Мъжко здраве

Отзиви и резултати от използване на продуктите на Vision_Project V

#простата
Здравейте, исках да напиша за резултата, наскоро се обърнах към вас, че баща ми е на 80 години, притеснен е от #аденом на #простатата, страда от болка, задържане на урина, лекуван е повече от 20 години, не знам как да му помогна, защото всичко е направено, ефектът е много малко, Vision .., ..........., даден, на третия ден антиоксидант, #детокс, #пакс, #нутримакс, #мега, #купърс (хеп, С, разкрит също) #артиум, #урсул, #хром, #мистик , състоянието се подобри леко, болките намаляха, спряха да се инжектират, болкоуспокояващи, налягането намаля, за 10-ия ден той продължава да пие, апетитът му се подобри, той се чувства добре, състоянието му е задоволително, спи спокойно, благодарение на всички консултанти, Vision:+1::+1::+1:

 

Резултат написала Б.Дж. София: С компанияVision-Project V и уникалните и продуктисе запознах през септември 2012 година, когато на съпруга ми беше поставена страшната диагноза #рак на #гласните струни. Отказахме химио- и лъчетерапия и с големи дози /по 60 капсули дневно детокс и антиокс/ и цялата класическа серия за две години той си възстанови напълно здравето - без лекари. Продължава да приема добавките и до ден днешен.

Аз в грижите за него и за да има за него добавки не си позволявах да ги ползвам. Постепенно се озовах с #хипертония, #диабет тип 2 и тегло от 70 на 95 килограма. И тогава се появи мечтата ми за здраве и за мен. Започнах да приемам и аз добавките на Project V в два пъти завишени дози и резултатът не закъсня. Теглото ми се нормализира, овладях хипертонията и диабета. Сега и внуците приемат ежедневно детския комплекс.