Детско здравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Минимизирай риска от коронавируса с D

 

Един от най-актуалните въпроси днес е, как да се предпазим от коронавируса. Минимизирате риска с Продукт D от ProjectV


                 50 лв

 

Ще започнем със статистиката, която за жалост е тъжна. Към момента в света са потвърдени над 120 хиляди случая на заразяване, от които 66 хиляди души вече са оздравели, но около 4,5 хиляди са починали. Вирусът завладява мълниеносно нови държави — Италия въведе карантина (заболелите са 10 000+), следват я Испания, Франция и Германия, където вече има над 5 хиляди заразени.

Да се паникьосваме ли? Не! Трябва умно и трезво да оценяваме ситуацията. Незабравяйте - Вашето невидимо защитно облекло е вашият имунитет. Просто помнете елементарните правила:

Следвайте препоръките на СЗО (Световната здравна организация). На български можете да погледнете тук: https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/health/coronavirus-response_bg

Временно се въздържайте от посещения на масови мероприятия.

Пийте повече вода.

Подпомагайте вашия имунитет — пийте витамини, минерали и растителни добавки — пийте новия Продукт D.

#Продукт #D е високоефективен натурален продукт с подсилена формула за прочистване на тялото на клетъчно ниво. Той не само укрепва имунитета, ускорява извеждането на вредните вещества и токсини, но и възстановява защитните функции на органите и системите в тялото.

СЪСТАВ:

В състава на този мощен природен антибиотик влизат: екстракт от кората на Котешки нокът (Uncaria tomentosa) и корен от джинджифил. Котешкият нокът е богат на алкалоиди (ринхофилин, птероподин, изоптероподин, митрафилин), които са мощни имуномодулатори. Джинджифилът има детоксикиращи свойства, подобрява храносмилането, увеличава енергията и обменните процеси в организма, повишава имунитета.

Продукт D е купаж от полезни вещества за вашето здраве! Той е здрав щит, който ще помогне на вас и близките ви да устоите пред заплахата от този нов вирус. Истинската победа е в това да избегнеш войната.

Продукт D е достъпен в Sessia в магазините Project V., като използвате линка: https://u.to/zrhOFA  или на телефон: 359/889 433 668 / 359/888 219 287

 

Желаем на всички мир и здраве!

споделяне във facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *