UncategorizedДетско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Открийте тайната на Острия ум

Един бръз начин да подобрите паметта, както направиха над 500 човека в Макао.

Умна храна D4X Get Smart – необходим за правилната работа на мозъка – подобрява основните функции на мозъка – памет, концентрация, разбиране на задачите и скорост на действие.

Тя е създадена с помощта на нанотехнологиите на базата на естествени, екологично чисти съставки. Използването на нанотехнологията в производството позволява използването на частици от полезни вещества с много малки размери (не повече от 100 нанометра), което значително увеличава ефективността на усвояването на биологично активни вещества, които съставляват продуктите.

Smart Food осигурява ежедневна защита на целевите органи, които са най-изложени на неблагоприятните ефекти от външни фактори; насърчава подмладяването на клетките и цялостното здраве на тялото.

Ексклузивна смес с супер подхранващи съставки
Интелигентните продукти от гамата D4X се произвеждат изключително на базата на уникални, времеизпитани натурални съставки, използващи най-новите технологии. Всички компоненти са сглобени в най-чистите региони на света. Качеството на продуктите напълно отговаря на международните стандарти ISO и GMP

Продуктите на D4X не заместват редовните ястия, така че не забравяйте редовно да ядете здравословни храни. В същото време D4X комплексът е най-ценното допълнение към вашата диета. Няма ограничения при приемането на „интелигентна храна“ – можете да ги изядете колкото искате (както и обикновените продукти). Чувствайте се свободни да бъдете креативни, когато използвате D4X с вода, чай, сок, мляко или кисело мляко, а след това ще се превърне в безумно вкусна и здравословна закуска

D4X Get Smart – Стимулира мозъчната дейност

Gei Smart
45,50 лв

D4X GET SMART (Д4Х Вижън )

https://www.youtube.com/watch?v=LwAUes6ilAw&t=15s

Умна храна D4X Get Smart e Ексклузивен меден коктейл. Всяка капка мед съдържа към 70 вещества, нужни на човешкото тяло. За постигането на по-изразен ефект всички продукти D4X съдържат уникален коктейл от изискани сортове мед – от манука, елда, манов мед, горски, рапичен, лавандулов, слънчогледов, липов и мед от камбанки (кампанула).

Според редица изследвания, медът от елда превъзхожда декстрометрофана (медицинско средство срещу кашлица) по ефективността си да потиска нощните пристъпи на кашлица и да осигурява спокоен сън.

Мановият мед се отличава от нектарния мед с по-високо съдържание на антиоксиданти и с по-голяма концентрация на полифеноли – един от основните класове антиоксидантни съединения.

Липовият мед е добре познат с ярко изразените си свойства да подпомага зарастването на различни рани. Той е богат на органични и неорганични киселини и съдържа не по-малко от 40 различни микро- и макроелементи.

Установено е, че горският мед ефективно неутрализира бактериални щамове в рани и травми, а мануката по изумителен начин подпомага заздравяването на рани и изгаряния.

Медът от слънчоглед действа благотворно при разстройства на стомашно-чревния тракт, нарушения в работата на бъбреците или белите дробове и е особено полезен за сърцето и кръвоносните съдове.

Медът от лавандула зарежда с естествена енергия, има антибактериални свойства, подпомага дезинфекцията на раните и потиска разпространението на инфекции.

Рапичният мед съдържа Q3 – изключително важен елемент за растежа и развитието на костите. Също така подпомага регенерирането и запазването на еластичността на стените на кръвоносните съдове.

GET SMART – Стимулира и активизира мозъчната дейност!

съдържа хранителни вещества, растителни екстракти и целеви съставки, предназначени да оптимизират когнитивните (познавателни) функции на мозъка, да укрепят паметта и подобрят възприемчивостта.

Този комплекс снема стреса и умората, подобрява настроението, зарежда с енергия и повишава концентрацията на вниманието.

Матча – един от най-важните «умни» продукти, необходими за осигуряването на правилната работа на мозъка. Този стрит на прах зелен суперчай бързо насища с максимална енергия без странични ефекти като главоболие или повишаване на кръвното налягане.

Матча е цял арсенал от витамини, минерали, антиоксиданти и аминокиселини.

Чаят матча , използван при производството на D4X, се отглежда в Япония. Няколко седмици преди брането на чаените листенца, храстите се покриват, за да се предпазят от слънцето, и така продължават растежа си на сянка. Това позволява на растенията да натрупат повече полезни вещества и да придобият специфичен вкус. Нещо повече, брането се извършва само на ръка. Матча се приготвя от най-младите бързорастящи чаени листенца с висока концентрация на хранителни вещества.

Свойства:

  • Подобрява функциите на главния мозък – паметта, концентрацията, разбирането на задачите и скоростта на изпълнение на необходимите действия
  • Активизира кръвообращението в главния мозък
  • Предпазва нервната тъкан от свободните радикали и други токсини, забавя процеса на стареене на мозъка
  • Подпомага концентрацията на вниманието
  • Подобрява настроението, изпълва със спокойствие и възстановява душевното равновесие
  • Повишава устойчивостта на организма на стрес
  • Премахва чувството на тревога и усещането за потиснатост, подпомага справянето с депресията
  • Ускорява обмяната на веществата

Повишава настроението и способства конценстрацията на вниманието

Съдържа 137 пъти повече антиоксиданти от обикновения зелен чай

Ускорява обмяната на веществата

Състав: купаж от различни сортове мед, матча – 89%, матча /японски зелен чай/ – 4%, екстракт от листа на розмарин, екстракт от семена на какаово дърво, соев лецитин – антиоксидант, екстракт от листа на женшен, прополис, екстракт от плодове на персийски орех.

В една опаковка се съдържат 10 сашета. Могат да се риемат по 1 саше на ден директно или разтворено в чаша вода с температура до 45C или в кисело мляко, сок и други напитки.

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

 

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *