Детско зравеЖенско здравеЗдраве

Резултат по онкология

Споделен резултат от употребата на продукция Вижън
Тамара К., 60 лет, Новоуральск.

Моето изповед е за тези, които са отчаяни. Аз съм лекар с 30 години опит. Преди 10 години с големи съмнения започнаха да приемат хранителни добавки „Vision“. Продуктът беше даден на пациенти в особено тежки случаи – резултатите буквално ме шокираха и тези около мен. След 3 години, внезапно заболяване – тумор на гръбначния мозък, парализа на долните крайници. Запазех от отчаяние само вяра в хранителните добавки, защото в традиционната медицина вече бях разочарована. Започнаха усложнения – пиелонефрит, температурата се повиши до 40 градуса, краката се надигнаха, станаха като стълбове. Разработена анемия – хемоглобинът падна до 60 и с него – слабостта, недостиг на въздух при най-малък товар, тахикардия. Дневен капкомер, кръвопреливане. 8 курса на антибиотици. 2 консултации с водещи специалисти. След три месеца бях освободен в лошо състояние. Но тялото вече се адаптира към анемията: мога да седя и да се сервирам. Роднини са казали, че вече не съм наемател, ще продължа 3 месеца, максимум 6. Кожа и кост останаха от мен – загубих тегло, косата ми падна, зъбите ми се разпаднаха. Височината на леглото V (поражение на всички слоеве меки тъкани до кост) се появи. Костите също са включени в процеса: фрагменти от до 10 мм са отрязани от бедрените кости и сакрум. В кръвта на ESR 70, анемия.
Използвани продукти в продължение на няколко години.
Вкъщи беше необходимо да се събере цялата воля в юмрук, да се приспособи към положителна – в нея и вярата в БАД също помогна. Увеличи дозата, пиеше всички продукти в един ред. Температурата остана на високи стойности за точно една година (най-ниската 38, 2 – не я чувствах изобщо и се смяташе за нормална). На фона на приемането на хранителни добавки, моето благосъстояние остана добро и аз изглеждах приличен. Тя яде добре, направи домашна работа, чете, плете (работата ми дори се показва в модното списание).
Една година по-късно, накрая, възникна повратна точка. За 5 години не съм взел никакви лекарства и се чувствам добре. Винаги спокоен и радостен. Изглеждам по-млад от моите връстници. Почти затворих раните си – 5 броя, всеки с длан. Докато все още седя в инвалидна количка, но с голям оптимизъм гледам към бъдещето. Щастлив съм от всеки нов продукт и съм убеден, че те ще ми помогнат да се изправя. Продуктите Vision ще помогнат на всички във всяка критична ситуация!
Продукти: Класическа линия, Di Ai Gard nanо +++

Направете своята безплатна консултация със специалист на телефон: 359889 433 668/ 359888 219 287

#онкология #тумор #пиелонефрит #туморнагръбначенстълб #парализа #хемоглобин ##Vision #добавки #натуралнивитамини #класическасерия #диайгарднано #Антиокс #Детокс

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *