Бизнес

Моята история

Антоанета Игнатова

Здравейте,

Искам да ви разкажа моята история. Тя ще отнеме 2 мин, може да ви бъде полезна или просто интересна.

Казвам се Антоанета Игнатова. Работя като Генерален Мениджър към голяма туристическа компания. Обичам работата си  и за мен е удоволствие да работя с колегите и пртньорите си. Знаете как е по време на сезон – ако искаш да си на ниво и клиентите да са доволни и да се върнат отново следващата година, трябва всеотдайност. Аз държа всеки гост да се чувства като у дома си, да се чувства специален, а колектива да има респект и да е спокоен за работата и доходите си. Често младостта и забързаното ежедневие не ни позволява да се замислим за здравето. Аз също имах своите здравословни проблеми – лесно ме посещаваше грип и настинка, а имах и проблем с бъбреците и кризите бяха често мой спътник. Когато имаш много работа и задължения, срещи и пътувания, всяко заболяване  носи със себе си своите последици.  В един такъв момент, при който родителите ми бяха на почивка в хотела, в който бях  аз, се случиха няколко такива момента на бъбречни кризи, настинки… Мама идваше с мен до болницата където ми слагаха системи с часове седеше до главата ми и страдаше заедно с мен. Казват, че само майката преживява болките на детето си по същия начин, както то самото, без значение колко голямо е то. А аз непрекъснато се възхищавах на нейната сила и целеустременост. Имаше някаква жажда за знания и нужда да помага на хората около нея.

Мама беше специалист от Енергетиката, но от няколко години сътрудничеше на компания Vision. Много скоро всички в компанията познаваха Пепа Игнатова, като един лъчезарен и усмихнат човек, всеотдаен и готов да помогне на всеки.

Тя е позната като една от най-влиятелните личности в интернет, която измести бизнеса с Vision за България в интернет пространството.

Известна е  с това, че  развива успешен бизнес в интернет, непрестава да се обучава и да посещава различни международни семинари. Обучава от най-добрите в МЛМ, като Академик Тутелиан, Академик Бокерия, Дон Фейла, Оз Гарсия , който е диетолога на Мадона и много други известни артисти, музиканти, хора от шоубизнеса. Участва и печели международни конкурси. Партнира се със световно известни личности като:

 1. Ала и Олег Андрийчук – Берлин,Германия – Главен съветник на Президента по развитие на мрежовите технологиите, Кавалер на Ордена на Брилянтното Съвършенство, Представител на клуба на Милионерите на Vision, Гвардеец на Президента, Мрежовик на Десетилетието, VIP Master 1S!
 1. Д-р Тамара Пшенникова – Русия, Москва – Лекар – нутрициолог с 20 годишен опит, дипломиран специалист от Московската Медицинска Академия Сечинов  и Медицинския център към Президента на Русия, носител на Първа Национална награда ,, Здраво поколение 21 век” в номинация ,,За личен принос към подрастващото поколение”.
 2. Елена и Крис Кристофи – Кипър,

Елена Кристофи с 21 годишен опит в МЛМ. Основател на системата Teamflow. С международен бизнес в 12 страни и стокооборот над 10 милиона долара. Представител на Клуба на доларовите Милионери, с 8 доларови милионера в нейната организация.

Кристофер Кристофи – съпруг, потомствен бизнесмен, който вижда, че Елена има много повече свободно време и получава много повече доходи  и той продава бизнеса си  и тръгва за Москва за да се занимава с МЛМ и да има тази възможност за много свободно време, да почива на различни места и да получава стабилен остатъчен доход.

 1. Людмила Дубс – САЩ, Член на доларовите Милионери, живее и работи в САЩ, има жилища и на много други места, както и в България.
 2. Андрей Сергиенко – България, Варна. Имал традиционен бизнес и започва бизнеса с Vision с дълг 20 000 §. Само за 5 години, той построява многохилядна международна организация и има недвижимости в много държави по света. Днес той развива успешен бизнес и живее във Варна, България.
 3. Исак Леви – България, София, преподавател във висше учебно заведение и повече от 16 години се занимавам с МЛМ. Има голяма организация в много градове в България и чужбина, помогнал на много хора да подобрят здравето и финансовото си състояние.

Заедно с тях, тя работи по съвместни международни проекти, което я поставя на едно от първите места по усвояване на правилните и точни навици и умения за работа в интернет и създаване на голяма международна организация. Тя има екипи  в много градове в страната и чужбина, които с лекота включва в проектите, в които тя работи, а това са проекти от голямо значение. Ще спомена само някой от тях:

 • Проекта ,,Управлявай теглото си” , един проект за здраве, и красота, за корекция на теглото и обмяната на веществата в организма. Тя се явява инструктор по здравословно хранене и с право да провежда самостоятелни курсове както офлайн, така и онлайн. В провеждането на тези курсове има много регистрирани резултати, които може да видите както в офиса, така и онлайн на страницата във Фейсбус – ,,Управлявай своето тегло правилно”.
 • Проекта ,,Бизнес Пак” , международен проект, който представлява един личен франчайзинг. Проект за амбициозни и търсещи хора, които търсят  и искат бързо промяна на своя живот.
 • Проекта ,,Teamflow” – проект за автоматизиране на бизнеса и привличане на кандидати на автомат.
 • Тя е сертифициран участник в проекта ,,Международно изследване качеството на живот. Здраве и хранене”, който проект е в сътрудничество на компания Vision, Световната здравна организация и Института по хранене към Медицинската Академия на Русия.
 • Притежател на Сертификат ,,Най-добър консултант за 2016″
 • Притежател на Сертификат ,,Мастер по рекрутинга за 2016″
 • Притежател на Сертификат за ,,Консултант по производство, състав и съставки на козметика Vision Skin Care“
 • VIP консултант и член на премиум клуб Vision, с 10 години опит в системата на МЛМ и работа с БАД

Пепа Игнатова има своя мисия и свое философия, а те са: Да помогне на колкото се може повече  хора да бъдат здрави, като под здраве се разбира здраве физическо, духовно, интелектуално, социално и финансово. Да изгради многохилядна международна организация от хора, които да променят своето качество на живот, заедно с компания Vision.

За себе си, тя казва: ,, С компания Vision аз срещнах една велика възможност, да променя качеството на своя живот. Всеки ден редовно, аз приемам своите натурални витамини, ходя по 5 км пеша до подножието на Стара планина, имам здраве, енергия и тонус. Благодарение на Vision, аз получавам няколко пъти повече доходи, от колкото е моята пенсия, за 40 години работа на отговорни постове в Енергетиката. Всяка година посещавам по няколко пъти Москва, където присъствам на различни международни семинари и срещи с партньори, за да научавам най-новото, което прилагам в работата си. Пътешествам по света и се запознавам с нови хора и култури. Почивам на красиви и екзотични места, скъпи хотели. Посещавам първокласни ресторанти, където сервират вкусна и качествена храна. Обградена съм с позитивни и амбициозни личности, с които винаги има какво да споделиш и да научиш. Партньорството ми с успели хора, изградили многохилядни организации по цял свят, помогнали на много хора, да заработят милиони и самите те да са милионери, ме кара да се чувствам горда и да имам самочувствието на успял човек.

С надежда очаквам към екипа ми да се присъедини онзи човек, който ще бъде първият милионер на Vision за България. И това може да сте ВИЕ”!

Ето, затова аз избрах да си сътруднича с компания Vision. Аз виждам как моята майка е здрава, пълна с енергия и оптимизъм. Днес тя изглежда много по-добре от преди, виждам как горят очите й, как зарежда с усмивката си, как омайва и привлича хората около себе си. Аз самата винаги съм се учила от нея. Тя е харизматична личност и аз се гордея, че тя е моята майка и мой ментор.

Разбира се, че аз използвам продуктите от самото начало, повече от 9 години. Имам своите резултати – вече не се страхувам от грип и настинки, нямам проблеми с бъбреците, нямам кризи, всичко остана в миналото. Истинско щастие е да знаеш, че си защитен, че ти знаеш как да се грижеш за своето здраве, защото си взел отговорността в свои ръце. Днес аз имам моето семейство и две прекрасни деца, момичета, близначки, които се появиха на този свят и с помощта на Vision, въпреки, че лекарите ми казваха, че няма да мога да имам деца. Аз родих на 40г, като преди това и по време на цялата бременност използвах продуктите на Vision. От втория месец давам на децата си детските продукти на Vision, които те много харесват и с удоволствие приемат. Растат здрави и аз съм спокойна за тях. Аз много харесвам и обичам продукцията на компанията, използвам цялата гама, умната храна, нося гривната, използвам с удоволствие уникалната козметика. През цялото това време нито за миг не съм преставала да се интересувам от това, как се развива компанията. Беше ми интересно, защото Vision е вплетена в науката и с нея си сътрудничат учени от цял свят. Това не са само БАД, това не е само козметика, това е много, много повече. През това време дори се включих и станах ВИП, но така и не продължих. Имах своята работа, много отговорности и други планове. Нямах време да погледна сериозно на бизнеса с Vision. Сега, когато вече имам човек до себе си и мислим за бъдещето, аз сериозно се замислих и си казах, защо да не опитам. Та нали искам да се грижа за децата си, да бъда до тях когато растат, да им дам онази майчина любов и присъствие, от което всяко дете се нуждае. Да имам свободата да им показвам красотите на България и не само. Да пътешестваме заедно с тях, да се радваме на близостта си. И заедно с това, да мога да изграждам свой бизнес с остатъчен доход, да градя кариера и да получавам признание за свършената от мен работа. И всичко това, без да напускам любимата си работа, която работя, защото тя е моята страст. Vision дава възможност да отделяш толкова време, колкото ти искаш, когато имаш възможност и това е прекрасно. А интернет е страхотна възможност за всеки. Аз съм убедена, че всичко е въпрос на време и на отношение и че и при мен ще се получи. Още първият месец станах ВИП, повторих втория месец ВИП и съм горда, че участвам в квалификацията на моя ментор, на моята майка, която по душа и призвание е Лидер. А с такъв Лидер и ментор до себе си е по-лесно и вярвам, че много скоро към мен ще се присъединят онези 5 човека,които също като мен ще искат свобода, признание, кариера, пътешествия и бизнеса, който ще ни носи онези доходи, които ще ни позволят онова качеството на живот, което искаме и за което сме достойни.

Ако моята история те впечатли с нещо и поиска да се присъединиш към мен и моя екип, не се притеснявай да го направиш сега и веднага, като кликнеш ТУК, присъедини се към нашия премиален клуб, а аз ще се свържа с теб в рамките на деня и ще обсъдим съвместните ни действия.

Заедно ще го направим по-лесно и по-весело!

Очаквам те, присъедини се СЕГА!

 

С Обич,

Антоанета

споделяне в социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *