Здраве

Отслабни със Свелтформ

Как Свелтформ влияе на организма за да отслабнете?
 
Днес ще разгледаме един продукт, който е №1 в борбата с килограмите и той се нарича BAD Свелтформ. Това е комплекс, който помага за подобряване на обмяната на веществата, а знаем, че точно нарушената обмяна на веществата води до качването на излишни килограми или обратното, слабост и кльощавост, както и за един или друг здравословен проблем..
 
*** Кой използва днес Свелтформ или Sveltform – (сложете + в коментарите)). Кой познава този уникален по своите свойства и полезност продукт и го използва? ***
 
Свелтформ забавя превръщането на въглехидратите в мазнини, подобрява метаболизма. Ето защо продукта се препоръчва и избира на първо място, когато искате да намалите теглото си. Този комплекс е 100% натурален и няма абсолютно никакви странични ефекти.
Как Свелтформ помага за отслабването?
*** Ето и основните свойства на комплекс Свелтформ:
– Помага да се ускори обмяната на веществата
– нормализира метаболитните процеси в организма
– Осигурява изгаряне на мазнини
– Забавя процеса на превръщането на въглехидратите в мазнини
– Намалява апетита към сладки храни, съдържащи скорбяла
– засилва ефекта на диетите
– понижава и нормализира нивото на кръвната захар и холестерола
– Помага да отслабнете без особени сътресения.
Какво съдържа Свелтформ?
 
*** В състава на Свелтформ влизат: екстракт от Гарциния Камбоджа, катехини (зелен чай), пикочния мехур екстракт съсипвам, хром пиколинат. Моля, обърнете внимание – не просто растения, а екстракти. Това е много по-висока концентрация на хранителни вещества. Също така – не само хром и хром пиколинат – в тази форма, той се усвоява най-добре.
 
*** Всички компоненти имат специално преки действия за подобряване на обмената на вещества и загубата на тегло. Например, Garcinia Камбоджа е известно, че намалява образуването на мастни киселини, понижава холестерола, помага за нормализиране на метаболизма, контролира апетита и не позволява да се преяжда.
 
Fucus Vesiculosus осигурява на тялото йод, което е толкова необходимо за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. И както знаете, това малко тяло е отговорно за повечето от метаболитните процеси. Мехур pyzyrchaty – морски водорасли богати на маса хранителни вещества: хлорофил, полифеноли, каротин, желязо, калций, манитол, стероли, полизахариди: фукоидан, ламинарин, алгинова киселина.
 
Зеленият чай в състава на Свелтформ е силен антиоксидант, който предпазва тялото ни от стареене. Освен това, в състава му има кофеин, който е оказва мастноизгарящ ефект и по този начин помага да отслабнете. Това растение съдържа тези активни вещества като кофеин, флавоноиди, ароматни вещества, танини и около още 300 различни съединения.
 
И накрая, важната роля играе хром. Този формула компонент е важна, тъй като той участва във въглехидратните липиди и метаболизма на холестерола в организма. Благодарение на хром клетките в организма усвояват глюкозата и така поддържат нормални нива в кръвта. Хромът е важен за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и диабет. Ето защо Свелтформ се препоръчва да се комбинира с продукта Хромвитал (Hromvital +). 

добави хромвитал
хромвитал
 
*** Кой трябва да вземе за нормализиране на обмяната на веществата Свелтформ – Vision ?***
 
– Всички хора, които следят за теглото си и се стараят да отслабнат.
– Тези, които не винаги се придържат на принципите на правилното хранене – преяждат, консумира бързо хранене, мазни и пържени храни;
– Хората, които следват диета и се борят с наднорменото тегло;
– Тези, които страдат от липса на витамини и минерали в организма;
– Всички хора за предотвратяване на диабет и нормализиране на нивата на кръвната захар.
Как действа Свелгформ?
 
 
*** Свелтформ действа на основната причина за наднорменото тегло – нормализира метаболизма на клетъчно ниво. Максимална балансирана формула позволява да се увеличи метаболизма до ниво, което осигурява интензивно изгарянето на мазнини и обработката им в енергия. Той забавя превръщането на въглехидратите в мазнини и мазнини от организма. Предотвратява задържане на течности, намалява оток. Свелтформ намалява апетита, глада за нишестени храни и сладкиши. Това засилва ефекта на диетите
. Понижава кръвната захар и холестерола в кръвта***
 
#VisionFit2017 #отслабване #холестерол #диабет #килограми #кръвназахар #Свелтформ #Sveltform #метаболизъм #BAD #БАД.
 
 

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *