Детско здравеЖенско здравеКрасотаМъжко здраве

Разширени вени – премахни завинаги страхът от тромб

Разширените вени - козметичен дефект или сериозно заболяване?

ТРОМБ - Това е образувание от сгъстена кръв в кухината на кръвоносния съд (артерия, вена или капиляр). Причини за възникването на тромб са: увреждане на съдовата стена, забавяне на кръвния ток и промени в съсирването на кръвта.

Разширените вени на краката ангажират близо 40% от населението, предимно представителите на нежния пол. Това заболяване започва развитието си като козметичен дефект, а в последствие се наслагват умората, болката в краката и отоците около глезените. За съжаление, варикозната болест на долните крайници често остава пренебрегвана, недиагностицирана и нелекувана, което води до сериозни последици.

Най-добрата профилактика, с която трябва да започнем е движението, свободните дрехи и обувки, като обърнем сериозно в внимание на причините за възникването им и потърсим начин, да работим в тази посока.

Защо ви е нужен Антиокс – А Project V при разширените вени?

Антиокс – A Project V притежава удивително свойство да разтваря тромбите. Той не дава на кръвоносната система на организма, да образува тромби. И още, Антиокс има много достойнства, които са полезни и действат на причината поради която се получават разширените вени.

Продукта Антиокс - A Project V е мощен антиоксидант и защо е нужен и за какво е създаден?

Не е тайна това, че човек се ражда с антиоксидантна система на защита, така се раждаме и в природата има много растения, които притежават антиоксидантни действия, НО с течение на времето, когато в нашата храна постъпват различни оцветители, подобрители, консерванти, пържим, замразяваме или ядем фастфуд, бързите храни, газирани напитки и т.н., защитните свойства на онтиоксидантната система отслабва, а тук голяма роля играят свободните радикали, които ние не ги виждаме, не ги усещаме, не можем да ги хванем, но те са навсякъде около нас и когато антиоксидантната ни система е отслабнала те се превръщат в килъри. Тяхната задача е да натрупват шлаки, тяхната задача е да убият клетката и да я превърнат в онкология и единствената защита от свободните радикали са антиоксидантите.

Антиоксиданти има много и различни, но продукт А Project V има удивителен състав: Гинко билоба, екстракт от гроздови семки, цинк, Селен, витамин Е. Днес има много сайтове и компании, които предлагат антиоксиданти, но повечето са в отделни опаковки. Витамин Е, Гинко билоба, Селен, Цинк… и за да постигнеш дневната доза от Антиокс – А Project V, ще ви трябват 3-4 флакона. А това, влияе на баланса, който трябва да имат тези съставки, както и на цената. Една такава опаковка не е по-ниско от 50 лв., а при А Projrct V една капсула е достатъчна да изпълни своята антиок

Той действа противовъзпалително и се явява природен антибиотик. И ако ви боли гърло или каквато и да е друга болка,  знайте, че става въпрос за възпаление. А възпалението е оток на тъканта и A Project V прекрасно премахва тези възпалителни процеси, премахва болката, без значение къде е болката – в гърлото, в главата, в ставите, гърба или в краката.

Защо в A Project V има Витамин А,Е,С ?

Защото те са длъжни да работят заедно!!! Бета каротин работи в периферното кръвообръщение на кръвоносна система, на края на пръстите, например, които се намират далече от централната кръвоносна система, от сърцето и аортата. Именно там протича газообмен, именно там, клетките получават кислород и хранене и ако това е нарушено, даже и да пиете лекарства против тромби, това няма да ви помогне.

Антиокс – А Project V е най-доброто, защото това е комплекс, това не е монопродукт, а балансиран комплекс и няма сравнение с тези лекарства, защото това са натурални екстракти при това усилена формула. Антиокс – A Project V е №1 за защита на организма, а ние сме длъжни да се защитаваме и ако ние не се защитаваме от тези излъчвания и от всичко това, за което говорихме до сега, то гарантирано получаваме инфаркт, инсулт, захарен диабет, онкология.

 

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.