Лечебни гривни-5Актив

 Гривните ПЕНТАКТИВ NEO са уникални продукти, съчетаващи стилен нов дизайн и нанотехнологии и имат:

– антибактериално и антивирусно действие,

– повишават съпротивителните сили на организма

– зареждат с енергия, подобряват кръвообращението

– нормализират метаболизма и кръвното налягане

– спомагат за регенерацията на тъканите

– забавят процеса на стареене.

– имат противовъзпалителен ефект.

   Гривните са изработени от специална титанова сплав с най-високо качество, осигуряваща здравина и издръжливост.

Благодарение на биокерамичните и магнитни вложки, гривната осигурява благоприятно въздействие на организма чрез пет естествени елемента: сребърни и кислородни йони, инфрачервени лъчи, германиеви електрони и магнитни вълни. 5-те елемента подсилват дейстивието си взаимно, а именно:

NANOSILVERTEQ Вложките с положително заредени йони на наносребро имат силно антибактериално и противовирусно действие. По данни от науката, сребърните йони ефективно унищожават между 650-700 разновидности на патогенни микроби, вируси и гъбички, докато спектърът на действие и на най-добрите антибиотици е не повече от 5–10 вида бактерии.

SOLARTEQ Биокерамични вложки с лечебно инфрачервено излъчване. Прониквайки в кожата, инфрачервените вълни влизат в контакт с молекулите на водата и предизвикват разширяване на кръвоносните съдове. По-интензивната циркулация на кръвта в съдовата система подпомага нормализирането на обмяната на веществата и регенерирането на тъканите.

AEROTEQ Биокерамични вложки, излъчващи отрицателно заредени кислородни йони. В природата такива йони могат да се наблюдават близо до морето или водопади. Когато попаднат в кръвотока, те влизат в биохимични реакции и тъй като имат способността да увеличават нивото на серотонина, зареждат с бодрост и енергия. Подобряват настроението, умствената и физическата работоспособност.

MAGTEQ Вложките с ефект на магнитотерапия подобряват съня, нормализират кръвното налягане и предотвратяват възпаления и болки в ставите и мускулите. Спомагат за подобряване на кръвотока, облекчават преноса на кислород и хранителни вещества към клетките. Попълват недостига на енергия, премахват умората и намаляват последствията от стреса.

GERMATEQ Биокерамични вложки с германий 200 PPM, отделящи конверсионни електрони със свръхкъса дължина на лъчите (10-1-10-6 нм). Германият има свойството да насища клетките с кислород, като ги стимулира да изработват енергия. Има съдоразширяващо, противооточно и имуноукрепващо действие, засилва противотуморната защита.

 

Купи лесно, бързо и удобно избраната гривна от ТУК: 

или на телефон: +359/889 433 668/ +359/888 219 287