Бизнес

Премиум карта Vision

ПРАВИЛА НА ПРЕМИУМ ПРОГРАМАТА НА VISION Премиум карта Vision

Премиум програмата на Vision е разработена специално за Премиум клиентите на компанията и включва партньорски отстъпки и привилегии от Vision. Участник в Премиум програмата на Vision може да стане всеки желаещ, навършил 18-годишна възраст. Участието в Премиум програмата на Vision се потвърждава с наличието на Премиум карта в Премиум клиента.

Как да получите премиум карта Vision

Всеки Премиум клиент на Vision – притежател на Премиум карта – е член на Премиум клуба на компанията и участва в нейната Премиум програма. Премиум картата е собственост на компания Vision. Нов Премиум клиент може да получи карта от действащ партньор на Компанията или да я получи в представителство на Vision. За участие в Премиум програмата на Vision, трябва да се попълни регистрационна форма в хартиен или електронен вид.

Какво дава премиум карта Vision?

След регистрация Премиум клиентът автоматично получава регистрационен номер на партньор на Vision, който се използва заедно с номера на Премиум картата за поръчка на продукти в интернет магазина на Vision и за достъп до Личния офис на Премиум Клиента. Участникът в Премиум програмата на Vision получава правото да закупува продукти на компанията с остъпка до 40%, започвайки от първата поръчка. Размерът на отстъпката зависи от обема на закупените продукти в рамките на един календарен месец. Обемът на продуктите се изразява в CV. CV – това е определен брой точки, който носи всеки един продукт на Vision.

От какво зависи отстъпката при покупка с премиум карта Vision?

При поръчка с обем от 47,5 до 94,99 CV се предоставя отстъпка в размер до 20% При поръчка с обем от 95 до 189,99 CV се предоставя отстъпка в размер до 30% При поръчка с обем от 190 CV и повече се предоставя отстъпка в размер до 40% Вземи сега PREMIUM CARD – http://goo.gl/bLRAiO В течение на месеца Премиум клиентът може да увеличи обема на поръчката си в CV и да премине на ново равнище на отстъпката. При преход на ново равнище на отстъпката на Премиум клиента се открива специална Бонусна сметка. Крайният максимален размер на отстъпката се определя според сумарния обем в CV на всички поръчки за календарния месец.

Какво означава Бонус Възвръщаемост?

Ако в течение на месеца са били направени поръчки с равнище на отстъпката, което е по-ниско от равнището достигнато според резулатати от месеца, то разликата в стойността (Бонус Възвръщаемост) ще бъде начислена в Бонусната сметка на Премиум клиента. Премиум клиентът може да проверява състоянието на Бонусната сметка в Личния офис на Премиум Клиента или при осъществяване на поръчка в интернет магазина и търговските офиси на Vision. Средствата от Бонусната сметка частично или изцяло могат да бъдат използвани за заплащане на поръчки в следващи месеци, т.е. цената на следващата поръчка може да бъде намалена за сметка на бонусните точки. Средствата от Бонусната сметка могат да бъдат предадени на друг участник в Премиум програмата.

Къде могат да се видят бонусните точки?

Управлението на бонусните точки, включително предаването им, се осъществява в Личния офис на Премиум клиента. Програмата за Лоялност на Премиум клиентите е част от Премиум програмата на Vision. Програмата за Лоялност представлява начисляване на бонус в размер на 5% от сумата на личните поръчки за месеца в CV в специална кумулативна сметка Програма лоялност. Сметката се попълва според резултатите от месеца с всички поръчки, направени в течение на месеца. Премиум клиентът може да провери състоянието на сметката Програма лоялност в Личния офис на Премиум Клиента или при осъществяване на поръчка в интернет магазина и търговските офиси на Vision. Премиум клиентът може да използва натрупаните бонуси по сметката за получаване на безплатни подаръчни продукти от Компанията при осъществяване на нова поръчка от 47,5 CV.

До кога могат да се използват бонусните точки?

Неизползваните бонуси продължават да се натрупват по сметката и се допълват с нови бонуси според резултатите от всеки месец. При отсътствие на поръчки с обем CV>0 в продължение на шест поредни месеца натрупаните и неизползвани бонуси се анулират. Сметката Програма Лоялност и Бонусната сметка се откриват автоматично за всеки Премиум клиент при регистрация в Премиум програмата. Участниците в Премиум програмата имат правото първи да получават информация относно появата на нови продукти от Vision, специални акции и намаления от компанията.

Получавам ли нова информация и как?

Включвайки се в програмата, Премиум клиентът се съгласява да предостави за обработка личните си данни на компания Vision и да получава информационни съобщения по e-mail и/или SMS. Премиум клиентът може във всеки един момент да се отпише от получаването на такива съобщения. Участникът в Премиум програмата получава информационна подкрепа от своя Консултант, предоставил му информацията за Премиум програмата, а също така и от специалистите от Консултационния център на компания Vision.

От къде мога да получавам информация?

Контакти на Консултационния център: Търговски офис „Вижън Балкан“: Тел.: +359 (2) 818 39 40, +359 (2) 818 39 41 E-mail: drda@sofia.vipgroup.net Skype: vision.bg.drd Интернет магазин: E-mail: support@visionshop.bg Skype: visionbg.e.shop Работно време: Пон-Вт-Чет- 9:00-17:00, Ср – 10:00-19:30, Пт – 9:00-15:30 При регистрация в компанията всеки Премиум клиент на Vision получава Личен офис на Премиум клиент. За достъп до Личния кабинет е нужно в съответните полета да се въведе номерът на Премиум картата или регистрационният номер на Премиум клиента и паролата, получена при регистрацията в Премиум програмата. Премиум клиентът може да промени получената парола в Личния офис. .

Защо е нужен личен офис на премиум клиента?

В Личния офис Премиум клиентът може да управлява сметката по Програма лоялност и Бонусната сметка, да проверява състоянието им, да прегледа и промени личните си данни, да получава покани за специални конференции и достъп до информационни и обучителни материали. В случай на загуба на Премиум картата следва да получите нова карта. Компания Vision си запазва правото да промени правилата и условията на Премиум програмата по всяко време, уведомявайки Премиум клиентите за промените един месец преди встъпването им в сила.

Как да получа премиум карта Vision?

РЕГИСТРАЦИЯ –  http://goo.gl/bLRAiO

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *