Отзив от Анна Сураханян

Анна Сураханян, Москва.
/ Разказвам историята й, в превод от книгата на сина й, Нарек Сираканян/.

От известно време започват да я мъчат силни болки в главата. Изследванията показват Киста на гръбначния мозък.
Рядка болест – #Синдром #Арнолд #Киари и #сирингомиелия.
Образованието било много голямо и докторите се чудели, как Анна е още жива и смятат, че е нужна спешна операция. Докато търсят добра клиника, се случва съдбоносно събитие.

Семеен приятел запознава Анна с един китаец, по която препоръка, Анна започва да приема в голямо количество #женшен. Той й подарил 24 флакона #женшен, които тя много скептично, започнала да пие, докато се готви за операцията и редовно прави изследванията при лекаря.
След две седмици, лекарите констатирали, че при Анна се подобряват клиничните показатели на кръвта. До този момент, на фона на заболяването, това не било много важно. Впоследствие, изучавайки тази тема, констатират, че така се проявява първата фаза на изчистване и дотоксикация на организма под въздействието на женшена.
След още седмица, Анна забелязала, че са престанали да й падат косите, а в този период, тя често се оплаквала от това.
След месец, откакто приемала женшен, Анна констатирала, че има повече енергия и желание да я изразходва. Имала усещането, че организма започва да се събужда, като след продължителен сън.
Започнала да се занимава с фитнес, бягане, карала велосипед. Освен това, тя пиела по 2-3 л. вода, защото приемала голямо количество женшен, кожата й започнала да изглежда много свежа.
Състоянието на Анна показвало това, че изчистването на организма е завършило и сега започва активно насищане с полезни вещества, които мобилизират неговите вътрешни ресурси и помагат да противостои на болестите.
След няколко месеца, докторите констатирали, че здравето на Анна се е подобрило в положителна посока, а след половин година, един от лекуващите лекари като видял снимката, не можел да повярва, че тя принадлежи на човека, който стои срещу него.
Не след дълго, Анна оздравява напълно и не е нужна никаква операция.
Днес Анна продължава да приема #им  ператорски #женшен, чувства се бодра, енергична и изглежда много по-млада за възрастта си.