Детско здравеЖенско здравеКрасотаМъжко здраве

Разширени вени – премахни завинаги страхът от тромб

Разширените вени - козметичен дефект или сериозно заболяване?

ТРОМБ - Това е образувание от сгъстена кръв в кухината на кръвоносния съд (артерия, вена или капиляр). Причини за възникването на тромб са: увреждане на съдовата стена, забавяне на кръвния ток и промени в съсирването на кръвта.

Разширените вени на краката ангажират близо 40% от населението, предимно представителите на нежния пол. Това заболяване започва развитието си като козметичен дефект, а в последствие се наслагват умората, болката в краката и отоците около глезените. За съжаление, варикозната болест на долните крайници често остава пренебрегвана, недиагностицирана и нелекувана, което води до сериозни последици.

Най-добрата профилактика, с която трябва да започнем е движението, свободните дрехи и обувки, като обърнем сериозно в внимание на причините за възникването им и потърсим начин, да работим в тази посока.

Защо ви е нужен Антиокс – А Project V при разширените вени?

Антиокс – A Project V притежава удивително свойство да разтваря тромбите. Той не дава на кръвоносната система на организма, да образува тромби. И още, Антиокс има много достойнства, които са полезни и действат на причината поради която се получават разширените вени.

Продукта Антиокс - A Project V е мощен антиоксидант и защо е нужен и за какво е създаден?

Не е тайна това, че човек се ражда с антиоксидантна система на защита, така се раждаме и в природата има много растения, които притежават антиоксидантни действия, НО с течение на времето, когато в нашата храна постъпват различни оцветители, подобрители, консерванти, пържим, замразяваме или ядем фастфуд, бързите храни, газирани напитки и т.н., защитните свойства на онтиоксидантната система отслабва, а тук голяма роля играят свободните радикали, които ние не ги виждаме, не ги усещаме, не можем да ги хванем, но те са навсякъде около нас и когато антиоксидантната ни система е отслабнала те се превръщат в килъри. Тяхната задача е да натрупват шлаки, тяхната задача е да убият клетката и да я превърнат в онкология и единствената защита от свободните радикали са антиоксидантите.

Антиоксиданти има много и различни, но продукт А Project V има удивителен състав: Гинко билоба, екстракт от гроздови семки, цинк, Селен, витамин Е. Днес има много сайтове и компании, които предлагат антиоксиданти, но повечето са в отделни опаковки. Витамин Е, Гинко билоба, Селен, Цинк… и за да постигнеш дневната доза от Антиокс – А Project V, ще ви трябват 3-4 флакона. А това, влияе на баланса, който трябва да имат тези съставки, както и на цената. Една такава опаковка не е по-ниско от 50 лв., а при А Projrct V една капсула е достатъчна да изпълни своята антиок

Той действа противовъзпалително и се явява природен антибиотик. И ако ви боли гърло или каквато и да е друга болка,  знайте, че става въпрос за възпаление. А възпалението е оток на тъканта и A Project V прекрасно премахва тези възпалителни процеси, премахва болката, без значение къде е болката – в гърлото, в главата, в ставите, гърба или в краката.

Защо в A Project V има Витамин А,Е,С ?

Защото те са длъжни да работят заедно!!! Бета каротин работи в периферното кръвообръщение на кръвоносна система, на края на пръстите, например, които се намират далече от централната кръвоносна система, от сърцето и аортата. Именно там протича газообмен, именно там, клетките получават кислород и хранене и ако това е нарушено, даже и да пиете лекарства против тромби, това няма да ви помогне.

Антиокс – А Project V е най-доброто, защото това е комплекс, това не е монопродукт, а балансиран комплекс и няма сравнение с тези лекарства, защото това са натурални екстракти при това усилена формула. Антиокс – A Project V е №1 за защита на организма, а ние сме длъжни да се защитаваме и ако ние не се защитаваме от тези излъчвания и от всичко това, за което говорихме до сега, то гарантирано получаваме инфаркт, инсулт, захарен диабет, онкология.

 

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *