БизнесЗдраве

Може ли да се прави бизнес в МЛМ

Когато говорим за бизнес, отзивите на болшинството хора са различни. Едни го счетат престижен, други въобще не го разбират, а трети съдят по мнението на своите приятели, съседи и познати.

Когато аз се запознах с този бизнес, поисках да разбера как той действа, с какво е значим и как аз мога да се впиша в него, за да мога да го използвам за себе си. Запознах се с хора, които печелиха добре, други, които бяха натрупали състояние от този бизнес и такива, които все още не успяваха да заработят никакви пари. Това ми показа, че по пътя има разни хора, успели и неуспели и за мен беше интересно да разбера, за причината, поради която някой хора успяват , а други не. Това, че има успели хора означава, че може. Къде е тайната?

Какъв е този бизнес?

Това е бизнес, който къса представите за традиционния бизнес. Не трябват големи инвестиции, не трябва да произвеждаш сам продуктите, не трябва да вземаш кредит, за да стартираш голям бизнес.

Просто съществува готова система на бизнеса, с помощта на която строиш мрежа от потребители на стоката на определена компания с определена стока.

Аз избрах за себе си компания VisionGroup , защото на мен ми хареса и допадна нейната философия, нейната мисия. Хареса ми продукцията й, която ми е необходима за мен и семейството ми, исках да я използвам, при това с добра отстъпка, което беше много изгодно за мен.

Аз исках да съхраня и подобря здравето си, да изглеждам по-добре, по-млада и по-красива за по-дълго време. Имах нови мечти, които компанията беше готова да ги осъществи. Казах си, щом много от тези хора с които се запознах са го направили, значи може. А щом може, значи и аз мога.

В началото не се получаваше.

Но мечтата беше по-голяма от страха и от това, че не се получава. С времето бизнеса започна да се развива, което даде нова свежест и вяра. Присъединяваха се хора, които сами търсеха нова възможност за бизнес. Интернет е онова чудо, което работи 24 часа в денонощието за нас, стига да знаем точно как да го използваме. Това е толкова вдъхновяващо и ентусиазиращо.

Всеки от нас има своите мечти.

Едни искат да обличат маркови, красиви дрехи на които стои логото на компанията или фирмата, произвела тези дрехи. А как този логотип на някаква компания или марка би работил за вас?

А сега, определен логотип, може да открие за вас нов финансов поток на вашия живот.Трябва просто да изберете такъв логотип, на такава компания, която е готова да осъществи вашите мечти. Аз избрах такава компания и 10 години ми доказва, че избора ми е правилен, защото тя вече 21 година  дава възможност на хиляди хора по целия свят да променят качеството на своя живот.

Запознайте се повече тук: www.visionbiobg.com

#vision #сбъднимечтатаси #премиумклуб #бизнесзаизбрани #мечта #бизнес #пътешествие #автомобил #бренд

социално споделяне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *