Козметика

НОВАТА КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ VISION SKINCARE!

 

SkinCare Vision – революция в козметиката!  
Vision Skin Care козметика за лице
Vision Skin Care козметика за лице

Vision Skincare¹ е новата антивъзрастова козметична линия, имаща благотворен ефект върху състоянието на кожата ви. Тя е разработена да се бори с причините и последствията от възрастовите промени. Продуктите от линията Vision Skincare защитават от негативното въздействие на околната среда, УВ-лъчите и свободните радикали, изглаждат бръчките, стимулират изработката на колаген и еластин, повишават еластичността на кожата, възстановяват естественият цвят, овлажняват и подхранват с всички необходими вещества.

Състав

Продуктите от линията Vision Skincare съчетават съставки с ярко изразен антивъзрастов ефект – растителни стволови клетки, пептиди, епидермален фактор на растежа, и се произвеждат с уникалната технология Ultradense®. Всички продукти от новата козметична линия съдържат растителни клетки PhytoCellTec™ nunatak®, които играят ключова роля в борбата с процесите на стареене на кожата. Растителните стволови клетки имат епигенетични фактори, подобни на човешките стволови клетки. Правилният им прием има благотворно влияние на жизнеспособността и правилната работа на кожните стволови клетки.

Технология

Технологията Ultradense® е създадена и патентована от компания VISION и позволява да се произвеждат емулсии за козметичните продукти, използвайки ултразвук. Това позволява разбиването на крем-емулсията до най-малки наночастици, които са способни да проникнат в най-дълбоките слоеве на кожата. Епидермалният фактор на растежа (ЕФР) стимулира растежа и възстановяването на клетките, както и способства увеличаването на броя им за обновяване на кожата.

Резултати

ЕФР подобрява външния вид и еластичността на кожата, а също така способства предотвратяването на негативното влияние на слънчевите лъчи, помага да се запази овала на лицето и да се намалят бръчките. Продуктите от линията Vision Skincare са подсилени с биопептиди, които способстват блокирането на мускулните съкращения, предотвратяват появата на бръчки, благотворно влияят на структурата на кожата, подобряват нейната еластичност и цвят.

Козметика за лице  антиейдж
Козметика за лице антиейдж

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ПЪРВИ ОТ ПРЕДИМСТВАТА НА НОВАТА КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ VISION SKINCARE!  

Повече за козметичната линия VisionSkinCare ТУК!

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите безплатна консултация за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *