Бизнес

НОВ способ за Бизнес в Интернет. Нужно ли ти е това на теб?

Ново поколение соц. мрежа

НОВ СПОСОБ за Бизнес в Интернет! Нужно ли е това на теб?

Защо все не успяваме, а толкова много го искаме?

!!!!! Сега аз ще ви разкажа за нашето предложение, за един НОВ СПОСОБ за бизнес в интернет, за това, с което ние се занимаваме и ако вие имате интерес, ще поговорим подробно. Ако нямате интерес, ще приключим до тук.

Аз този способ за Бизнес съм го изучила и прецених, че това е нещото, което искам да използвам и с което искам да се занимавам. Взех решение и в процес на изучаване този способ в рамките на 2 месеца, към мен се присъединиха повече от 20 човека, които искаха да знаят как и те могат да го използват. Моят бизнес се разрасна и аз след година планирам да заработя 1000 евро повече от сегашният ми доход.

Какво представлява този нов способ?

Казано с една дума, той се нарича SESSIA! Един мащабен проект, който се намира във вашият смартфон. Нямате търпение да разберете повече за това чудо?  Цялата информация е ТУК: https://u.to/3_JOFA

3-те прости стъпки в света на най-новите технологии

  1. Инсталирайте си Sessia на Вашият смартфон, като използвате вашият телефонен номер
  2. Потвърдете номера си с КОД, който ви изпраща Сесия на съобщение.
  3. Напишете ID garant – ECV-441318 и попълнете някой ваши данни. Това е всичко.

Вече имате достъп до цялата информация. Три безплатни урока ще ви въведат в основите на това приложение, а долу, най-отляво в „Лента” ще може да проследите информация, която пристига ежедневно, която е актуална и полезна.

Вие ще имате достъп до цялата информация и така може да разберете как Сесия може да бъде полезна и на вас, как Вие може да използвате Сесия за Вашият бизнес или да създадете ваш бизнес от нулата, който да се разрасне толкова бързо, колкото на вас ви се иска, според вашите усилия и действия.

 

Красота, стил, наслада... Новият дизайн на сайта Sessia няма да остане безразличен дори и най-претенциозният естет. Ако търсите много полезна информация, искате да разберете как работи приложението, какви са ползите от бизнеса и какво медиите пишат за нас, и това ще разберете точно тук!

 

До входа на профила Ви и иконата за включване на звука, можете да изберете езика: руски, английски или виетнамски. Може би с течение на времето ще има и други езици, защото нашата компания непрекъснато расте.

 

В горната част на главната страница виждате четири раздела: "За бизнес", "За клиенти", "Блокхайн" и "Kickers". Нека да започнем с първата секция. Има видео презентация Sessia-business. Не забравяйте да го гледате, ако все още не сте го виждали!

 

Една и половина минути - и няма да имате никакви въпроси относно начина на функциониране на бизнес сесията, какви са полезните разлики между нашия пазар, как се натрупват парични суми и защо можете сериозно да спестите реклама, без да губите продажби.

 

Решихме, че визуалното съдържание е най-лесният за четене и спестява време, така че в раздела "За клиентите" поставяхме видео, в което кратко говорихме как социалната мрежа от ново поколение, сесия, променя живота.

 

Между другото, обърнете внимание: независимо от страницата, която посещавате, има връзки към Google Play и AppStore навсякъде: изтеглянето и инсталирането на приложението ни не е трудно дори за човек, който е далеч от ИТ сферата. Забележка: на страницата на клиента има връзки към клиентската версия на приложението; на страницата за бизнес връзки към бизнес версията.

 

Давай напред? Третият раздел "Blockchain": Тук се настанихме на първата система за обратно изкупуване в света, базирана на децентрализирано съхранение на информация. Силно препоръчваме на онези от вас, които сериозно възнамеряват да свържат живота ви със сесията, да прочетете Бялата книга. Да, обемът не е малък, но повярвайте ми, много въпроси ще изчезнат сами!

 

Ако нямате време да разгледате подробностите на ICO Sessia и да се потопите в изчисляването на разходите за ритници въз основа на Community Flow Model, , ние подготвихме за посетителите на сайта няколко живи видеоклипа, които можете да видите и вие, скъпи партньори!

 

Не на последно място - раздел "Kickers". Само преди няколко дни с гордост ви информирахме, че KICKVARD, международен образователен проект, специализиран в блокчейн- технология, стартира. Преди няколко месеца изглеждаше като несбъдната  мечта, но сега първите ученици вече започнаха да потъват в тънкостите на нова професия. И ние вярваме - те ще успеят 🙂

 

Елате, вижте, слушайте, прочетете и се присъединете към нашия екип! Тук всеки определено ще намери своя собствена - било то сочна парична помощ, нов бизнес, лоялен клиент или година на обучение в уникален университет. Гарантираме: новият сайт на сесията няма да остави никой безразличен.

 

Ние не планираме да почиваме на лаврите си и в близко бъдеще нашите разработчици ще пуснат новинарска секция и в зависимост от избрания език те ще бъдат излъчвани директно от лентата на сесиите: винаги ще сте наясно и ще бъдем в контакт.

 

И както винаги – черешката на  тортата! Много скоро, на главната страница на сайта ще публикуваме видеоклип, в който нашият президент Нарек Сираканян ще разкаже защо Сесия е бъдещето и ние всички сме не само партньори, а едно семейство. Семейство от свободни, здрави и щастливи хора.

Добре дошли! Сесия прави бизнеса умен!

Очакваме ви в нашият екип: https://u.to/3_JOFA

Заедно е по-лесно и по-весело!!!

сподели бутон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *