Женско здравеЗдравеКрасотапаразити

УРСУЛ – природният антибиотик!

Много често, когато се налага да ползваме антибиотик се питаме, дали е възможно да не се стига до тях. Трябва ли да правим профилактика или нямаме нужда от това – това са въпроси на които търсим отговор. Днес ще ви разкажа за един уникален природен антибиотик и той се нарича Урсул.

УРСУЛ е специално разработен комплекс с противовъзпалително и антибактериално действие, за профилактика и решаване на мъжките проблеми и не само. Той е нужен на мъжа и на жената, както и на подрастващото поколение.

Хиляди хора по цял свят използват удивителните продукти на компания Вижън. Има над 140 000 документално доказани резултати, които показват ефективността на продуктите. Вижън е единствената компания, призната от СЗО и сключила договор за сътрудничество.

Защо има такива резултати?

Защото ефективността зависи изключително много от начина на производство. Много висока технология за производство – криодробене, при което се съхраняват всички полезни съставки живи и организма ги получава живи, за нашето клетъчно хранене.

Продукцията е минала всички клинически изпитания, и стандарти. Продукцията се произвежда в един от най-реномираните концерни в Европа – Аркофарма.

И сега ние ще поговорим за един от продуктите на компанията, удивителният комплекс, наречен УРСУЛ.

Знаете ли, специалистите са го разработили за мъжете и решаване на мъжките проблеми. Мъжете страдат не по-малко от жените и при тях е проблема с простата, с пикочополовата система, но те така и не обичат да ходят на лекар, мълчат и не споделят. И мъжкият комплекс и специално Урсул е разработен за да облекчи и предотврати възпалението на простата и пикочополовата система. Има много причини, за да се получи заболяване при мъжете - малко се движат, кой стои в офиса, кой на волана на автомобила и се случва застой, застой в таза и страда преди всичко простата. Понижен имунитет, употреба на алкохол, всичко това води до едни или други проблеми на простата при мъжете. Урсул, това е помощ, при решаване на проблем. Ако няма проблем, то веднъж на на три месеца употребявайте урсул, а ако го има в наличност, половин година е желателно да употребявате урсул, защото той е много важен, за решаване на мъжките проблеми.

И сега ще ви разкажа за този прекрасен продукт, защото той не е просто добавка, той е комплекс, съдържащ удивителни съставки, за които ми се иска днес да поговорим и да ви разкажа по-подробно.

Програмата Урсул е както за мъжете, така и за жените, така и за подрастващите и там няма нищо забранено за жените, така че не се бойте скъпи жени, този удивителен комплекс е и за вас и за подрастващите, защото той помага да се решат много важни проблеми. Какво съдържа Урсул?

Урсул има златен състав

1. Ехинацея - Известна още в древността като растение, което повишава имунитета, повишава защитните сили на организма, при инфекции, при рани, при абцеси, при травми. Хората са приемали това растение от много години напред. И те са го наричали змийски корен, защото той спасявал от ухапване от много отровните змии. Това растение обладава и детоксикиращо действие. Известно е, че Ехинацеята преобладава противомикробно, противовъзпалително, раназаздравяващо и кръвоспиращо действие. И затова се използва при различни хронически възпаления. Бронхи, белия дроб или в различен друг орган, където има възпаление, даже и на лице. Навсякъде където има възпалителен процес в организма, есхинацеята помага да се овладее възпалението, защото тя се бори против възпалението против бактерийте, и най-важното, че тя влияе много положително на нашия имунитет, във всяка сфера, без значение каква е причината за ниския имунитет. Учените смятат, че тя има свойството да модулира имунитета, което е много важно свойство, особено при онкопатология.

2. МЕЧО ГРОЗДЕ – Много добре известно растение, което се знае отдавна и се използва при възпаление на бъбреците и на пикочополовата система. Притежава противовъзпалително и диоретично действие. И по този начин помага да се извеждат от каналите бактерий и възпаления
3. ДЯВОЛСКИ НОКЪТ – също добре известно растение. Това са леаните във Африка. И жителите са използвали това растение, защото то притежава мощно противовъзпалително действие и премахва възпаленията. Премахва възпаления в бъбраците, в пикочополовата система, белия дроб, бронхите и навсякъде, във всеки един орган, където се появи възпаление. Много важно е да се приема при възпаление на костите и ставите. Когато има пукане на ставите, отичане, при движение, а дяволският нокът притежава и обезболяващо действие. Постепенно се възстановява движението на ставите. Интересно е, че това растение е полезно и при заболяване на сърцето, на пикочния мехур, при пикочополовата система. Учените са установили, че дяволският корен нормализира холестерола и извежда от кръвта пикочната киселина. Това е важно при подагра. Дяволският нокът намалява възпалението при подагра и действа на причината, за появата на подагра.

4. ЗЛАТНАТА ТРОЙКА ОТ МЕТАЛИ – мед, сребро и злато.

- Сребро. Преди всичко среброто, което се бори против 650 вида вируса и бактерии, даже и глисти. И както знаем, при използване на антибиотиците се получава привикване и те спират да действат, то тук няма привикване. За мед, сребро и злато няма привикване и това е много важно.
- Злато. То също притежава противовъзпалително, противобактериално действие. Много добре действа при артрит,
- Мед. Укрепва имунната система и това се е знаело още от древни времена. Медта действа много добре при болки в гърлото , при настинки и възпаления на бронхите.

Урсул е уникален продукт, който се приема при възпаление на пикочополовата система и други възпаления в организма. Възпрепятства размножаването на патогенните микроби, вируси, гъбички. Добре влияе при стриптокок и стафилокок, защото знаем, че с тези инфекции е трудно да се бориш. Този комплекс притежава противовъзпалителен, противоревматични действия и важно е да се знае, че той добре влияе на надбъбречната жлеза. Увеличава функцията на надбъбречната жлеза, а тя е важна, защото влияе и на имунитета и на цялата ендокринна система и затова урсул е прекрасен комплекс в това направление. Подобрява се храносмилането и което е много важно, за всички, мъже, жени и подрастващи, се нормализира имунната система. Урсул влияе добре и при туберколоза. И освен при възпаление на пикочополовата система и други възпаления, урсул е полезен и при ревматизъм, подагра, мускулни болки, при артрит, при болки в гърба, след различни операции, за да премине бързо и заздрави раната, и да няма възпаления.

И нека да си спомним за промяна на времето и сезоните, когато е важно да помогнете на своя организъм да укрепите имунитета си, да го защитите, да направите добра профилактика на имунитета, да направите профилактика на всички заболявания. За целта при нас има много и разнообразна продукция и в това число уникалният комплекс урсул.

КУПИ СЕГА БЪРЗО И ЛЕСНО Урсул на телефон: 0889 433 668 / 0888 218 287

 

#Урсул #противовъзпалително #антибактериално #подагра #ревматизъм #абцеси #

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *