Здраве

Изчисти организма си ,,вкусно“

Действа мигновено на мозъка

D4X - умна храна Vision
D4X - умна храна Vision

 

Ексклузивен меден коктейл - «Уникален», «без аналог», «иновационен» и «революционен»! Повече от 6 години линията SMART FOOD - ,,Умна храна" Vision, гали вкуса на много хора по целия свят.
За това време тя успя да стане популярна по света, включително сред експерти и учени. Smart Food от Vision е основата на здравословния начин на живот и правилното балансирано хранене. Днес линията е разширена с още четири комплекса, предназначени да удовлетворят най-различни потребности.
D4X Get Active, D4X Get Young, D4X Get Smart и D4X Get Detox – основата на здравословния начин на живот и правилното балансирано хранене. Всички комплекси D4X от линията Smart Food съдържат растителни екстракти и уникална колекция от мед. Tе се съчетават отлично с ежедневното ви меню, зареждат ви с енергия и помагат ви да се справите с напрегнатото ежедневие и задачи, изискващи много усилия за решаването им.

Това е уникален меден коктейл:
• Всяка капка мед съдържа към 70 вещества, нужни на човешкото тяло. За постигането на по-изразен ефект всички продукти D4X съдържат уникален коктейл от изискани сортове мед – от манука, елда, манов мед, горски, рапичен, лавандулов, слънчогледов, липов и мед от камбанки (кампанула).

• Според редица изследвания, медът от елда превъзхожда декстрометрофана (медицинско средство срещу кашлица) по ефективността си да потиска нощните пристъпи на кашлица и да осигурява спокоен сън.

• Мановият мед се отличава от нектарния мед с по-високо съдържание на антиоксиданти и с по-голяма концентрация на полифеноли – един от основните класове антиоксидантни съединения.

• Липовият мед е добре познат с ярко изразените си свойства да подпомага зарастването на различни рани. Той е богат на органични и неорганични киселини и съдържа не по-малко от 40 различни микро- и макроелементи.

• Установено е, че горският мед ефективно неутрализира бактериални щамове в рани и травми, а мануката по изумителен начин подпомага заздравяването на рани и изгаряния.

• Медът от слънчоглед действа благотворно при разстройства на стомашно-чревния тракт, нарушения в работата на бъбреците или белите дробове и е особено полезен за сърцето и кръвоносните съдове.

• Медът от лавандула зарежда с естествена енергия, има антибактериални свойства, подпомага дезинфекцията на раните и потиска разпространението на инфекции.

• Рапичният мед съдържа Q3 – изключително важен елемент за растежа и развитието на костите. Също така подпомага регенерирането и запазването на еластичността на стените на кръвоносните съдове.

D4X Get Young - запази младостта
D4X Get Young - запази младостта
D4X Get Smart - Активирай мозъка
D4X Get Smart - Активирай мозъка
D4X Get Active
D4X Get Active
D4X Get Detox
D4X Get Detox

share button

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *