдечно-съдов проблем.

Хора, хора, мили хора… Трябва да инвестираме в здравето на сърцето и съдовете си! Веднага, спешно, осъзнато, без отлагане, без неглижиране и мотаене. Така възкликна Д-р Щонова от ежегодния конгрес на Европейското дружество по кардиология в Мюнхен. Реалността е изключително тревожна!

Ето цифри:
1/3 от световната смъртност е причинена от болести на сърцето и кръвоносната система. 17.7 милиона починали през 2015. Прогнозни данни – 23.6 милиона смъртни случая през 2030.

Годишно – над 750 000 починали от сърдечно-съдовите заболявания в САЩ. Над 150 000 в Обединеното кралство. Над 2 700 000 през 2016 в Индия.

Периферната артериална болест засяга 202 милиона души в света. Само 23% от хората са запознати със съдовите заболявания. 77% не са запознати със съдовите заболявания. 50% от хората не свързват периферната артериална болест със сърцето

Предсърдното мъждене увеличава 5 пъти риска от мозъчен инсулт. Цигарите увеличават риска от инфаркт и инсулт до 5 пъти. Дори една цигара дневно носи риск!

Според световната статистика внезапната сърдечна смърт убива около 3 милиона души годишно и е по-смъртоносна от рак на гърдата, рак на белия дроб, инсулт и СПИН, взети заедно.

Оценка на липидния статус! Важно! При пациенти с много висок сърдечно-съдов риск или такива, които са прекарали миокарден инфаркт, трябва да се гони LDL – холестерол <1.8 mmol/l или снижаване на изходните стойности с 50%!

Kлючът e дa имaме нopмaлни нивa нa xoлecтepoлa пpeз цeлия живoт. Рисково е cxвaщaнeто, чe xopaтa мoгaт дa имaт лoшo ĸoнтpoлиpaн xoлecтepoл в пpoдължeниe нa дълги гoдини и после изведнъж да пpeдпpиeмaт дeйcтвия. Защото през това време атеросклеротична плака не е чакала. Тя се композира, натрупва, изгражда, стабилизира. Но където и да се намираме в грижата за мастния профил, липидните показатели трябва да се следят и контролират!

Важно е да се грижим за сърцето и да се преглеждаме профилактично! Не пропускайте ЕКГ-то при личния лекар и следете кръвното!

Грижи се – нашата съдба живее в нас!

А не в наситените с водород газово-прахови облаци, образуващи звездите в небето! Няма нужда да се държим като стенобойна машина спрямо самите себе си! И да блъскаме без милост фината решетеста врата на тази наша най-ценна крепост, наречена Здраве!

Каква профилактика е препоръчителна?

Кардио Драйв е перфектния продукт за цялостната сърдечно-съдова система. Изключително мощен супер продукт, натурален и много ефективен за работата на цялостната сърдечно-съдова система, както и за оптималното функциониране на абсолютно всички системи и органи в човешкото тяло.

Кардио Драйв е разработен в сътрудничество с професор Мартин Мидеке – един от изтъкнатите специалисти в Европа в областта на кардиологията.
Нормализира кръвното налягане, разрежда кръвта, намалява възпаленията на стените на кръвоносните съдове, подобрява липидния профил на кръвта. Оптимизира работата на сърдечния мускул, регулира сърдечния ритъм, намалява съдържанието на кръвната захар.

Кардио Драйв има и общо-укрепващо въздействие на централната нервна система, ускорява обмяната на веществата, прочиства тялото и предпазва черния дроб. Подобрява храносмилането и укрепва имунната система.

Продуктът съдържа голям брой съставки, получени от естествени пречистващи суровини. Не съдържа консерванти, глутен и ГМО. Това е изключително мощен продукт с максимална бионаличност и ефикасност. Прилагане на иновативен подход в борбата с холестерола. Неговата цел не е да се намалят нивата на холестерола, а да влияе на причините които причиняват атеросклероза.

Кардио Драйв (CardioDrive) Компонентите на две различни форми в двете капсули имат двоен ефект. Само една капсула не е възможно да свърши цялостната работа за здраво сърце, а двете имат синергизъм. Една капсула съдържа твърди водоразтворими хранителни вещества. В другата мастноразтворими съставки, които са течни. Необходими са двата вида концентрирани хранителни вещества за поддържане здравето на сърдечно-съдовата система.

Съставки на Кардио Драйв:

Cardio Drive (Кардио Драйв) за здраво сърце
Cardio Drive (Кардио Драйв) за здраво сърце

Твърди съставки: екстракт от грозде прах, екстракт от цвекло (5: 1), екстракт от зелен чай, екстракт от чесън на прах, сух екстракт от женшен (на Panax), сух екстракт от листа и цветове на глог екстракт от кората на Арджуна (5: 1), екстракт от листа градински чай, черен пипер екстракт.

Течните съставки:

крил петрола, ленено масло, коензим Q10, витамини А, D3, E.

 

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО Кардио Драйв на телефон 0889 433 668 / 0888 219 287

 

 

#CardioDrive #кардиодрайв #сърце # сърдечносъдовасистема #храна #суперхрана #лек#инсулт #възпалениенасъдовете #лечение #профилактика #суперпродукт

бутони за споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *