Uncategorized

Сталон Нео – силата на мъжкото здраве

Върни самочувствието си завинаги!

 
Сталон Нео е с растителни афродизиаци, които повишават потентността, стимулират сексуалната функция, като активизират дейността на нервните гръбначномозъчни възли, които управляват ерекцията.

По данни на СЗО, след 21-годишна възраст от еректилна дисфункция страдат 10% от мъжете, а след 60 — всеки трети. В света мъжете, изпитващи подобни проблеми са около 150 милиона и броят им постоянно расте.

От всички проблеми, способни да нарушат обичайния ритъм на живот на съвременния мъж, еректилната дисфункция заема много особено място.

 Междувременно, преди повече от 20 години, компания VISION представи Сталон Нео – 100% натурално съвременно средство, което позволява на мъжете да имат пълноценен и здравословен живот и да са уверени в себе. Сталон влиза в състава на специалния комплекс за профилактика и възстановяване на здравето при мъжете.

 Комплексът съдържа витамини и вещества, подобряващи кръвоснабдяването на половите органи, повишават нивото на мъжките хормони. Като следствие от това се засилва сексуалното влечение, развива се устойчива ерекция и мощен сексуален потенциал.

 Сталон Нео удължава продължителността на половия акт, повишава сексуалната издръжливост, обогатява сексуалните усещания, поддържа пълноценната репродуктивна функция.

 А това дава на мъжа увереност в неговите сексуални възможности, което се отразява положително не само на половата, но и на сексуалния и професионалния живот.

Активни компоненти::

·     Корен от Женшен (100 мг)

·     Корен от Джинджифил (95 мг)

·     Листа от Гинко билоба (70 мг)

·     Ядки Кола (50 мг)

·     Цинк (2,5 мг)

·     Витамин Е (7,5 мг)

·     Витамин PP (8,5 мг)

·     Витамин В1 (1,05 мг)

Свойства:

●   Повишава потентността и подобрява ерекцията.

●   Повишава либидото, стимулира сексуалната активност.

●   Оказва укрепващо и тонизиращо действие.

●   Спомага за засилване на сексуалната издръжливост, за обогатяване на сексуалните усещания и за удължаване на половия акт.

 Предимства:

–     Подпомага оптималното производство на мъжки хормони

–     Растителните афродизиаци, влизащи в състава на на Сталон Нео действат меко, като постепенно регулират еректилната функция, повишават потентността и спомагат за продължителното затвърждаване на ефекта.

–     Комплексът стимулира дейността на възлите на гръбначния мозък, които контролират ерекцията;

–     Активира сексуалната функция, увеличава кръвообращението в мъжките полови органи,

 Препоръчва се на:

●   Мъже, изпитващи проблеми с потентността и ерекцията.

●   Мъже с проблеми със здравето и особено тези с хормонален дефицит в резултат на възрастови изменения.

●   Мъже, които желаят да обогатят сексуалните си усещания, за удължаване на половия акт.

●   Мъже-пушачи и консумиращи алкохол.

●   Мъже с активен начин на живот и подложени на стресови ситуации.

●   Мъже, подложени на голямо физическо и емоционално натоварване.

Анатолий П., Русия, Севастопол, възраст: 56

Тодор Б., България, Русе, възраст: 66

Аз съм моряк и като много мъже с тази професия към 50-та си година имам цял «букет» от болести. Най-притеснителни са болките в гърба и мъжките проблеми. След като започнах да вземам БАД Сталон, се почувствах мъж в разцвета на силите си!

Прекарах инфаркт на миокарда, имах проблеми с простата. Лекарите ми казаха, че няма смисъл да се лекувам, че всичко е безнадеждно. В продължение на седем месеца последователно вземах продукти от сериите Classic Hit, «Мъжки комплекс» (Урсул, Артум, Сталон). В момента се чувствам отлично, започнах да водя активен начин на живот.

Купи СЕГА Сталон Нео на телефон: 0889 433 668 / 0888 219 287

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *