Детско здравеЖенско здравеЗдравеКрасотаМъжко здравепаразити

Коронавирус – Световната здравна организация алармира

Това е епидемия. Ние трябва да сме готови да спрем епидемията от коронавирусът! Всеки трябва да е готов да контролира това в по-малък или по-голям мащаб. Да бъдем отговорни и дисциплинирани към себе си, към децата и близките си, към околните.

Продуктите А & D на ProjectV в комбинация на Урсул и Куперс Нео е вашата защита от коронавирусът!

Урсул
94 лв
        Урсул убиец на          коронавирусът

 

50 лв
           D от Project V

 

Как да се защитим от Коронавирусът?

50 лв
                         А от Project V

Световната здравна организация алармира и    публикува препоръки, които повлияват положително на инфекцията от коронавирусът. Новият корона вирус, който причинява заболяване, вече официално     наречено Covid-19, съкратено от „Corona Virus disease 2019“, накара милиони хора по света да се страхуват от възможна зараза с него. Корона вирусите по принцип са доста разпространени, като повечето от тях причиняват не особено тежки симптоми. Новият щам обаче е по-коварен и с по-висок процент на усложнения и смъртност.

Учените установиха, че в защита от коронавирусът трябва да приемаме Селен, Цинк, ВитД3, С. Затова трябва да ядем сурови ядки, яйца и всичко, което доставя с храната ни тези толкова важни хранителни вещества.

Синтезирано ние може да си ги доставим с натураланите продукти #ProjectV. Ето в кои продукти можем да намерим тези тъй важни вещества:

Витамин С - Антиокс, Свелтформ, Хромвитал, Хипер, Гранатин Q10

Витамин Д3 - Нутримакс, Медисоя

Цинк - Антиокс, Артум, Шевитон, Сейф-ту-си

Детокс - Изчиства и поддържа имунитета

Куперс Нео - изчиства, възстановява и защитава белия и черния дроб, като изчиства кръвта....

Куперс Нео
94 лв
Куперс Нео защитава и възстановява черен и бял дроб

Какъв е рискът на смърт от Covid-19?

Най-засегнати са възрастните, хора с хронични заболявания. Мъжете боледуват по-тежко от жените. При млади, здрави по принцип хора, смъртността е изчислена на 0,2%. При хората над 50 г. тя скача на 1,3%, а при тези над 80 г. – 14,8%. Интересното е, че децата, особено малките, се разболяват по-рядко. По правило инфекцията при тях протича по-леко.
Друга застрашена група са хората със сърдечносъдови заболявания. Следват диабетиците, хора с болести на дихателните пътища (астма и др.), хипертоници и онкоболни.

Човек е заразен още преди да се проявят симптомите. Когато усети, че се разболява, разпръсква вируса дори при говор и може да го предаде на околните. При кихане вирусът хвърчи на няколко метра.

Лекарите съветват още да не се бърза с хапчетата за понижаване на температурата, ако тя е под 39 градуса. Температурата е естествена реакция на имунната система с цел да унищожи вирусите. Те не виреят при високи градуси. Ако на болния му е студено, трябва да се завива и да бъде загрят. Ако е в треска, се слагат охлаждащи компреси на челото, китките и на краката.
По данни на Министерството на здравеопазването от грип годишно у нас умират около 2000 души, предимно хора с хронични заболявания, които се обострят от инфекцията.

Това, което трябва да знаем е, че това е вирус като всеки вирус, който все повече прилича на вируса Ухан, който причинява пневмонията. Колкото повече знаем, толкова е по-добре да правим профилактика, която да ни отдалечава от завладяването на Коронавируса.

Ето някой важни неща, които трябва да знаем

1. Ако имате хрема от простуда, тя е влажна, то това е просто простуда, а не в резултат на корона вирус.
2. Корона вирус се отличава със суха кашлица и без хрема.
3. Вируса е нетермоустойчив и се убива при висока температура – 26-27 градуса. Затова пийте повече гореща вода, за да предотвратите това. Това не е лекарство, това е полезно за тялото. Пиенето на гореща вода е ефективно за всякакви вируси. Постарайте се да не приемате лед и студена вода.

Съветите на лекарите за коронавирусът

1. Той е много по-голям по размер( диаметър на ядрото е 400-500нм), затова и обикновената маска (не само функция 95) , трябва да бъде в състояние да филтрира.
2. Когато срещу вас киха заразен и това е на 3м разстояние, когато падне на земята, той повече не лети.
3. Когато вирусът падне върху метални предмети, той остава жив там повече от 12 часа. Затова помнете, че ако вие сте се допрели до метални повърхности, трябва да си измиете веднага ръцете си със сапун или да ги дезинфекцирате.
4. Всеки обикновен дезифектант, убива вируса. Зимните дрехи, които носите и не можете да перете често, оставяйте на слънце, което убива вируса.
5. На ръцете вируса остава жив 10-15 минути, затова носете дезифектант за ръце и често мийте ръцете си с него, когато сте навън
6. Старайте се , когато сте извън дома да не докосвате по никакъв начин носа и лицето си ката цяло.

Информация за симптомите на пневмония, предизвикана от коронавирусът:
1. Най-напред се заразява гърлото, чувствате сухота, ангина, която трае 3-4 дни.
2. След това вирусът се слива със слюнката, попада в трахеята и от там в белия дроб, където предизвиква възпаление. Този процес продължава 5-6 дни.
3. При пневмонията възниква висока температура и затруднено дишане. Имате чувството, че потъвате във вода.
4. Ако имате някой от тези усещания, веднага се обърнете към лекуващия лекар.

ПРОФИЛАКТИКА. Вземете мерки още днес за себе си и семейството си.

1. Най-разпространения начин за да се заразите е да се докосвате до хора и предмети. Затова мийте често ръцете си със сапун. Важно е да ги търкате поне 20 секунди, а не само да ги намокрите и измиете набързо. Вирусът може да живее на вашите ръце само 5-10 минути, но за това време може да направи много лоши неща ( да се пипнете по носа, очите, и това да стане неосъзнато.
2. В допълнение към често измиване на ръцете може да добавите и гаргара на гърлото с топла вода.
3. Световната здравна организация напомня, че в епидемията от чума, от всички загинали 2/3 са умрели от страх и паника. Затова рестартирайте имунитета си и направете това преди да се разболеете.
4. За първи път за своето 70 годишно съществуване, Световната Здравна Организация си сътрудничи с търговска компания и това е компания Vision, която доказва, че продуктите на Vision са натурални, безопасни и ефективни и профилактиката с тях дава на човек здраве, красота, енергия, активно дълголетие. Над 140 000 медицински доказани резултати говорят за това, заедно с многогодишни клинични изпитания и медицински препоръки.

Затова препоръчва:

- да се запази самообладание и да се спазват повишени норми на внимание и профилактика
- Важно е да се рестартира имунитета на човек до ниво, което да позволява организма да се бори с вируса
- Използвайте натурални витаминни комплекси, които позволяват това да се случи максимално ефективно
- Продукта А и D на Project V в комбинация с Урсул и Куперс Нео на Vision е най-добрата и ефективна профилактика. Разтворете ги в топла вода. Изплакнете устата с тях. Използвайте ги преди да сте усетили и най-малките симптоми на разболяване, а в момента в който усетите симптомите, усилете дозировката.
- Инсталирайте си Сесия и получавате мигновен достъп да магазините от където може да си купите нужните витамини с максимална отстъпка. Използвайте линка: https://u.to/zrhOFA
- И без паника, а умно отношение към вашето здравето и това на семейството си.

Бъдете внимателни и отговорни към своето здраве и тези около вас. Пийте много вода!
Бъдете здрави вие и вашите семейства!
Пепа Игнатова
+359 889 433 668
- експерт по здраве и качество на живот2 с 10 годишен опит в използване на натурални витаминни комплекси Vision от Франция,
- сертифициран участник по Международния проект на Световната здравна организация и Vision „ Междукултурно изследване качеството на живот. Здраве и хранене.”

бутони за социални мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *