Детско зравеЖенско здравеЗдравеКрасотапаразитифигура

Мултипротеинови коктейли PAPARAZZI

 

PAPARAZZI

Количеството протеини, мазнини и въглехидрати, които консумираме, не се отразяват само на това, как изглеждаме, но и как се чувстваме, нивото на умора и отслабване на имунитета. Дори и при балансирано хранене, обикновено тялото изпитва недостиг на различни видове белтъчини.

И все пак има решение, този недостиг да бъде попълнен!

Мултипротеиновите коктейли ПАПАРАЦЦИ са нов продукт от семейство протеиновите бестселъри.

Ексклузивно за Vision, френската лаборатория "Тraiding Pfint" разработи специален мултипротеинов комплекс, съдържащ 4 вида протеини с бърза, средна и ниска скорост на усвояване, имащи много висока биологична ценност, и перфектно балансиране на съдържащите се в него аминокиселини.

Биологичната ценност - това е процентът на усвоимите белтъчини. Колкото по-висок е този показател, толкова по-добре тялото преработва протеина. Комбинирането на различни видове протеини, подобряват биологичната стойност, тъй като отделните протеинови компоненти имат различен аминокиселинен профил. Нивото на усвояемост на тези продукти е много високо.

Комплексният протеин се явява практически универсален за всяка задача.

Протеиновата смес е добра алтернатива за замяна на храненето и съдържа идеален набор от аминокиселини, за да се осигури ефективно усвояване на смилаем протеин.

Папараци мулти-протеинови шейкове са обогатени с бял имперски женшен Bing Khan, повишаващи жизнените сили на организма.

В състава също така се съдържа комплекс от витамини: E, PP, A, B5, D3, B6, B1, B9, микроелементи биотин, цинк, манган и йод, подпомагащ поддържането на имунитета, красотата на косата и кожата, да поддържа нивото на желязо и функцията на щитовидната жлеза, а така също да дава енергия през целия ден. Комплексният протеин спомага за поддържането на здрави кости.

Мултипротеиновият коктейл съдържа само полезни компоненти за тялото ви без допълнителни калории. Те ще ви бъдат верен помощник в оформянето на тялото благодарение на екстракта от гуарана, който смалява усещането за глад и дава усещане за насищане.

Мангана в състава  спомага за подобряване на метаболизма, засягайки ензимите, които ускоряват разграждането на въглехидратите. А желязото и медта поддържат нивото на хемоглобина в кръвта.

Фибрите от акация са пребиотик - нормализират храносмилането, допринасящ за растежа на полезната микрофлора в червата.

Мултипротеинови коктейли са чудесни за сутрешни и вечерни приеми, между храненията, за да поддържат белтъчния баланс, преди тренировки, както и да заменят едно пълноценно хранене.

Мулти-протеиновите шейкове Папараци са представени в три вкуса: банан, кафе, диви плодове,което без съмнение, няма да ви омръзнат и ще внесът разнообразие в менюто ви.

Благодарение на своите размери и опаковки, коктейлите папараци са удобни да ги вземате със себе си на работа, при пътуване или пътешествие.

Коктейлите ще бъдат опаковани в кутии дойпак - специален тип гъвкава вакумна опаковка, която е пластмасова торбичка с дъно, което позволява опаковката в пълна форма да стои изправена.

Всяка опаковка съдържа 390 грама прах. Една опаковка е достатъчна за 15 дни, когато заменяте 1 хранене на ден.

Цената на една порция коктейл от 26 грама ще бъде около 5 лв, което е на цена еквивалентна на чаша кафе и несъмнено е по-евтино от обяд в кафене. Но в същото време е много по-полезно, защото съдържа точния баланс от белтъчини, въглехидрати и комплекс от витамини и минерали.

Активни съставки:

Мултипротеинов комплекс (соев протеин, суроватъчен протеин, калциев казеинат, концентриран млечен протеин), витамини Е, РР, А, В5, D3, В6, В1, В9, биотин, железен фумарат, цинков цитрат, манганов глюконат, , калиев йод, растителни масла, акациеви влакна, екстракт от гуарана, прах от бинг хан женшен.

Предимства на коктейлите от папараци:

- Мултипротеинов комплекс

- Подсилен с комплекс от витаминно и минерален;

- Ниско съдържание на въглехидрати ;

- Не съдържат захар

- Леко се приготвя;

- Продукта произведен във Франция;

- Удобно се носи със себе си

Мултипротеиновите коктейли Paparazzi - сега само в състава на LSP 300!

 

СКОРО, много скоро и в България! Може да заявите и да сте първите, които ще опитат тази напитка - много вкусна и много полезна на телефон: 0889 433 668/ 0888 219 287

 

#paparazzi #Visionpaparazzi #протеиновикоктейли #мултипротеиновикоктейли #шейковеpaparazzi

бутон за сайт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *