Детско зравеЖенско здравеЗдравеМъжко здраве

Лечими ли са болките в ставите ?

Какви са начините за лечение на ставни болки ?

Всеки лекар обаче знае, че методите, които препоръчват като Диклофенак, Волтарен, Хондроксид и други подобни лекарства НЕ ЛЕКУВАТ..

Всички мехлеми, които те препоръчват –  НЕ лекуват СПИННИ БОЛЕСТИ! Те не са способни на това! Всичко, което могат да направят, е да облекчат болката за известно време. Тоест, болката и подуването преминават, човекът се радва на възстановяване, но всъщност няма кардинални промени в ставата. Тя остава толкова унищожена, колкото е била е преди. Следователно, след известно време започва да боли отново.

Какво правят вашите лекари в този случай?

Казват, че болестта е хронична и не може да се излекува напълно. В много западни страни такива понятия като ХРОНИЧНА АРТРОЗА или ХРОНИЧЕН АРТРИТ не съществуват. Защо?  Защото артрозата, и артритът, както всички други ставни заболявания, се лекуват успешно.

И цялата работа опира в самата система на медицината. Факт е, че никой – нито лекар, нито вериги от аптеки – не се интересуват да направят човек напълно здрав. Напротив, за тях е изгодно хората да се обръщат към тях отново и отново. И в крайна сметка здравето се оказва въпрос на лична отговорност.

Това, което някой учени отдавна разбират е, че по-голямата част от ставните заболявания се лекуват успешно и че не е необходимо да се отстранят последствията от патологията (болка, ограничаване на подвижността, възпалението и т.н.), а причините. Тоест, за да се елиминира това, което причинява срутване на ставите. И те се унищожават поради влошаването на кръвообращението, което се случва при ВСИЧКИ хора на възраст.

В резултат на това състоянието на хрущяла се влошава, започва патологичният процес на изсушаване в него, ставата губи своята еластичност. Какво се случва след това? И тогава се случва следното – луменът на ставното пространство се стеснява, костите започват да се допират и предизвикват триене. От това се появяват хрускане и задръстване.

Когато се натрупат отпадъци и те не се отстраняват, се образуват костни израстъци, което води до нарушаване на кръвоносните съдове и нервните окончания, което води до възпаление и болка.

Всички заболявания на ставите – независимо от вида и етимологията имат една причина – това е нарушение на кръвообращението. Сега помислете какво трябва да направите, за да възстановите ставата?

За щастие, хрущялните клетки имат способността да се регенерират. Това означава, че ако създадете правилните условия, тогава ставата може да бъде възстановена напълно. Ставата става толкова подвижна, колкото и в младостта. Човек вече няма да трябва да пие болкоуспокояващи и да прилага мазила. Няма да има нужда да се страхувате, че прекомерното небрежно движение ще доведе до страшна болка. Хората стават напълно здрави, самочувствието им се подобрява..

Въпроса е какво да изберем?

Това, което може да възстанови ставата и хрущяла се нарича ENJOY NT.

  • Поддържа в здравословно състояние ставите и гръбначния стълб, като ги предпазва по време на активни товари.
  • Предпазва съединителната тъкан на ставите от разрушаване.
  • Противовъзпалително и аналгетично действие.
  • Осигурява активна реминерализация на костната тъкан и предотвратява нейното изчерпване.
  • Помага за възстановяване на повредения хрущял в ставите и гръбначния стълб.
  • Предотвратява разрушаването и стимулира естествено обновяване на хрущяла.
  • Въстановява подвижността и гъвкавостта на  ставите, облекчава сутрешната скованост на ставите.
  • Стимулира производството на колаген и ставната течност.
  • Позволява да водите активен начин на живот, на всяка възраст.

Състав: глюкозамин, хондроитин, MSM, екстракт от бамбук.

БАД и гел EnjoyNT  оказва двойно действие: способства възвръщането на ставите в състояние на физиологическата им норма, укрепва костната тъкан. Притежава противовъзпалително и обезболяващо действие, стимулира естественото обновяване на хрущялната тъкан, поддържа здраво състоянието на ставите, кръста и гърба, защитава ги по време на активно натоварване.

 

ЛегРефреш рол-он гел, който премахва отоци, тежест, умора и болки в краката и други симптоми на венозната недостатъчност. Варикозно-разширените вени, отоци и болка след травми. Действа добре при подхранване, хидратация и омекотяване на напукана кожа. Препоръчва се след интензивно физическо натоварване, след продължително стоене прав. След ходене на токове и след продължително седене ( пътувания с влак, самолет, автобус).

Моментално връща чувството за комфорт и естествена свежест. Само няколко минути на ден за нанасяне на гела напълно променят представата ви за комфорт, като осигурява отпускане.

Боди Ревив рол-он гел е предназначен за болка в някоя част на тялото или други симптоми и възпаления. Превъзходен за Разтягане на връзки и сухожилия, Остеоартрит или ревматоиден артрид, натъртвания и възпаления на меките тъкани и облекчаване на болката след травма. Отпускане на пренапрегнати мускули. Преди големи физически натоварвания, разтягане на мускулите и след интензивно физическо натоварване ) отпускане на натоварени мускули.

Благодарение на високата ефективност на растителните екстракти, Body Revive Рол-он гел по естествен начин спомага да се премахне чувството за болка. Просто го нанесете непосредствено на проблемното място. Високата концентрация на синергично съчетание на природните биоактивни компоненти позволявате да се постигне необходимото охлаждащо-загряващ ефект, отпускане на мускулите и премахване на болката.

 

PS: Не се притеснявайте да се свържете с нас по начин, който на вас е удобен и получите БЕЗПЛАТНА консултация по проблем, който ви интересува     както и за наличните продукти и тяхната употреба. Ние ще се радваме да бъдем полезни!

ПОВЕЧЕ НА ТЕЛЕФОН: 0889 433 668 / 0888 219 287

Имейл: office@visionbiobg.com / tony_ignatova@abv.bg / pepiignatova@abv.bg

Фейсбук: https://u.to/hTojFA

Инстаграм: https://u.to/SurSFA

 

 

 

spodelime.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *