ЗдравеКрасотаМъжко здравефигура

Лесно и бързо балансирай с Папараци

Качествено и безопасно с Папараци

Белтъчините в организма изпълняват жизнено важни функции, които не биха могли да се изпълняват от нито един друг елемент.

Белтъчините са едни от най-необходимите вещества в организма на човека. И ако за дефицита на витамини и минерали се сещаме обикновено всяка пролет, когато търсим обяснение за потиснатото настроение и умората и го отдаваме най-често на «авитаминозата», то доста по-рядко или почти никак не се замисляме, че голяма част от здравословните проблеми могат да са свързани с дефицита на качествени протеини.

Протеините са нужни не само на спортистите. Дори човек, чийто «двигателен максимум» е да минава всеки ден през кафенето на ъгъла, има нужда  примерно от 1,3 грама протеин на всеки килограм тегло. Това означава, че ако тежите скромните 55 килограма, се нуждаете от 71,5 грама белтъчини. При това всеки ден. Не можете да лишавате тялото си от тях – за разлика от мазнините и въглехидратите, белтъчините нямат свойството да се натрупват в организма.

https://paparazzi.vision/ECV-441318

Леката форма на дефицита на белтъчини може да не показва клинично изразена симптоматика – на кой ще му хрумне, че постоянната умора и намалената работоспособност може да е са свързани с недостига на белтъчини. Когато белтъчините в тялото намалеят още, започват да се проявяват първите значими признаци на дефицита:

Настроението клони към нула

Протеините са необходим за синтеза на невротрансмитера серотонин, който отговаря за доброто настроение. Последствията от липсата на серотонин са драматични: човек губи настроение, всички наоколо започват да го дразнят, към това можем да добавим безсънието през нощта и сънливостта през деня.

Повехнала кожа

Наред с всичко друго, недостигът на протеини предизвиква и дефицит на колаген, защото той е главният белтък в съединителната тъкан. Това води до понижаване на тонуса на кожата, появяват се ситни бръчици, кожата на лицето става по-суха и губи свежестта си.

По-бавно възстановяване на тъканите

Белтъците са основният градивен материал за клетките и когато той намалее, за «ремонта» на увредените тъкани се изисква доста повече време. Когато Ако драскотините не зарастват със седмици или кожните раздразнения не минават независимо от полаганите грижи, има сериозен повод да заподозрете, че в случая става дума за дефицит на протеини.

Честа поява на отоци

Обувките са оръдия за мъчение, пръстените – също, сутрин виждате в огледалото подпухнало лице с торбички под очите. Белтъчините участват непосредствено във водно-солевата обмяна. Без тях този процес започва да зацикля и това намира отражение в отичането.

Болки в ставите и мускулна слабост

Когато тялото не получава достатъчно белтъчини от храната, то преминава в режим гладуване и започва да преработва мускулната маса, за да компенсира недостига и да получи нужните калории. Когато мускулите изпитват недостиг на гориво, то не стига и на вас.

Слаба коса и чупливи нокти

Кератинът, който е основен градивен елемент на ноктите и косата също е протеин. Първите, които ще забележат, че имате недостиг на белтъчини ще са вашият фризьор и маникюристката ви: при дефицит косата губи блясъка си, косъмът започва да се „цепи“, а ноктите се разслояват и се чупят и това не може да се скрие и с най-скъпия шеллак.

Обща слабост

Белтъчините с анужни на клетките , изграждащи мускулната тъкан и точно затова бодибилдърите за толкова големи фенове на протеиновите коктейли. Без нужното количество белтъчини обемът на мускулната тъкан намалява и вие можете да забележите това щом и най-малкото усилие започва да ви уморява: мускулите ви болят дори след кратка разходка, а вие усещате умора

Бърза умора и загуба на фокус

Белтъчините са необходими за нормалната и стабилна работа на мозъка. При недостиг на белтъчини човек се фокусира по-трудно върху работата си, уморява се по-бързо и по-често допуска грешки. Недостигът на белтъчини може да провокира сериозни  нарушения в работата на мозъка.

Продължително възстановяване след настинка

Когато тялото не получава достатъчно белтъчини, имунитетът отслабва и оздравяването трае много по-дълго от обичайното. Ако седмици наред не можете да се отървете от кашлицата, хремата или отпадналостта и се чувствате „разбити“, най-вероятно това е свързано с неправилното ви хранене.

Чувство на глад веднага след хранене

За разлика от въглехидратите от сорта на каши, салати или паста, тялото трансформира по-бавно белтъчините в енергия. Ето защо белтъчната храна дава усещане за ситост и поддържа за по-продължително време силите, отколкото  въглехидратната, т.е. освобождаването на калориите продължава по-дълго.

При недостиг на белтъчини човек огладнява много по-бързо и много често му се иска да хапне нещо сладко или тестено (организмът иска да получи бързо и лесно енергия)

Затова е препоръчително да включвате в храненето си продукти богати на белтъчини. Когато в тялото постъпва достатъчно количество белтъчини, човек губи желание за сладко и нормализира съня си.

КАКВО ДА ПРАВИМ?

Наложително е да преразгледате начина си на хранене и да включите в него мултипротеиновите комплекси Папараци от Vision. Веганите и вегетарианците, младите момичета и жени, които се подлагат на диети, както и всички, които не контролират баланса на калориите, белтъчините, мазнините и въглехидратите, рискуват да се сдобият с дефицит на протеини в организма. Бедната на белтъчини диета е основната причина за недостиг на протеини. Трябва да си подберете такова меню, че дори по време на постене или диета да получавате достатъчно количество от всички необходими хранителни вещества.

Папараци  – защото е лесно

Мултипротеиновите коктейли Папараци са най-лесният начин да балансирате менюто си и да си набавите нужното на тялото ви количество белтъчини.

Папараци – качествено и безопасно

Мултипротеиновите комплекси Папараци се произвеждат във Франция от концерна Trading Point group Elite Pharma  по технологията GMP и имат всички необходими сертификати за качество. PAPARAZZI са  разработени и произведени в съответствие с нормите, приети във Франция и Евросъюза.

Мултипротеиновите комлекси Папараци не съдържат хормони, антибиотици, ГМО, наркотици, стероиди, анаболи и други вещества, които могат да навредят на физическото и психическото здраве на човека. Нямат странични ефекти.

Всички сертификати, които потвърждават казаното са прикачени към този пост.

Папараци – максимално усвояванена протеиновата формула

Ексклузивно за Vision френската лаборатория разработи иновационната 100% PLATINUM multi4COMPLEX FORMULA, която съдържа 4 вида протеини с бърза, средна и ниска скорост на усвояване, която позволява насищането на тялото през целия ден. Формулата е с изключително висока биологична ценност, в нея е спазен балансът на аминокиселините.

100% PLATINUM multi4COMPLEX FORMULA 4 вида протеини: суроватъчен протеин, млечен протеин, казеин, соев протеин

Максималната степен на усвояване на хранителните вещества е потвърдена от европейския международен коефициент Сhemical score (международно признат стандарт за определяне на качеството на протеините).

Сhemical score на Папараци = 167%

(chemical score на белтъка на кокоше яйце = 100%)

Папараци – комплекс витамини, минерали и всички вещества, които са необходими ежедневно на вашия организъм

Наред с вкусната напитка получавате порция витамини, минерали, хранителни фибри, засилвате изгарянето на мазнините поради наличието на екстракт от гуарана и укрепвате имунитета благодарение на най-силния природен адаптоген и уникална съставка  – белия императорски женшен БИНГ ХАН, който влиза в състава на Папараци. Формулата на Папараци включва над 30 активни компонента.

В какво се изразява уникалността на Белия императорски женшен БИНГ ХАН

Това е женшен с най-високо качество, отглеждан в плантациите на компания “Бинг Хан” в Тайван при спазване на древните традиции; той се обработва при минимално възможните температури.

Влагат се единствено 6-годишни растения, посадени върху планинските склонове, които се берат на ръка.

Само в женшен Бинг Хан присъстват над 36 вида гинзенозиди, германий, полизахариди, етерични масла, витамини и микроелементи.

Отличава се от другите видове женшен по своите уникални лечебни и подмладяващи свойства.

Защо Гуарана

Когато първооткривателите слезли на бреговете на Южна Америка, те били поразени от издръжливостта и бързината на реакциите на местните индианци. Скоро разбрали, че източникът на тази енергия се крие в семената на растението Гуарана.

Екстрактът от гуарана ускорява метаболизма (обмяната на веществата) в организма, като подпомага изгарянето на мазнините. Проблемът с с наднорменото тегло се решава по биологичен, а не по химичен път. Гуараната се усвоява изцяло и не дразни червата. Има свойството да извежда токсините и излишната вода от тялото. Спомага за положителното емоционално състояние. Има свойството да намалява апетита и нивото на холестерола в кръвта, да премахва полепналите по стените на кръвоносните съдове мастни образувания, да възстановява силите след тежка физическа работа.

Папараци – удобно и бързо

Може още какво да се иска от качеството на храната в заведенията за обществено хранене, много често те действат на принципа „бързо и евтино“, а не на „вкусно и полезно“. Може, разбира се, човек да си вземе в работата храна от къщи, но тя трябва някъде да се съхранява и затопля. Забързаното темпо на съвременния живот ни диктува неговите условия – не всеки има възможност да се храни редовно и качествено.

Мултипротеиновият комплекс Папараци предлага лесен и и удобен изход в ситуация, когато няма време за приготвяне на храна, или няма условия за съхранение. Вземете със себе си в работата или във фитнеса термос с протеиновия коктейл, сипете когато настъпи момента мляко или вода и проблемът с белтъчното подхранване на мускулите е решен.

Презентиране на Папараци

За презентирането по един наистина съвременен начин на мултипротеиновите комплекси Папараци, влизащи в програмата Пролетни хитове за стройно тяло и красота, направихме сайт от една страница (лендинг) .

http://paparazzi.vision/ECV-441318

http://paparazzi.vision/ECV-441318

Когато чукнете на този линк, вие веднага можете да си поръчате Папараци в магазина и да използвате отстъпка от 40%.

Мултипротеиновите комплекси Папараци – вашият лесен път към по-доброто качество на храненето, а значи и към по-доброто качество на живот.

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/87QfFQ

Инстаграм: https://u.to/nyEfFQ

сподели ме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *