Новини

   

 НОВО! 
Автомобилна програма от Вижън - Vision!

 

 

1. Hyundai Sоlaris
https://youtu.be/OZlKlXjDrLc

 Solaric +Rav4

2. TOYOTA RAV4
https://youtu.be/9cujb7EwupY

 

Днес Vision подарява безплатен автомобил на своите партньори и възможност, да си изберат автомобила, която марка и класа те самите харесват и искат да имат!

Научете повече......

 

 

 

 

НОВО!   Vision Bio-in  - Програма, която няма аналог в света!

 

Купи  Bio-In - Биоин в цяла България!

Вижте това:  

https://yadi.sk/i/M-lDnZHifvrLK

Днес, компания Vision предлага в своя асортимент различни програми пробиотик Био-ин, както и поединично закупени отделни програми, които сами може да изберете и съчетаете, според вашите нужди, желания и възможности. Разгледайте ги в магазина, в сайта или се обадете и направете Вашата консултация съвсем безплатно - 0889433668

 

На Вашето внимание по-долу, 4-месечна програма Био-ин, която на практика е една чудо в областта на здравето.

BIo-In (Биоин) - 120 дневна програма, която възстановява Микробиома на човека. Уникалността на програмата се заключава в това, че човек може да я персонализира според своите нужди и потребности.

 

Цел на програмата Bio-ин:

 • Да укрепи здравето и да продължи по естествен начин живота на човека.

 • Да удължи младостта и забави процесите на стареене.

 Bio-В програмата се предвижда физическо подмладяване на организма, повишена имунна защита, възстановяване на микрофлората, подобряване на процесите на самоконтрол и свързаните с тях системи на стомашно-чревния тракт. Подобрена система за контрол на тялото, за контрол на нервната система и забавя процеса на стареене, колкото е възможно.
Благодарение на Bio-In, вие не може да се страхувате от заболявания като болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер и други проблеми, свързани с възрастта. Вие ще помогнете за предотвратяване на развитието на хронични заболявания и цялостно подобряване на тяхното здраве и качество на живот.

 http://bit.ly/1z9SNOT

Свойства на програмата  Bio-In (биоин)
 • Унищожава лошите бактерии и гъбички
 • Възстановява и укрепва имунитета
 • Изчиства тежките метали и токсините
 • Възстановява и подобрява храносмилането, премахва поддуването на стомаха и други нежелани проблеми.
 • Подтиска алергиите
 • Повишава усвояемостта на полезните вещества.
 • Контролира количеството на хорестерало в организма
 • Помага дза хармонично и емоционално състояние на организма и дава прилив на енергия през целия ден.
 • Възстановява естествения алкално-кисел баланс в организма.
 • Забавя процеса на стареене.
 

 

 

Програмата  Bio-IN - ново поколение 5 пробиотик на помощ на големия човек ... с малко бактерии.

Бактерии – това са онези граждани, които живеят в страната, наречена Човек, и тяхното качество зависи здравето и просперитета на тази държава - Човек.

Програма  Bio- IN -внася в човешкото тяло, специално подбрани и съхранени максимално активни бактерии. Това са  пробиотици - микроорганизми, които възстановяват баланса на микрофлората и пребиотици - които са храна за пробиотиците и да им помогне да растат. По този начин, има добър растеж на добри бактерии в организма и тяхното преобладаване над вредните бактерии. Пробиотици и пребиотици, които са затворени в специални хранителни съставки, наречени синбиотици - това е,  синергии нелинейно увеличаване на съвместни действия.

Bio-In(биоин) програмата се състои от осем етапа.

 

Както вече споменахме, за да завърши целия цикъл изисква 120 дни. 120дни - е приблизителна продължителност на живота на червените кръвни клетки - еритроцити. Това означава период на подновяване на кръвта - главния конвейер както на полезни  така и вредни вещества в организма.

Всеки етап от програмата Bio-in изпълнява своя функция, последователно укрепва организма и го подготвя към следващият етап.

1- ви етап ,,Дайджестико” – изчиства и подготвя червата към прием на програмата.

Преди да започнат обновяването е необходимо максимално да изчистим организма от шлаките и да подготвим храносмилателната система към употребата и правилно усвояване на синбиотици. В хода на този етап се спира размножаването на патогенните бактерии и гъбички, извеждат се токсините, стимулира се моторната функция на червата, подобрява се работата на черния дроб, жлъчката…

Препарата е поместен в капсули и в блистери ,,alu-alu”. Това е технология при която блистерите са сътвавени от два слоя алуминиево фолио и добре защитават продукта от влага и светлина. Дайджесико се приема по следната схема:  3 дни – 3 пъти на ден., 3 дни – 2 пъти на ден., 3 дни – един път на ден. Тази програма е необходима защото в началото организма има нужда от усилено въздействие, защото той е замърсен. След това се намалява дозата защото изчистения организма става по-чувствителен.

2 - ри  ЕТАП

Програмата се персонализира. Функционалните пробиотици се разделят на два типа – за ЖЕНИ

и за МЪЖЕ.

Техните компоненти оказват специфическо положително въздействие на половата система при мъжете и при жените, за хормонален баланс. Възстановяват и поддържат емоционалното самочувствие, премахват неприятните  усещания.

III ЕТАП

,,КОБИОТИК” – основан на приема на хранителни ферменти, които превръщат храната в хранителни вещества, за да помогнат на полезните бактерии да укрепят червата.

Кобиотици – това са хранителни елементи, витамини и минерали, необходими за полезните , добри бактерии на човека и за неговата жизнедеятелност. С тях се хранят полезните бактерии, при което стимулират усвояването им в червата.

4- ти етап

Програмата продължава да се персонализира

Функционалните синбиотици в този етап се делят на 4 типа и отговарят на специфичните нужди на всеки организъм. Вие ще трябва да изберете един от 4-те комплекта специални функционални синбиотици, в зависимост от личните потребности и проблеми на вашия организъм – (насочени към ставните проблеми, дихателната система,алергии,зъбите и т.н.)

 

5 - ти ЕТАП

Отново се повтаря приема на хранителни екземи - Кобиотици.

Това е необходимо за да се потвърди достигнатият до момента резултат. Кобиотиците помагат на организма добре да усвояват синбиотиците, усилват тяхното действие и съхраняват добрите, полезните бактерии в червата.

В течение на 120 дни програмата в този етап се повтаря 3 пъти., за да се закрепят тези специални бактерии, да се усвоят и да се постигне по-дълготраен ефект.

6- ти ЕТАП

На този етап е необходимо да изберете още един комплект функционални синбиотици от 3-те останали(етап 4), създадени специално да удовлетворят персоналните потребности на всеки организъм.

7-ми ЕТАП

Необходимо е отново да се повтори курса на ,,Кобиотик”.

8 - ми ЕТАП – ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН

е представен от комплекси витамини и минерали!

Със завършването на програмата микрофлората в организма се възстановява, укрепва имунитета,подобрява се храносмилането и общото състояние на организма. Положителният ефект остава за дълго.

Всеки човек иска не само да се чувства добре и в хармония, но иска и да живее по-дълго. Комплекса BIO-IN притежава уникален ефект, който няма аналог в света сред препаратите от този клас. Комплекса съществено забавя процеса на стареене на организма на клетъчно ниво.

Учените твърдят, че  5 години използване на пробиотици два пъти в годината, намаляват използването на лекарства 80% и на практика, организма престава да старее.

Уникалността на програмата  Bio-In (Биоин)

 • Това е пето поколение пробиотик. Тук е използвано уникално решение - КРИОЗАЩИТА.
 • Програмата Биоин е разчетена на 120 дни и включва 8 етапа, всеки от който допълва предишния.
 • Биоин е персонализирана програма и всеки може да избере най-подходящата за себе си, според нуждите и целите си.
 • В състава на биоин влизат 4 рода и 14 вида различни бактерии, общото количество на които не превишана колонии от 150 милиарда живи, устойчиви на агресивната среда и защитават пробиотиците до самия край на госност на програмата.

BIO-IN - ново поколение пробиотик  

Създаване на програмата Bio-In Vision

 • Програмата Bio-In Vision е създаден на основа и в съответствие международните стандарти GMP, ISO9001, HACCP и ISO 22000, които съответстват на всички предприятия, които са включени в системата на производство на продукта.
 • Продукцията е разработена в научно-изследователската лаборатория  DEM4 Vision, заедно с големия европейски концерн  "Arkopharma" Франция и "Nutripharma" Ирландия. 
 • Сорен Томсен, президент компании BioCare Copenhagen ApS - отговаря за специалната изработка и опаковка на микроорганизмите влизащи в състава на програмата  Bio-In.
 • Джеспер Гантцел, изпълнителен директор на компания BioCare Copenhagen ApS - Ръководител на екипа, който създава формулата на продуктите на програмата  Bio-In.
Само общата работа на много учени е била възможна , за създаването на такава уникална програма.

   

Стандарти на производство и кочество на Биоин Bio-In
 
 
 

Програма  Bio-In БиоИн Vision включва в състава си -

 
четете:
 
Купи  Vision Bio-In (Биоин) Вижън Вижен Визион с доставка из цяла България
Програма  Bio-In Vision, Вижън, Вижион, Визион, Вижен, Вижън пробиотици
Био Ин програма  Bio-In Vision ПРОГРАМА Vision Bio-In (Вижион,Визион,Вижън, Вижен) пробиотик, пребиотик, синбиотик,кобиотик в Карлово, Пловдив, София, България.