Uncategorized

Съвършения баланс на хормоните в организма

Артемида за хормонален баланс
Артемида за хормонален баланс

Артемида – вечно младата повелителка на хормоните

Нормализира менструалния цикъл, намалява болката, предотвратява физическия и емоционален стрес, облекчава симптомите на ПМС. Всичко това прави Артемида + един от най-любимите продукти на болшинството жени.

Защо някои жени имат сексапилни тела, подобно на пясъчен часовник, а други са принудени да се примиряват с ъгловатите си тела? Защо някои от дамите могат д асе похвалят с чиста и безупречно гладка кожа, а други непрекъснато се измъчват от това, че постоянно им излизат пъпки?

Проявяваме завидна предпазливост и внимание при избора си на козметични средства, но не отчитаме един много важен фактор, който буквално управлява женското тяло и отговаря за това, как то ще изглежда и това е хормоналният фон. Хормоните не само се отразяват на външността, но и отговарят за настроението на жената.

Болезнени критични дни, дисфункции, желана, но невъзможна бременност, преждевременно повяхване – колко проблеми могат да причинят на жените хормоналните смущения – като започнем от тези при съвсем малките момиченца и стигнем до тези при зрелите и възрастните жени.

А всъщност решение за тези проблеми има! И не с обезболяващи, които рушат организма и с които са пълни рекламите по телевизията. И не с хормонална терапия, която плаши жените с непредвидимите си последствия.

Помощта идва от Артемида.

В древногръцката митология Артемида е вечно младата богиня на лова, плодородието, женското целомъдрие, покровителката на всичко живо на Земята, даряващата щастие в брака и помощ по време на раждане.

Не случайно водещият продукт от линията, създадена специално за жените е наречен в чест на тази богиня – Артемида.

Артемида Нео поддържа нормалните нива и правилния баланс на хормоните в тялото. Нормализира менструалния цикъл, намалява болката, предотвратява възпалителните процеси в половата сфера. Помага за предотвратяване и облекчаване на симптомите на ПМС, възстановява нивото на желязото в кръвта, предотвратява анемията. Възстановява редовния менструален цикъл, поддържа репродуктивната (детеродната) функция, предотвратява развитието на мастопатия, фибромиоми на матката, ендометриоза, ендометриална хиперплазия. При редовна употреба удължава репродуктивния период, което означава, че удължава младостта на жената.

За изминалите вече над 20 години от появата им, както Артемида, така и другите продукти от комплекса за жени са помогнали на хиляди дами да решат проблемите си; те се превърнаха в любими и предпочитани БАД и желан подарък за всяка жена, която се чувства благодарение на тях красива, желана, обичана и като цяло ИСТИНСКА ЖЕНА на всяка възраст. 

Защо? Разказват нашите колеги, които са партньори на Vision и лекари по професия:

Клавдия Корнева, консултант на Vision, лекар-терапевт 1 категория, нутрициолог

Артемида е страхотен продукт от женския комплекс!

Аз самата я обичам много, защото е източник на енергия, чудесно настроение, кожата на лицето ми буквално оживява. Има чудесни резултати при младите: премахва всички неприятни симптоми преди, по време и след „онези“ дни, много добре се справя самостоятелно с болките, а в съчетание с Джуниор Нео още по-бързо.

За жените в напреднала възраст Артемида е актуална за предпазване от хормонални нарушения, от преждевременно затихване на женските функции, а следователно и от стареенето.

Артемида Нео е чудесно противовъзпалително средство при заболявания на пикочно-половата система, показателите на хемоглобина при анемии се възстановяват много добре!

Много обичам Артемида и в съчетание с други продукти от женския комплекс (Медисоя, Нортия), добавям и Урсул – в този случай не се налага да търся нищо друго – с помощта на тези продукти се решават доста проблеми като цяло (остеопороза, душевно равновесие, артериално налягане и пр.)

Татьяна Шевчишина, консултант на Vision, лекар-терапевт, нутрициолог

С удоволствие ще споделя моите наработки и собственото ми мнение за Артемида Нео – този наистина  великолепен продукт от комплекса за жени. Ето какви са препоръките на специалиста за ползването му: продуктът е много силен, работи на ниво хормонална система на жената, затова преди да се започне приема на Артемида, трябва първо да се подготвят всички органи и системи.

Като цяло препоръчвам всеки продукт от линията Директ Хит да започне да се взема след не по-малко от 4 месеца прием на Класическата линия. Понякога се случва клиентка с женски проблеми да иска да мине направо към комплекса за жени. Винаги в този случай цитирам, какво казва народната мъдрост: «Първо трябва да го нахраниш, после да го напоиш и чак след това да искаш каквото ще искаш» )))))

Същото е и с тялото – и то си иска своето – закон на природата. Първо трябва да се прочисти, след това всички органи и системи да се нахранят с основните съставки, чак след това тлябва да се премине към възстановяването на обменните процеси, в това число и на хормоналния баланс. Артемида работи много мощно – знаете, разказвали са ни, че е създадена по тибетски рецепти.

Тя снема великолепно ПМС, нормализира цикъла, възстановява репродуктивните функции на жената. Ние с Олег (Олег Шевчишин, съпруг на Татяна, лекар-терапевт, нутрициолог) имаме огромен брой наблюдения върху жени, при които цикълът е бил нередовен, рядък, болезнен и при всички тях женският комплекс даде отлични резултати и те веднъж завинаги приключиха с тези проблеми.

След няколко месеца прием на продуктите от Класик Хит, жените започваха прием на комплекса за жени, след което идваше бременността без никакви усложнения и нарушения и те раждаха прекрасни, хармонично развити деца. Смятам, че този продукт просто е супер.

Имаме и много случаи на раждане на здрави дечица при жени, на които са предлагали хормонално лечение заради нередовен цикъл. Лекарите им казвали, че само ако се подложат на хормонално лечение ще могат да забременеят и износят бебето. Нищо подобно! Хормоналният им фон след нашия женски комплекс беше просто великолепен!

Разбира се, най-добре е Артемида да се взема в комплекс с Нортия и Медисоя. Жените сме така сложно устроени, че при нас значение има и емоционалната сфера, и работата на щитовидната жлеза, и хормоните от втората фаза – прогестероновите, а не само естрогените.

Но Артемида е венецът на хормоналната активност на репродуктивната възраст на жената и царица на репродуктивната система.

Артемида и всички продукти от женския комплекс задължително трябва да присъстват периодично в менюто на всяка жена, която иска да остане млада и да поддържа своите женски функции.

Татяна Гаранина, консултант на Vision, лекар-ендокринолог, нутрициолог, диетолог

Артемида преди всичко ще балансира нивата на половите хормони при жената и ще ги настрои да работят като часовник по време на целия менструален  цикъл.

Артемида е изключително подходяща при болезнена менструация, за да се намалят симптомите на ПМС и всичко да протича добре и гладко.

Това е изключително актуално по време на пубертета. Артемида може да се взема след 15-годишна възраст като алтернатива на хормоналната терапия при момичетата за нормализиране на менструалния цикъл и протичането му без болки. Артемида дава много добри резултати.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *