Детско зравеЖенско здравеЗдраве

Максимилиан Ромби – създателят на Аркофарма Франция

Защо създадох Аркофарма?

Фитотерапията е това, което връща нашата основна природа.За да се възстанови, човечеството се е опитвало да го направи с плодове и зеленчуци, което става и до днес. Фитотерапията ни връща към естествено вегетарианство. В растенията ние намираме всичките онези вещества, които нашият организъм се нуждае ежедневно. Имаме много проекти в тази насока. Например линия за детоксикация на организма. Това е проблем особено сериозен за хората, които живеят в големите градове. Замърсеният въздух , автомобилите, цигарите и много друго подобно, отравя нашият организъм, прави го уязвим на различен род заболявания.

Нашата продукция е насочена към очистване на организма от изкуствените натрупвания на отрови, на това, че те бързо да напускат организма и да не оставят в него и да не носят вреда. Активното ни сътрудничество с Вижън ни дава възможност да изпълняваме плановете си в тази посока. Например, скоро написах книга и обяснявах на хората как е нужен такъв елемент на човека като КАЛИИ. Как се отразява на живота на човека и как влияе на неговото здраве.

Ние много сериозно се отнасяме към нашата продукция и искаме хората да знаят повече за това, как да се грижат за своето здраве. Отделяме много сили, за да ги обучаваме на това. Например, от къде при човека се появява повишения холестерол? И това ни помага да се представяме все по-добре на пазара на здравето. Във всички заводи на нашият концерн, строго се спазва стандарта GMP и за това ни трябваше много усилия, инвестиции. При нас идват растения от цял свят, от различни региони и не винаги имат добро качество, не винаги са добре изчистени и пригодни за употреба. И тук си изискваше определена работа, защото стандарта GMP за растенията е много по-различен, отколкото при лекарствата, които са синтетични. Отдадохме на това много години и сега твърдо може да кажем, че всички стандарти, които са написани, строго се спазват.

Ние решихме да използваме продукция, в основата на които лежи използването на южноафрикански растения. Тези удивителни растения позволяват на организма самостоятелно да се избави от тези нежелателни явления. Те са своево рода антибиотик, които не позволяват в организма да се закрепи и да останат бактериите. По този начин благотворно въздействайки на нас, тези растения повишават и стабилизират нашата имунна система, изгарят микробите, които се развиват в трахеята ни. Тези микроби просто не се задържат в нашия организъм , а се измиват, благодарение на тези компоненти, които има в тези растения. И лечението е възможно например, без антибиотик. Или ако има прогресиращо заболяване, то може да се комбинира с нашата линия продукция и подобно лечение може да бъде много по-ефективно.

Ние разработихме различни програми, за женските проблеми, за мъжките проблеми и мн. други. Всички те работят по аналогична система- благодарение на съставките в тези растения, те не позволяват на микробите, попаднали в нашия организъм да останат там и да се развиват и да предизвикват заболявания, а се измиват.

Аз по образование съм ветеринар. Създадох компания, която произвеждаше продукти за животните. Тази компания съществува и до сега на френският пазар. Когато започнах да изучавам растенията, то на мен ми хрумна идеята , да ги използвам, защото растенията , това са просто чудо!

И аз смених бизнеса си.

Аз създадох Аркофарма през 1980 година, когато бях на 50 години. Ние бяхме едни от първите, които разбирахме, че от технологията зависи, какво количество активни съставки ще извлечеш от растенията, а при съществуващите до тогава, това беше много малко. Когато запарваш растенията, то остава много малко активни вещества и ние бяхме от малкото, които разбирахме, че растенията може да ги разтваряме направо с червата.

Тогава взехме растения, смляхме ги и ги поместихме в капсули. Когато попадат в стомашно-чревния тракт, под въздействието на стомашния сок, всичко се усвоява . Всички активни вещества, които са крайно необходими за здравето, се усвояват от организма. Ние направихме и още едно много важно неща. Ние смиламе и смесваме растенията при ниска температура и в основата на течен азот. При това нито едно активно вещество не се поврежда и не се окислява. Получения по този начин продукт, е много по-ефективен.

Тази технология се нарича кригенно дробене и това е технологията, при която се съхраняват органите за трансплантация и сперматозоидите за инвитро оплождане. Усъвършенстването на технологията доведе да това, да се съхраняват активните съставки на растенията до 98% и да се усвояват на 97-98%. На практика, не остава нищо не усвоено, с което организма е нужно да се бори да изхвърля, да отделя енергия за да премахне остатъчни шлаки и токсини. Ето защо продуктите на компания Vision са толкова ефективни и дават резултати.

На днешно време компания Vision и Аркофарма имат споразумение да се изготвят продуктите на Vision за неопределен срок и количество, а продукцията компанията доставя до всяко кътче а света.

социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *