Uncategorized

Най-добрата идея за красива коса

Шевитон – естествена красота на косата

Здравето като цяло и добрият тонус на организма са задължително условие за красива коса. 
Косата (както и ноктите) е рогово образование. Тя е лишена от кръвоносни съдове и нерви и представлява мъртва тъкан. Косата расте само под кожата и точно от там трябва да получава всички необходими хранителни вещества. Когато ги получава, тя става здрава и блестяща.

Спомнете си литературата и класическата живопис: всеки уважаващ себе си художник, писател и поет, възпяващ женската красота, задължително извежда на преден план разкошната коса. Гарваново черни или златисти къдрици, руси, кестеняви, огнени, косите вдъхновяват, окриляват и подлудяват.

Какво обича косата

 Като цяло, косата обича същите неща, които обича и тялото на всеки от нас. Най-общо това е пълноценно подхранване, здравословен начин на живот, физическа активност, правилен избор на витамини, минерали и микроелементи, липса на вредни навици. Това е повече от обяснимо, ако си спомним, че косата не е самостоятелен орган. Косата (както и ноктите) е рогово образование. Тя е лишена от кръвоносни съдове и нерви и представлява мъртва тъкан. Косата расте само под кожата и точно от там трябва да получава всички необходими хранителни вещества. Когато ги получава, тя става здрава и блестяща, ако ли не – изтънява и става безжизнена и особено склонна към чупливост. И така стигаме до извода, че здравето като цяло и добрият тонус на организма са задължително условие за красива коса.

 За да може косата да усети максималния ефект от здравословното хранене, здравословния начин на живот и подходящата грижа, компания Vision разработи уникално средство за коса и нокти.

 Шевитон ефективно предпазва космения фоликул, намалява окапването на косата и активизира нейния растеж. Активно подхранва косата отвътре, придава сила и блясък, дава обем и я сгъстява.

Успешно се справя с проблеми, като сухота и чупливост.

 Активни компоненти в Шевитон::

·     L-цистин (100 мг)

·     D, L-метионин (100 мг)

·     Цинк (11,89 мг)

·     Витамин B5 (5,50 мг)

·     Витамин B6 (1,79 мг)

·     Витамин В12 (1,50 мг)

·     Витамин H (0,07 мг)

Свойства:

–     Той е строителен материал за косата и ноктите, регулира растежа им и ги поддържа в здравословно състояние.

–     Предпазва от косопад и преждевременно побеляване.

–     Помага ефективно при суха, рядка, цъфтяща и изтъняла коса.

–     Предотвратява разрушаването на корените на косата и нокътната плочка.

–     Подобрява циркулацията на кръвта в кожата на главата

Предимства:

-Блокира негативното действие на свободните радикали, предотвратява разрушаването на косъма под въздействието на неблагоприятните фактори в околната среда, агресивните шампоани и боите за коса..

-Снабдява косата и ноктите с хранителни вещества в нужното количество и правилно съотношение.

-Комплексът от активни съставки прониква директно в космения фоликул, намалява ефективно косопада и активизира растежа й.

 Препоръчва се на:

Хора, които се грижат за външния си вид.

Хора, които искат да подобрят структурата на косата и ноктите си.

Хора, които имат проблем с косопада и плешивостта.

Хора, изпитващи недостиг на витамини и аминокиселини..

Използвам продукцията на Vision от 1998 година, реших много от проблемите си със здравето. Като краен ефект е начинът, по който изглеждам в момента. Хората, които не са ме виждали отдавна ми правят комплименти. Самата аз, когато се гледам в огледалото, изпитвам задоволство: косата ми стана гъста и блестяща (много ми помогна Шевитон); лицето ми изглежда обгрижено, добре поддържано; качеството на кожата не отстъпва на по-младите от мен жени. А аз съм на 68 години.

Людмила, Русия, Новокузнецк

 Аз с удоволствие ползвам козметиката на Vision, но особено ми харесват БАД на Vision. След няколко месеца употреба, имам невероятни резултати. Изключително съм доволна от Шевитон: след като започнах да го пия, ноктите ми станаха здрави и красиви.

Ирина Б., Русия, Бузулук

След почти двегодишно прекъсване, БАД за здраве и красота на ноктите и косата Шевитон от днес отново е в продажба в магазините на Vision Русия и Vision Europe! В скоро време Шевитон ще постъпи и в другите магазини на Vision.

КУПИ ЛЕСНО И БЪРЗО Шевитон на телефон: 0889 433 668 / 0888 219 287

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *