Отзиви: Костно-мускулна система

#дископатия #пареза на крак #коляно #кръст

Как да се справиш с дископатията?

Как да стигнеш върха, когато не можеш да ходиш?

Когато гледам днес тези снимки, ме изпълва гордост. Защо ли ??!!

 

Сигурно ще ме попитате и вие. Ще ви отговоря кратко: Тук на тази снимка сме на билото на Стара планина. Забележете, аз съм се изкачила на билото на Стара планина, където расте това рядко красиво цвете – съсънче!!! Годината е 2013!!!

Да надвиеш себе си
Да надвиеш себе си

А само 5 години преди това, аз не можех и да си помисля за това. Отново - защо?

На билото на Стара планина
На билото на Стара планина

Отново кратко ще отговоря: Дългогодишна дископатия, която ме измъчваше и не ми даваше възможност да сторя това. Със всяка година това се задълбочаваше и кризите ставаха все по-чести, по-силни и по-дълготрайни. (само който има подобен проблем, може да ме разбере, за какво говоря..) И така, до пареза на десния крак и всякакви надежди изчезнаха, защото не можех да кача две стъпала, а камо ли да мечтая за повече. А всичко започна, когато бях много млада и това съпътстваше всичките ми дни. Надеждата нямах, защото, кой с каквото не ми беше казал не съм се мазала и пила, но резултат никакъв. Болници, инжекции, физиотерапия,бани, цялата традиционна и нетрадиционна медицина през всичките тези 40 години, не ми помагаха. Да, те облекчаваха до някаква степен състоянието ми, но решаване на проблема в по-големи граници, не се получаваше.Това, което днес го пиша със сигурност ще го прочетат хора, които ме познават отдавна и знаят този период от моя живот. Знаят, че това ме измъчваше много и аз не преставах да търся начин, да подобря състоянието си. Аз много исках да мога да ходя на висок ток и да изглеждам добре, да ходя на разходка из красивия ни Балкан, да пътешествам по света  и да се радвам на движението. И точно когато си мислех, че няма да има промяна - дойде Светлината! В началото, кратки разходки, после до ,,Сучурум – красивия ни водопад в Карлово. После, после…приятелки настояваха, да опитам и по-нагоре.. Нямах увереност, нямах кураж и не бях убедена, че мога и повече. Но…всичко се случваше стъпка по стъпка, до деня , запечатан на тази снимка. Ето за това съм горда и днес с постижението ми. Ако искате да знаете кое ми помогна, да променя състоянието ми, пишете. С удоволствие ще ви разкажа.

Никога не трябва да се предавате! Винаги има изход!

Споделих с много обич за вас, Пепа Игнатова, GSM: 088 9433 668

 

#болки в кръста #парене в очите
Аз съм Красимир, на 37 години от Свищов. По образование/професия съм заварчик. Поради характера на работата ми, още на 25 години ми започнаха проблеми с кръста и очите. Старал съм се да си помогна, правих масажи, гимнастика, слагах капки в очите, но ефектът беше слаб и временен. Почти непрекъснато ме болеше кръстът, а очите ми пареха и сърбяха. Преди 10 месеца започнах да пия 5 флакона на Вижън от Класическата серия и само след месец тези проблеми изчезнаха и досега не ме безпокоят, въпреки, че продължавам да работя същото. Благодаря на човека, който ми разказа за Вижън

 

#други ползи  #доходи

Аз съм Пламен, на 49 години, от Перник. По професия съм машинист. Преди 4 месеца се регистрирах в Сессия и започнах да ползвам продуктите на Вижън. Получих много добри резултати и започнах да споделям това с близките си и познатите си. Много от тях направиха като мен. И за 4 месеца съм спечелил 340 лева от групата си, а от продажби на 3 пъти за по 30 минути, съм печелил по 80 лева. Доволен съм! БИЗНЕС НА СЪВСЕМ НОВ ЧОВЕК: Аз съм Иван, на 35 години, от Казанлък. Учител съм. Реших да се включа в Компания Вижън, защото ми харесва философията й - да си по-здрав и да печелиш пари и да помагаш и на другите хора за също.

 

ДЕТСКО ЗДРАВЕ

#детско здраве #хистамин 

За освобождаване и извеждане на #хистамина от тялото са нужни редица #нутриенти, които стимулират производството на #ензими, които да помогнат този процес да се #стартира. По този начин се редуцират нивата на хистамина и се регулират неприятните алергични реакции.
👍Често през пролетта по ред причини, организма не успява да разгради #хистамина и неговите нива се увеличава, което води до 👌#възпалителни процеси и 👌#алергични реакции.
👍Много често по подобие на високото кръвно налягане, в заблудата си хората търсят начин и търсят „онова” „вълшебно” хапче, което ще свали хистамина,ще облекчи алергичните реакции, ще даде ремисия на автоимунните заболявания и всичко ще бъде наред.Това е заблуда и абсолютно неправилен подход към здравето на човек, а още повече, към здравето на дете.
❤️Истината е една: ❤️Това не решава проблема, защото за да има висок хистамин и организма не може да се справи сам, това означава едно, единствено нещо. Има причина, поради която има висок хистамин и правилния подход е да се намери начин, да се повлияе на причината, поради която има този висок хистамин. Когато се повлияе на причината, хистамина сам ще си дойде в границите, а това ще се отрази и на общото състояние.

 

Оксана Видова: Резултат по АУТИЗЪМ!
Добър ден, споделям резултатите на най-големия ми син. От раждането си израснал затворено, болезнено дете. След две години започват да подозират аутизъм, по-късно потвърден. Липсата на реч, натрапчивите движения, нарушенията на съня, селективността на храната ядеха само тестени изделия и хляб, умствена изостаналост към психичните проблеми, проблеми с неврологичния хидроцефен синдром, вътречерепно налягане, главоболие, диатеза с кора, цяла питейна вода с тежки заболявания, чревни инфекции , язви по тялото. Където просто не отидохме за някои лекари, професори и клиники. Уважаван московски лекар ми каза едно момиче да роди втори, нищо няма да се случи с това. Когато Артьом беше на три години, научих за продуктите на Вижен, започнах като младши, първият месец беше диатеза, след това те свързваха антиоксидант, детоксикация, пакс и се случи чудо! Детето престана да се разболява, се интересува от външния свят, обсесивните движения на страховете си отиваха, неврологичните проблеми бяха напълно разрешени, което беше потвърдено от диагностиката. Днес Артем е на 20 години, физически здрав, интелектът му е нормален. Той не започна да говори, но чете на глас! Това е невероятно. Контакт с други хора, напълно адекватен! И да, родих още две, но не за отчаяние, а за радост! Имам много клиенти на деца с психични разстройства, аутистично поведение, те се хранят с продукти от много години, динамично наблюдавам, резултатите се подобряват❤️❤️❤️!
❤️Когато подхода е правилен, то резултата няма да бъде ,,просто да се почувства човек по-добре”, а така ще върви към оздравяване и качване нивото на здравето на много по-високо ниво.Какво означава това? Какво е нужно да се направи?
Отговора дава Д-р Стенли Бас в неговата статия, но казано с две изречения, трябва:
- ❤️да се изчистят токсините, отровите и шлаките от организма на клетъчно ниво.и в кръста #парене в очите

КРАСОТА И ВЪНШЕН ВИД

#ЛивЛон #здраве #красота #резултат #преимущества #състав

Пепа Игнатова:  Използвам Ливлон и само след седмица при разходка усетих, че изведнъж погледа ми стана ясен, бистър, и ми стана леко. Това е първото, което забелязах. След месец, видях подобрение в лицето си - бръчките бяха станали не толкова дълбоки , а лицето ми излъчваше свежест. Чувствах се с много повече енергия и ми беше някак леко и приятно.

Преимущества на LiveLon’+ Vision
Съставките в комплекса LiveLon „+ имат синергичен ефект върху всички органи и тъкани.
Убихинол, ресвератрол, селенометионин и хлорофил – мощни природни антиоксиданти, които са в състава на LivеLon +, възприпятстват стареенето (анти-стареене на тялото), запазват еластичността на кожата, предпазват от свободните радикали.
Екстракт от зелен чай, астаксантин, ликопин съдържа каротеноиди, мощен антиоксидант, който защитава тялото от оксидативен стрес, предотвратява фотостареене на кожата, намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и поддържа здравето на очите.
Екстракти от Ягода Acai и амарант за забавяне процеса на стареене, уплътняване стените на кръвоносните съдове и намаляване на тяхната чупливост, защитават клетъчната ДНК, понижават нивото на холестерола в кръвта. Бори се с възрастовите изменения на организма, модулира имунитета, регенерира тъканта и мускулите, тонизира и зарежда с енергия. Действа за сваляне на излишните килограми, защ

Бори се с възрастовите изменения на организма, модулира имунитета, регенерира тъканта и мускулите, тонизира и зарежда с енергия. Действа за сваляне на излишните килограми, защитава очите.
Способства за унищожаване на раковите клетки и облекчение на страничните ефекти от лечението на рака, защитава ДНК на клетките,
Усилва изработката на колаген, овлажнява кожата, понижава лошия хорестерол, стимулира дейността на сърцето, защитава сърдечно съдовата система, извежда шлаките и токсините, защитава при работа с компютър.
Въстановява запасите от енергия,неутрализира свободните радикали, агент при заболявания на кръвта, урология, гинекология,онкология, блокира нови образувания, агент при мотация на ДНК, важен не само за бъдещите майки.
Насочен в борбата с остеопорозато и целулита, грижи се за хормоните при жената и лек климакс. Увеличава активността на половите клетки, подобрява съня, нормализира апетита, подобрява настроението.
Комплекса ЛивЛон+ способства за подмладяването на целия организъм и в частност на кожата. В една балансирана формула LivеLon ‘+ включва 10 от най-мощните антиоксиданти, които имат механизъм на каскадно действие.

Съставки: екстракт от Асай, екстракт от зелен чай, хлорофил, екстракт от амарант, ресвератрол, кверцетин, Коензим Q, астаксантин, ликопин, L-селенометионин.

ЛивЛон+ оказва комплексен синергичен ефект върху всички органи и тъкани, стимулира естественото подмладяване на организма, борейки се с външни признаци на стареене и предпазва от вредните ултра

 

Пепа Игнатова, [26.03.19 17:27]
Пепа Игнатова, [26.03.19 17:23]
Приятели, днес ви представям един уникален продукт по своя състав и въздействие на организма - ЛивЛон ( Живей дълго)!👍👍👍 След дълго отсъствие, от вчера вече го има в европейския магазин и може да се купува. 😳Прекрасен продукт и ви го препоръчвам, да го опознаете , да го използвате и да го препоръчвате. 🚀🚀Няма да скрия, че печалбата от този продукт е много, ама много добра. :)🚀🚀🚀 С него може да направите така, че за вас, той да бъде изцяло безплатен. 🚀🚀🚀КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА?😳⭐️

РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ

Възвръщане на здравето с  Vision- Project V!

Резултати от ползване на продуктите на компания Vision-Project V в Карлово.

 

 

Пепа ИгнатоваПепа Игнатова – 64,Карлово 

Е-мейл: pepiignatova@abv.bg

0889433668; 033594990

Проблем: Болно гърло и гнойни сливици.Бързо разболяване от грип и настинки.

Продукти: Цялата гама от класическата серия + DG

Резултат:   Ползвам продуктите повече от 4 години. Подобрение почувствах още на първия месец, но това лято резултта е впечатляващ. Аз спя при отворена врата към балкона през цялата нощ. И всяка сутрин с задоволство установявам,че нищо не ме боли и съм здрава. Разбирате ли какво удоволствие е това? Нося две гривни, мъжка и дамска.Имам спокоен и дълбок сън. Наспивам се бързо, имам енергия и тонус през целия ден.

 

 

Пепа ИгнатоваПепа Игнатова – 64 г.,Карлово

Е-мейл: pepiignatova@abv.bg

0889433668,  033594990

Проблем: Чупливи нокти, и тъмно кафяви петна по двете ми ръце, които ставаха все повече и все по-големи и тъмни. Това ми създаваше дискомфорт и притеснение, защото аз обичам красивите ръце.

Продукти: Цялата гама класическа серия + ДиАйГард нано + Д4Х + Гранатин Q10 + Нейчер тен + Гел Милениум.

Резултат: Снимката не е от самото начало, а много по-късно от ползване на продуктите, но Гел Милениум започнах по три пъти на ден и само след месец, резултата е видим.

 

Пепа ИгнатоваПепа Игнатова – 64 г.,Карлово

Е-мейл: pepiignatova@abv.bg

0889433668, 033594990

Проблем: Дископатия от 20 годишна и пареза на десния крак.

Продукти: Цялата гама от класическата серия + ДиАйГард нано + А4Х + ГранатинQ10 +Нейчер тен + ВС + АС + EnjoyNT БАД + EnjoyNT  Харпаго Гел

Резултат: Нямам кризи, ходя по 5-10 км на ден и нямам никакви проблеми.От както палзвям продуктите не ползвам никакви лекарства. Когато усетя, че може да имам проблем, просто пия повече продукти. Моя проблем беше докато се науча да ползвам продуктите за моето здраве, красота, тонус и енергия. Сега това не ми е проблем.

 

Пепа Игнатова  Пепа Игнатова,65г., Карлово

Сега ще  споделя моя резултат: Ползвам ЛивЛон / LV/вече 25 дни, като вземам сутрин по две капсули. В началото забелязах прилив на енергия. Наспивах се бързо и се събуждах бодра и със много сила и желание за работа.  Увеличена работоспособност – работех без да усещам умора и напрежение от многото работа на компютъра. Имах желание да свърша толкова много неща, които бях отлагала с месеци. Много скоро на връщане от обичайната си сутришна разходка усетих впечатляващо, че погледа ми беше избистрен, а виждането беше станало толкова ясно  и отворено, че аз виждах  на 180 градуса  чисто всяко листо по дърветата, а чувството е неописуемо. Констатирах,  че виждам буквите ясно и мога да чета книга без очила. Впечатлена и щастлива съм  от резултата, който имам. Пробвайте. Наближава зимата, малкия ден с по-голяма част от тъмнина, което ни депресира и понижава настроението ни. Нужна ни е повече енергия и тонус, нужна е повече подкрепа на имунитета за защита от настинки, грип и други болести. Не чакайте това да се случи и да търсите изход. ЛивЛон се справя успешно със всичко това. Просто пробвайте и ще се убедите сами, както направих аз. Ако вече се питате как, лесно е - използвай връзката:

 

Атанас ИгнатовиАтанас Игнатов – 63 г, Карлово.

Е-мейл: ignatov_1949@abv.bg

0876694990,  033594990

Проблем: След удряне от едно падане, започна събиране на вода в коляното на десния крак. Всеки път доктора ми правеше пункций, инжектираше антибиотици. След известно време проблема пак се появяваше. Проблема се появи отново и след операция във видна наша клиника. Становището на професор от клиниката в Горна баня беше, отново операция.

Продукти: Цялата класическа серия  +  увеличена доза АнтиоксДетокс + ДиАйГард нано + Купер + Урсул .

Резултат: Проблема се реши, операция не беше нужна и вече втора година нямам проблеми.

Нося гривната с удоволствие, защото тя ми дава спокойствие, енергия, наспивам се бързо, а когато нещо ми боли, я слагам на местото. Нося я постоянно.

 

Атанас Христов – 64 г, Карлово, 0876694990

Е-мейл: ignatov_1949@abv.bg

 Проблем: Фисула и хемороиди от много години. По традиционен начин проблема се решаваше моментно, но не и трайно.

Продукти: Цялата гама от класическата серия + увеличена доза от Детокс + ДиАйГард нано + Купер + Урсул + Мега + Д4Х .

Резултат: Проблема вече не съществува.

 

Божилка 13  Аз съм Божилка  Динкова от Сара Загора, вече на 67 години.

 С медицинско образование и 37 години стаж като медицинска сестра. Преди да навърша 60г, започнаха проблемите с лявото ми коляно. По-късно се установи, че имам износени лява колянна и дясна тазобедрена става до кост. Традиционната медицина ми предложи смяна на ставите, което щеше да ми струва 8 000 лв., но аз ги нямах и търсех други не традиционни начини, за да реша проблема и намаля болките.

Преди година започнах да пия продуктите на Vision. Скоро се почувствах по-добре, но не достатъчно. От два месеца ползвам усилена програма – Антиокс, Детокс, Пакс, Свелтформ, Мега, Енджой НТ, ВеноСтронг, Лайфпак Джуниор и само след месец  усетих сериозно подобрение, а след  два месеца вече ходя без бастун по равното, ползвам го само, когато се качвам по стълби. Това ми дава сили и вяра, че това е възможността както за мен, така и за всички хора, които имат подобни проблеми и които също като мен търсят не традиционни начини да се справят с проблема.

Йотка Халачева  Киста на гърдата,с определен ден за операция в  Онкологията Пловдив,с два кейса от продуктите за 1месец.Три дни преди операцията ,реших да отида директно в Онкологията в София и доцент Говедаров ,каза ти не си за операция,от тогава се наблюдавам всяка година.Благодаря на БОг просто съм добре. Това беше в януари 2005 година и операцията ми беше за 15.03.2005г.

 

 

Иванка Нешева – 70 г.,клиент, Карлово.

Проблем: Безсъние. Заспива за час-два и се събужда и бодърства до сутринта.

Продукти: Антиокс + Пакс – сутрин и вечер по 1 капсула.

Резултат: Спи спокойно през цялата нощ.

 

ЛилиЛили Делевска - 48г, Карлово- 0887800570

Проблем: Цистит

Продукти: АйСиБери +класика

Резултат:Още след първата капсула усетих успокоение на болката.След 5-тата, нямах болки. След месец прием, очаквам проблема да бъде решен окончателно и да забравя за цистита. Това очаквам благодарение на АйСиБери.

 

Митьо ПетровМитьо Петров 48г, Карлово – 0877467271

E-mail: mitio_petrov@abv.bg

Проблем : Счупен втори поясен прешлен през 1999г.

Решение: Започнах да ползвам  класическата серия от продуктите на Вижън + от 2003 г и само след една година, от 2004 година, да сега редовно всяка година се хвърлям в реката на Богоявление за кръста, без значение колко е студено. Нямам никакви проблеми след това, както и с товарене и разтоварване на тежки неща. Продължавам да ползвам продуктите за профилактика и се чувствам супер.

 

Мария Петрова 10 г, Карлово, дъщеря на Митьо Петров

Проблем: Кривогледство по рождение. Редовен прием на продуктите на Вижън  класик хит +, подобряване на имунитета и като страничен ефект, изчезна кривогледството.

 

Петя Петрова – 12г, Карлово, дъщеря на Митьо Петров

Проблем: Мозъчно увреждане и белодробни проблеми от рождение. От 2002 г., пие витаминно-минерлните комплекси на Вижън класик хит +. От тогава не се е разболявала, не ползва лекарства. Нормално дете, с отличен успех в училище, свири на пияно.

 

Радка Нешева 64г, Карлово - 0878496593

Проблем: Шум в главата от много години. Лекаря ми изписваше лекарства, които ми даваха спокойствие докато ги пия, но ката ги спра, отново вървях като пияна, защото не трябваше да ги пия постоянно. Аз съм с  един бъбрек и за мен е много важно да знам, какво е състоянието ми и да се грижа за него.

Резултат: Започнах да приемам Антиокс + Пакс+ Нутримакс++ и шумът, изчезна. Заедно с това ми се подобриха резултатите от изследване на бъбрека, които показваха наличие на бактерии. Без да вземам лекарствата, които доктора ми предписа.Сега вече знам, имам ли проблем - натуралните добавки на Вижън ми е спасението. Натурални и безопасни те дават резултат.Пия ги за профилактика и се чувствам защитена.Щастлива съм, че разбрах а тях и взех решение да ги ползвам. Доверих се на човека, който ми разказа и не сгреших.