Женско здравеЗдравеКозметикаКрасотаМъжко здраве

Купи Онлайн кафе с Бял императорски ЖенШен

Обичаш кафето сутрин, ароматно и завладяващо? Това е за теб!

Кафе с бял императорски женшен вече и в България!

Кафето дава енергия и бодрост през целия ден.
– Стимулира физическата и умствена дейност,
– Ускорява обмяната на веществата.
– Дава бърз тонизиращ ефект, без да повишава кръвното налягане,
– Повишава стресоустойчивостта и укрепва организма.
– Насища с полезни вещества всяка клетка.

Редовната употреба на кафе Корен женшен дава ежедневна защита на органите и системите в организма, дава енрегия без да повишава кръвното налягане.

Тази напитка е специално създадена за хора, които не са свикнали да губят време, чийто ден започва рано и преминава в напрегнат ритъм, а тялото често е изправено пред сериозен стрес.

Какви са Ползи?

Всеки човек пие кафе, за да има енергия и да усети насладата от напитката. Често му трябва много повече енергия през деня, а това води до повече кафета и енергийни напитки, които се отразяват на здравето му – високо кръвно налягане, пробелми със сърцето…

И точно тук ви предлагаме ПОЛЕЗНО КАФЕ! Кафе с бял императорски женшен.

Защо с бял императорски женшен?

Белия императорски женшен е 6 годишен, събран от чистите гори на Чанбайшан в Китай на височина над 2000 м., съдържа 7 вида витамини, Германий,  антиоксиданти и 37 вида  САПОНИНИ : Борят се с рака, хепатит, туберкулоза. Свалят тлъстините. Укрепват организма. Повишават имунитета. Нормализират метаболизма. Премахват болката. Понижават кръвното налягане и гликозата в кръвта. Защитават сърдечния мускул. Подобрява съсирването на кръвта. Истинсски мултикомпонент.

За мъжете женшен се явява №1, защото, когато говорим за сапанин, това са едни много интересни вещества, които влияят прекрасно на мъжкото здраве. Много ефирни масла, микро и макро елементи, вит. С, цинк.

Поради високото съдържание на екстракт от корена на императорския женшен – №1 естествен #адаптоген в света, имунитетът и устойчивостта на стрес се повишава, естественият кръвен поток и прочистването на съдовете се подобряват, храносмилането и метаболизмът се подобряват.

Императорски женшен няма противопоказания и се препоръчва за употреба като продукт с общи ползи за здравето за възрастни и деца.

Основни компоненти

ИМПЕРАТОРСКИ ЖЕНШЕН – черното кафе с Корен от женшен помага на тялото да се справи с умората, стреса и вредните външни влияния.

Купи сега от ТУК

Или на телефон: +359/889 433 668  /  +359/888 219 287

Опаковката съдържа 30 сашета по 3,5 гр.

бутон за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.